Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Liga konferencije: Honka izaziva Domžale, Kauno Žalgiris dočekuje Velšane u Marijampolju

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.07.21. | 13:50

Danas četiri utakmice u drugom kolu novog takmičenje pod pokroviteljstvom UEFA

Slovenački klubovi Maribor i Domžale su preskočili prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu konfrencije, a u drugoj rundi igraće i ljubljanska Olimpija koju je ove sezone preuzeo Savo Milošević, nekadašnji trener Partizana.

Domžale na svom terenu danas (17.55) dočekuje finsku Honku. Domaćin je u prethodnoj rundi eliminisao luksemburški Esperanž, dok je Honka bila bolja od Runavika sa Farskih Ostrva.

Izabrane vesti

Trener domaćeg tima Dejan Đuranović veruje u plasman u narednu rundu.

"Očekivanja su jasna. Želja je da se plasiramo u treće kolo. Verujem da smo dobro pripremljeni za rast iz utakmice u utakmicu. Momci pokazuju žar, nadam se da ćemo postići rezultat koji želimo, istakao je Đuranović, prenosi portal siol.net.

17.55: (3,70) Domžale (3,25) Honka (2,00)

Honka je u takmičarskom ritmu, odigano je već 12 kola šampionatu Finske. Današnji rival slovenačkom timu je na osmom mestu, ali ulazi u formu. Nema poraz već pet utakmice, ot toga tri u Veikausligi, najjačem prvenstvu u zemlji 1.000 jezera. Domžale nije igralo meč protekle nedelje na startu šampionata Slovenije.

18.00: (2,60) Kauno Žalgiris (2,95) TNS (2,80)

Litvanski Kauno Žalgiris dočekaće danas (18.00) velški TNS na stadionu Suduve u Marijampolju, a ne na svom terenu u Kaunasu. Prednost domaćina je što je sezona u ovoj zemlji na Baltiku u punom jeku, dok novo prvenstvo Velsa još nije počelo.

Utakmice Lige konferencije možete da gledate uživo na portalu mozzartsport.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.


tagovi

Liga konferencijeDomžaleHonkaKvalifikacije za Ligu konferencijeKauno ŽalgirisTNS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara