Komentari na vest

Leverkuzen odredio cenu za Virca, paket veći od 200.000.000 evra!

.

...21

pre 2 meseca

Taj trio(Belingem,Musijala,Virc) i uz njih jos Kamavigna su budicnost fudbala i nove istinske legende u nastajanju.Ja se stvarno ne secam da je neko tako mlad igrao tako zrelo(kao da imaju deceniju u profes fudbalu),da je svako od njih lider u svom timu i da nema nekonstantnosti u njihovoj igri.Ova trojica veliku zaslugu duguju nemackom sistemu u kojem su dobili vazne zivotne a ne samo fudbalske lekcije i siguran sam da u gotovo svakoj drugoj ligi tj sistemu ne bi postali ovako dobri.Svaba je to dobro nanjusio,naspanovao ,bacio u vatru i sada kao rezultat toga f. svet dobija suvo zlato.Kamavinga se sa druge strane sam izborio a kao rezultat toga dobio mentore kakve je samo mogao da sanja koji su verujem doprineli tome da dodatno sazri fudbalski.Uporedite njih sa recimo Mbapeom,Encom ili Garnacom/Grinvudom.Sve veliki potencijali ali dva razlicita fudbalska sveta.
н

нс бој

pre 2 meseca

Баш ћемо видети,мада кренуо је тренд штедње,вреди много и сигурно ако га поредите са неким ранијим трансферима да вреди 130 милки. Штета ако Бајер узме титулу и распрода екипу.Мора јак да изађе у ЛШ,а никад неће бити стално конкурентни Бајерну.Мислим да Бајер и Дортмунд морају да се дигну на виши ниво.Замислите да је Белингем у Дортмунду.Овако опет ће чекати годинама да се потрефи добра генерација.
G

Gaizka

pre 2 meseca

Siti da ga dovede kao zamenu za KDB-a i da zaokruže smenu generacije.
T

Trpke

pre 2 meseca

Decko je jedina prava desetka trenutno (mislim na nadolazece fudbalere) .
V

Vukkk

pre 2 meseca

A Lazar Samardzic?
U

Ujka Zitko

pre 2 meseca

Ko ce da plati za ovog mladog igraca tolike pare,a muce ga povrede.Jeste da je momak van serijska klasa,ali ne vredi on toliko.70.mil evra,pa da covek razmisli.
A

ApsolutnoJa

pre 2 meseca

Tacno se vidi da nisi odgledao nijednu utakmicu farmaceuta...
M

Monteroo

pre 2 meseca

Dobar igrac kreativan,zna da igra..ali sitan ,nema ni neku brzinu,pauzirao već šest meseci zbog povrede.... Za PL svakako nije....a oni imaju naviše para...
Г

Гоца Лазаревић

pre 2 meseca

мала жена од велике слађа...
?

??

pre 2 meseca

Al kad napisete to "sitan, mrsav, neuhranjen". Kakve to veze ima sa fudbalom? Pa ne igra stopera. Sto je najjace od svega mesi, maradona, pele svi su bili sitni. Vi pravite od fudbalera sumorvace, kosarkase, bildere. Tako su u zvezdi azarova kritikovali i to me bas nerviralo. On otisao u sahtjor eno ga tamo igra standarno i odlicno
G

Gaizka

pre 2 meseca

Za PL nije xD Kad to čujem uvek se nasmejem.. Sad da se vratimo godinama u nazad dominiraju tehničari, trenutno Bernardo Silva koji kad ga vidiš rekao bi da nema šta da jede. Ali sa loptom magija. Nije fudbal borilački sport a da se ne lažemo daleko je trenutna Premijer liga od nekadašnje koja je bila za 3 koplja fizički zahtevnija od današnje.
М

Магија Интерпол

pre 2 meseca

Може!!!пошто нисмо довели оног малог из Гента,остала нам лова за овог...
V

Vukkk

pre 2 meseca

Ghaahahahahah