Lids traga za zvučnim pojačanjem: Ibra teško, Kavani realnija opcija

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.07.20. | 16:35

Tako bar tvrdi Andrea Radricani...

Gazda Lidsa Andrea Radricani kazao je posle plasmana u Premijer ligu da klub iz Jorkšira neće rasipati novac poput Aston Vile, već će za cilj imati "pametno poslovanje" i napad na gornji deo tabele tek posle nekoliko sezona. Ali to ne znači da Marselo Bijelsa neće dobiti nekoliko zvučnih pojačanja ovog leta.

Poslednjih dana u vezu sa Lidsom dovode se imena dvojice veterana - Zlatana Ibrahimovića i Edinsona Kavanija. Novi premijerligaš pokušaće da angažuje jednog od njih dvojice, o čemu je otvoreno za italijanske medije govorio vlasnik kluba sa Eland rouda.

Izabrane vesti

"Angažovanje Ibrahimovića sigurno će biti teško", kazao je Radricani, podsetivši da je prava prilika propuštena u januaru, kada je Lids pokušavao da ubedi Ibru, da bi se ovaj na kraju ipak odlučio za povratak u Milan. "Imali smo šansu tada, međutim on je želeo u Milan i stvar je propala. Sada će biti mnogo teže".

Kavani je slobodan agent (i Ibrahimović će biti na kraju sezone, pošto su male šanse da produži ugovor sa Rosonerima) i trenutno deluje kao realnija meta...

"Pored sjajnog kvaliteta Kavani ima snagu potrebnu za lako prilagođavanje Premijer ligi. Još nisam razgovarao sa trenerom o njemu... Ali sigurno da razmišljamo da ga angažujemo, dostupan je, bez ugovora, to bi moglo da olakša stvar", zaključio je Radricani.


tagovi

Edison KavaniZlatan IbrahimovićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara