Komentari na vest

LIGA ŠAMPIONA - KRAJ: Barsa samlela Antverpen, golman doneo bod Laciju u poslednjem trenutku

b

bosko2020

pre 7 meseci

Jos smo i dobro izvukli nakon 40 i nesto udaraca na gol,prvih 45 min bajka,mada normalno naucna fantastika da se i bod uzeo.Glazer je igrac utakmice.Serif za sad kako vidim,previse loptu drzi u nogama a po meni Hwang bas inteligentan igrac.Treba mu ok vremena da se uigra.Na prognozeru sam pogodio 5 od 8,bilo bi i 6 da Lacio nije zabio u zadnjoj minuti,iako sam se i pored toga dvoumio na pobjedu Leipziga,pa na kraju stavio x.Sve u svemu zvezda najbitnije protiv jang boysa na sve,LE bi bila super za zvezdu
b

bosko2020

pre 7 meseci

Jedino kad je Bukari dao gol,onda smo pomisli iz sale,kako ce sad City sutra odmah kupiti i Glazera i Bukarija na leto hahah.Bukari,mislim da ce se covjek napiti danas uvece nakon ovog gola hehe.
F

FM03

pre 7 meseci

I onda FM nije realan. Gledam statistiku Sitija, kao da gledam svoje stare simulacije sa Lecem i Kardifom kad u 8-10 sezoni ne postoji jaci tim od mog, a ja tada gubim od retarda iz Finske ili Makedonije... U svakom slucaju, presrecan sam zbog Zvezde, nadam se da ce izdrzati!!!
B

Bingole

pre 7 meseci

Odlicno za Zvezdu
p

prti

pre 7 meseci

Nisu iskoristili ovako osakacen Lajpcig.
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Daj brate,cist penal za Leizpig! Sramota za sudiju!
A

Abc098

pre 7 meseci

@Ujka Zitko | au be zitko a stl te be to cudi ? pa Sudija je Siftar. Normalno da ce da sudi Braci Svajcarcima a jos ce sudi Nemcima kako bi ucinio uslugu Zvezdi
a

abc

pre 7 meseci

Ovakav penal je sviran za partizan na krovu, noga je bila spuštena kad je igrač naletio na nogu, nema penala.
н

нс бој

pre 7 meseci

Не може Јанг бојс бити лоша екипа јер играју и поштено освоје швајцарску лигу,то није лако,то је немачки менталитет и схватање фудбала.
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Young Boys pokazao da nece posluziti kao topovsko meso.Ocekivao sam da ce Leipzig sa lakocom voditi na poluvremenu.Dobar fudbal za sada,brz,kreativan....Ocekujem pobedu Leipziga!!!!
A

Abc098

pre 7 meseci

@Ujka Zitko mnogo ocekujes. Sta su trebali da rasire noge, da ih docekuju sa Ruzama, da im masu ? Dosli im na Stadion, Leipzig je jak ali nije Real niti City. Yang Boys igra Fubal, i svaka Budala zna da su jako nezgodni kad igraju kod Kuce.

Goran Milojevic

pre 7 meseci

И шта каже терзић ј.бојс наша шанса... сад сам убеђен да све 6 утакмиц губимо
@

@goran milojevic

pre 7 meseci

E ajde ne smarajte vise, cas vicete razbice nas lajpicg jb nam je odlicujuca, sad lajpcig ne valja ali izgubicemo sve, samo kako vetar dune, kad zvezda veze 2 3 pobede opet cete da ih dizete u nebesa, na kraju kako ce biti niko ne moze da predvidi, jer kako vetar dune je naklakse ici
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 7 meseci

Aj sad iskreno. Znam da LŠ donosi najviše novca, ali za nas, sa ovakvim budžetom, ligom i svime je LE taman. Igrali smo to takmičenje sasvim solidno, dočekali proleće, nismo se obrukali, imali dobre utakmice. I svake godine možemo da budemo sve bolji i bolji. Meni nije gušt, i nešto se ne ložim na to da gledam kako se neko iživljava nad nama u Lš ili da gledam utakmicu sa stavom da primimo što manje golova. Možda se to nekome sviđa, meni ne. Nije ipak ovo za nas.
A

Abc098

pre 7 meseci

@S.T.A.L.K.E.R jedan realan i normalan Komentar. Zvezda i Partizan nikad nece imati kvalitet i budzet za takvo takmicenje. Zamisli kad na primer kada su ucestvovali : Turci(Besiktas,Galata,Fener), Grci(Olimpiakos,AEK,Panatenikos), Rusi(CSKa,Zentit,Lokomotiva),Belgijanci(Anderleht,Briz,Genk) i nijedan os njih nije imao nikakve sanse, dodje neka ekipa iz Spanije,Engleske ili Nemacke i napune ih kao Punjenu Papriku.
o

op op

pre 7 meseci

Manite Partizan danas igra Zvezda.
B

Bodovi

pre 7 meseci

Siti 16,Lajpcig 13,Jang 4, Zvezda 1.
Z

Zvezda mi je sve

pre 7 meseci

Sa ovakvom igrom Lajpcig ima deset da nam da.. Sve više počinjem da verujem da su grobari u pravu kada kažu da ćemo oboriti rekord po broju primljenih golova. Neka nam je Bog u pomoći.

Sliks17

pre 7 meseci

Idi na JNA pa bodri tvoj tim u Evropi
O

Opa Miki

pre 7 meseci

Zašto bi nas bilo sramota da nas petardira siti, psg, bajern, totinhem kad njih nije sramota kada dobiju petaka od petah tikve, norsijelanda i ostalih velesila..
m

ma da bre to

pre 7 meseci

Au druze pa jel moguce da su sastavili kuci samo dva min da ne prime gol....ovde mora da se gubi sto manje jer ako mi dobijemo u bg i oni nas u ch 99% ce da odlucuje gol razlika....jer ne vidim kako mi mozemo njih da otkinemo ovde, a boga mi ni oni nas...
m

ma da bre to

pre 7 meseci

Ipak sam se malo zaje*ao 🤣
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Leipzig vec dao gol.Nema sta,sa pola gasa!
v

veljko9

pre 7 meseci

Zvezdi ne gine poslednje mesto.. svi ce biti poslednji i pasce nam koef..
A

Ajmo

pre 7 meseci

Milan 1, Lajpcig 2 i iznenađenje kola Barsa X.
m

ma da bre to

pre 7 meseci

Milan x, lajpcig 2 i barsa 1....utegla se barsa fino.
G

Gosten

pre 7 meseci

Sam uspeh u danasnje vreme je naci se medju najboljima. U poslednjih 10-ak godina bogati su se toliko odvojili da je nemoguce parirati im. Mogu imati los dan,mozete ih dobiti jednu utakmicu ali ne vise od toga.Nekada su iznenadjenja bila cesca jer je ujednacenost ekipa bila veca a ovo danas,napravljen je ogroman razdor. Sama cinjenica da ce Zvezda igrati dva meca protiv najbogatije i najstandardnije ekipe je veliki plus i prilika da se nesto nauci. Mancester Siti je pobedio tada Salke sa 7:0, Sporting 5:0,pre par meseci Real Madrid sa 4:0 a moglo je biti 9:0,Real im na gol nije sutnuo.I spomenuti Lajpcig je tamo stradao sa 7:0 a mogao je barem duplo vise da primi. Cemu da se nadamo mi sa 30 miliona budzeti koji dolazimo iz poluamaterske lige. Cinjenica je da mogu da nam daju 10 samo ako to pozele.I ne,to nije sramota jer su petardiranja postala normala u ligi sampiona. Barselona je primila OSAM na svom terenu od Bajerna. Mesi i druzina.Ko bi rekao? Pustite vi komentare navijaca Partizana.Lako je njima da vicu iz lige konferencija,mada se i tamo brukase.Narocito sada u kvalifikacijama.Zamislite kada se oni smeju Zvezdi. Svasta. Oni ujednacavaju Bajern,Liverpul,Man.Siti,PSG i ostale sa Slovackom,Florom,Anortozisom,Kelnom (rezervisti) i ostali sarlatani. Sto se meca tice, da imamo brze igrace i koji su u kondiciji mozda bi ga i mogli pretvoriti u zanimljiviji jer u danasnje vreme ako imas brzinu i vrsis presing direktno na igraca mnogo je teze protivniku da te nadigra.A mi dao Bog sve sporace imamo.Rodic ce u 20 minutu da hvata vazduh. Bojim se da Mijailovic pogibljenim startovima ne dobije crveni karton. Nemamo trkace u ekipi,sve sporaci izuzev Bukarija da kazemo.Odbrana bolje da se ne odvaja od sesnaesterca,nece moci da se vraca. Ne tako davno,rezervisti Mancester Sitija (obezbedili prolaz) u sred Zagreba spakovali Dinamu cetri laka komada.Nemojmo se zanositi
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Sa pola gasa Leipzig ima da sprzi ove mlade momke.Vodici 0:4 na poluvremenu!
s

sikeee

pre 7 meseci

Ispao si glup. Opet!!!!!