Lev se vraća u posao, Ali Koč našao sponzora koji će finansirati njegov ugovor

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.02.22. | 13:56

Cilj - vraćanje davno izgubljene krune Fenerbahčeu

Pola Turske je na nogama! Iz više izvora stiže informacija da su tamošnji najpopularniji klub i njegov predsednik Ali Koč uspeli da ubede legendarnog nemačkog stručnjaka Joahima Leva da preuzme ekipu. Otkako je napustio kormilo reprezentacije Nemačke u julu prošle godine Fenerbahče je pokušavao da dođe do Leva, ali kockice se nisu poklopile. Pre svega jer je 61-godišnji Nemac želeo da se odmori nakon 15 godina na čelu Pancera.

Izgleda da je sada kucnuo čas.

Izabrane vesti

Kako javljaju turske kolege Lev neće odmah preuzeti tim, već na kraju sezone. On je pre nekoliko dana izneo svoje konačne uslove, Koč je smatrao da su isti prihvatljivi bez obzira što sam klub trenutno nije u mogućnosti da ih ispuni, ali je odmah pohitao da pronađe sponzora i u tome očito uspeo.

Prvi čovek Fenera pristao je i na traženi budžet za pojačanja, odnosno određene infrastrukturne projekte, verujući da je Nemac pravi čovek za stabilizaciju kluba i rad na duže staze.

Kada su se oko svega toga razumeli Joahim Lev je pristao da pruži ruku i prema najavama staviće paraf na trogodišnji ugovor. Podsetimo, on je već vodio Fener u sezoni 1998/99, kada se nije proslavio, pošto je iz Evrope ispao u prvom kolu, a u ligi završio tek kao treći.

Ovoga puta za cilj će imati samo jedno - da poslem sedam godina vrati krunu Kanarincima.


tagovi

Joakim Lev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara