Hari Megvajer i Viktor Lindelef (©Reuters)
Hari Megvajer i Viktor Lindelef (©Reuters)

Lindelef herojskim činom spasio staricu od 90 godina da ne bude pokradena

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.08.20. | 21:24

Potpuno suprotno od Megvajera... Šveđanin “uhapsio” prestupnika do dolaska policije

Za manje od nedelju dana dva fudbalera Mančester Junajteda našla su se u žiži javnosti, a da razlozi nisu bili fudbalske prirode. Dok je Hari Megvajer na Mikonosu ušao u sukob sa policijom, potpuno drugačiji primer dao je Viktor Lindelef koji je u domovini sprečio prestupnika da na ulici otme torbu 90-godišnjoj gospođi.

Defanzivac Mančester Junajteda je poslednje dane odmora pre povratka na Old Traford provodio u rodnom gradu Vesterasu gde je postao lokalni heroj. Pojurio za razbojnikom, bacivši ga na zemlju, gde ga je držao do dolaska policije. Očevici su potvrdili da se radi o fudbaleru Crvenih đavola, dok je deo izjave jednog od policajaca sa lica mesta nije potvrdio identitet reprezentatica Švedske.

Izabrane vesti

“Čovek koji je intervenisao učinio je to vrlo mudro. Bio je atletske građe, ali ne mogu da otkrijem ništa više od ovoga”, stoji u izjavi jednog od pripadnika organa reda.

Lindelef je bio u prisustvu supruge Maje koja je i sama bila posvedočila o razvoju događaja. Policija je dobila poziv oko 10.40, a patrola se na licu mesta pojavila za pet minuta. Napadač je čovek tridesetih godina koji će se teretiti za krivično delo razbojništva i prestup u vezi sa posedovanjem narkotika predviđenih za ličnu upotrebu.

Kakva uvertira za povratak defanzivca u Mančester i okupljanje sa saigračima pred sezonu 2020/21. Pokazao je Šveđanin tokom utakmice sa Seviljom u završnici Lige Evrope kada je ušao u žustru raspravu sa Brunom Fernandesom, da je neko ko ume da plane i da bljuje vatru. Proradio je bes ponovo u rodnom gradu na sreću jedne 90-godišnje gospođe. Jer navikao je Lindelef da igra u odbrani za tim, a sada je to preneo na zaštitu građana svoje zemlje.



tagovi

Viktor Lindelef

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara