Komentari na vest

Lev: Mađari su nam parkirali autobus, ne brinem zbog Engleske

g

gost133

pre gotovo 3 godine

Njemacka je protiv Francuske igrala kilavo ali i Francuzi su isto tako igrali. Protiv Portugala su pokazali sta mogu ako udu fokusirano u utakmicu i vjerujem da ce upravo tako uci protiv Engleske. Sa Madarima dio krivnje za oba gola ima Neuer, prvi je bio udarac glavom sa 11 metara i imao je loptu na ruci ali zbog lose reakcije nije ju obranio, a drugi gol onakvo istrcavanje u prazno je suvisno komentirati. Sve u svem Low mora igrati okomitije i bez puno jalovog posjeda. Ako u prvih 11 stavi Goretzku umjesto Kroosa te makne Sanea i ubaci Musialu moze nesto ocekivati. Engleska za mene nije favorit u ovoj utakmici i ne moramo se sloziti oko toga. Protiv onakve Hrvatske su jedva pobjedili, sa Skotima mucenje kao Njemci sa Madarima i protiv Ceha opet ispod ocekivanja, jer njihov roster vrijedi preko milijardu eura a Ceski oko 200M, i smatram da su Englezi precjenjeni po vrijednosti. Iskreno ne ocekujem neki spektakl ali mislim da ce Njemacka proci i otvara joj se 'autoput' do polufinala/finala.
I

Ikicaa

pre gotovo 3 godine

Razbice Nemci ljigave i ogavne engleze!!
f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

gospodine Lev trebalo bi da brinete itekako bi trebalo da brinete! common England!!!
M

Morekamb

pre gotovo 3 godine

Parkirali autobus a dali ti dva gola!?
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

Videcemo protiv Engleza da li ce im biti lako. Malo su oni klimavi po sredini, ali bokove brane odlicno, a Nemci napadaju preko bokova. Tako da utakmica nece biti ni slicna onoj protiv Portugala. Bez obzira sto su Englezi bili bledi, Nemci su bili jos bledji. Naravno u tezoj grupi. Ne bih se usudio kao drugi ovde da kazem da ce ih Nemci razbiti. Mislim da ce biti mnogo nezgodan mec. Cak blagu prednost, po prvi put u zivotu dajem Engleskoj. Imaju neuporedivo brza krila i kontru nego sto je to imao Portugal protiv Nemacke. . Nisu to mogli demonstrirati jer su igrali protiv timova koji se brane. Portugal je individualno mnogo jaka ekipa, ali kolektivno slabo izbalansirani, imas 3 odlicne desetke, ali ni jedno jedino pravo krilo, malo je tesko sastaviti formaciju treneru. Uvek se muce, igra im je uvek slaba, nekad taj kvalitet resi utakmicu, nekad ne. I kad su osvojili EP, 3 neresena u grupi, posle toga sve tesko mucenje, produzeci. Ne mogu ni Azerbejdzan lako da pobede jer tesko razvijaju igru. Ali kvalitet resi. Zato mislim da ce ih Belgija izbaciti jer su kompaktniji. Ali to je moje misljenje, ne moramo se sloziti.
B

Brko

pre gotovo 3 godine

Po komentarima stiče se utisak da su nijemci jedva prošli grupu. Ja ne znam šta ljudi gledaju kad gledaju utakmice? Možda vise na instagramu ili su fokusirani na nešto treće. Ili čisto emotivno gledaju bez objektivnosti. Njemačka je od Francuske nesretno izgubila autogolom, tu bi remi bio realan. Portugala su rasuli, a protiv Mađarske dvaput stizali rezultat u trenucima kad im je ispadanje visilo iznad glave. Niko u ovoj grupi nije pokazao spektakularan fudbal (osim njemačke protiv portugala), što je bilo za očekivati u najjačoj grupi. Mađarima ipak svaka čast za borbu i zalaganje.
e

eskobar

pre gotovo 3 godine

juuuu pa kad niste nljih mogli da pobedite kako ce te jacu ekipu sram vas bilo u minhen iigrate kuci eee niste mogli da pobedite losi ste mnogo
Č

Čačkalac

pre gotovo 3 godine

Kako te nije sramota dali ste golove iz dve polušsnse. A Mađari su igrali maestralno i imali još dve stopostotne šanse a golovi su bili dpektskularni. I nek ove stigne prokletstvo Mađara Bele Gutmana da se ne plasiraju više ni na jedno prvenstvo 100 g
N

Nije nego

pre gotovo 3 godine

Pakuj kofere i ne brini!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Cuj englezi zele da napadnu. Pa oni skote ne zele da napadnu, a kamoli nemce.