Pep Gvardiola i Fil Foden (©Reuters)
Pep Gvardiola i Fil Foden (©Reuters)

Liga kup je Sitijevo takmičenje, Liverpul u "kavezu", Barnli juri prvu pobedu u sezoni, Sautempton niže remije

Vreme čitanja: 3min | uto. 21.09.21. | 14:46

Večeras kreće 3. runda engleskog takmičenja

Čak 10 utakmica 3. runde engleskog Liga kupa na programu je večeras, a četvorostruki uzastopni osvajači ovog takmičenja su ujedno i najveći favorit za prolaz u narednu fazu. Mančester Siti dočekuje trećeligaša Vikomb, koji nema šta da izgubi protiv Građana. Nosioci trofeja ovo takmičenje shvataju vrlo ozbiljno i obično igraju sa jakim sastavom, pa možemo da budemo sigurni da će trener Pep Gvardiola na teren da pošalje tim sposoban za udobnu pobedu protiv Vikomba.

Pobeda se očekuje i od Liverpula, koji gostuje Noriču. Kanarinci ne mogu da računaju na povređene Sema Bajrama i Kristofa Zimermana, dok će Redsima nedostajati Roberto Firmino i mladi Harvi Eliot, koji se gadno povredio u nedavnoj utakmici. Norič je u poslednjih pet utakmica upisao tek jednu pobedu, dok Mane, Salah i društvo samo jednom u minulih pet nisu slavili.

Izabrane vesti

20.45: (5,50) Norič (3,80) Liverpul (1,65)

Brentford je domaćin Oldamu, a strateg domaćina Tomas Frank je snažno rotirao u prošlom kolu i trebalo bi da to učini i protiv sledećeg rivala koji je na začelju četvrte lige. Oldam nije uspeo da postigne gol u poslednje tri utakmice, pa tako inferioran teško da može da naškodi Brentfordu.

Barnli još nije pobedio ove sezone, ne računajući slavlje posle penala u protekloj rundi Liga kupa. Klaretsi su u prošlom kolu, posle remija bez golova, savladali Njukasl posle jedanaesteraca. Šon Dajš nema dovoljno dubok sastav da previše rotira i trebalo bi da to iskoristi i trijumfuje nad Ročdejlom. Gosti su u seriji od sedam duela bez poraza, na kojima su ostvarili pet pobeda, i mogli bi da izazovu probleme.

-------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------------

Lids je bio prilično lagano preslišao Kru sa 3:0 u minuloj fazi i sigurno neće uzeti ovu utakmicu zdravo za gotovo protiv Fulama, koja je drugoplasiran u Čempionšipu. Fulam je postigao gol u sve četiri domaće utakmice.

20.45: (1,10) Mančester Siti (11,0) Vikomb (19,0)

Everton je za vikend doživeo prvi poraz u sezoni i večeras bi želeo da se pobedom oporavi. Rafa Benitez u prošlom kolu protiv Hadersfilda nije previše odmarao ekipu, a pošto je KPR izgubio u poslednje dve utakmice, slavlje Karamela u gostima izgleda razumno.

Posle sporog početka sezone, Šefild Junajted je sada bez poraza u pet duela. Momci Slaviše Jokanovića slavili su u tom opsegu na tri duela, a poslednji je stradao Hal sa 3:1 tokom vikenda. Sautempton je remizirao svaku od poslednje četiri utakmice Premijer ligi, a uz mogućnost da Sveci budu oslabljeni zbog rotacije, još jedan remi nije nemoguć.


tagovi

Liga kup EngleskeMančester SitiLiverpulEvertonBrentfordŠefild junajtedSautemptonFulam

Obaveštavaj me

Liverpul
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara