Igrači Lila (©Reuters)
Igrači Lila (©Reuters)

Lilov skok iz proseka na evropske pozicije i najveća kvota na svetu - 1,60!

Vreme čitanja: 3min | pet. 18.02.22. | 10:46

Mozzart danas nudi najjači koeficijent i na slavlja Šalkea i Bornmuta

Raznovrstan fudbalski program ovog petka stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Na rasporedu su interesantna takmičenja, a odsteri su i ovog puta spremili velika iznenađenja.

Pred vama su danas najveće kvote na svetu u tri utakmice koje se igraju u okviru šampionata Francuske, kao i drugi rangovi Nemačke i Engleske. Aktuelni prvak zemlje svetskih prvaka Lil, stacioniran je u sredini tabele, ali sa realnim šansama da se domogne evropske pozornice. Večeras ima posla sa Mecom, i ukoliko pobedi zauzeće čak peto mesto. Meč sa stadiona Pjer Moroa možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com, a dovoljno je samo da se (besplatno) registrujete.

Izabrane vesti

Ujedno, Šalke dočekuje Paderborn, i nastojaće da se dokopa zone promocije u Bundesligu, dok Bornmut ima priliku da se dodatno odlepi od konkurencije u Čempionšipu i pridruži se neprikosnovenom Fulamu na putu ka Premijer ligi.

LIL - MEC (PETAK, 21.00), KEC 1,60

Lil je neprepoznatljiv u šampionatu ove sezone, ali je u Ligi šampiona ostavio dobar utisak. Prošao je grupnu fazu sa prvog mesta i kroz četiri dana ga očekuje prvi meč osmine finala sa Čelsijem. U Ligi 1 su Doge daleko od lidera PSŽ-a, pošto posle 24 kola imaju 35 bodova i nalaze se na desetom mestu na tabeli. U poslednja dva kola pobedile su Lorijan (3:1) i Monpelje (1:0). Večeras dočekuju Mec, koji vodi bitku za opstanak. Sakupio je 20 bodova i pretposlednji je na tabeli.

ŠALKE - PADERBORN (PETAK, 18.30), KEC 1,90

Šalke još nije pokazao najbolju igru u Cvajti, ali u isto vreme ekipa Dimitriosa Gramozisa nastavlja borbu za promociju u Bundesligu. Do sada, Rudari su peti na tabeli sa 37 bodova, sa tri boda zaostatka za trećim Hamburgerom i četiri za mestima koja vode u najjači nemački rang. Danas se sukobljava sa Paderbornom, koji sezonu provodi bez većeg uspeha. Nalazi se na osmoj poziciji. Za sada još postoje šanse za napredovanje jer klub zaostaje osam bodova za trećim mestom koje vodi u baraž, ali je konkurencija veoma velika. U prošlom kolu, Paderborn je remizirao bez golova sa Dinamom iz Drezdena, ne uspevši da pobedi treći meč zaredom.

BORNMUT - NOTINGEM FOREST (PETAK, 20.45), KEC 2,05

Bornmut ima veoma solidnu sezonu i trenutno je jedan od glavnih kandidata za ulazak u Premijer ligu. Ekipa Skota Parkera je druga na tabeli sa 58 bodova, sa šest bodova manje u odnosu na lidera. Ispod Trešnjica je Blekbern, koji ima četiri boda manje, ali je glavni konkurent odigrao dva meča više. Naredni rival Bornmutu je Notingem Forest, koji u celini, ima pristojnu sezonu i bori se za promociju. Šumari teško da mogu da računaju na direktnu kartu za Premijer ligu, s obzirom na 11 bodova zaostatka za Bornmutom, ali je sasvim moguć proboj u zonu plej-ofa jer šesti Midlzbro ima samo dva boda više.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotapromoPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara