Lion dao zeleno svetlo, Fekir prelazi u narednih 48 sati

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.07.19. | 23:22

Francuz ide u Španiju

Hteli su ga Napoli, Valensija, Sevilja, a na kraju će Nabil Fekir završiti u slabijem timu od pomenutih – Betisu!

Francuski i španski mediji javljaju da je Lion večeras dao zeleno svetlo za transfer svog kapitena u Betis.

Izabrane vesti

Pregovori su trajali nekoliko dana iugčleda da je sporazum postignut. Fekir je dobio dozvolu od Liona da u narednih 48 sati otuputuje u Španiju na konačana dgovor i lekarske preglede sa Betisom.

Prošlog leta u ovo vreme je Lion odbio da Fekira proda Liverpulu za oko 60.000.000 evra. Sada je pristao na duplo manju sumu. Morao je... Fekir je ušao u poslednju godinu ugovora, odbio sve ponude za produžetak i jasno stavio do znanja Lionu da želi transfer.

Lion nije imao kud osim da prihvati ponudu vrednu oko 25.000.000 evra plus bonuse sa kojima transfer može da dostigne visinu od 30.000.000 evra. Ostalo je još da se usaglase detalji između dva kluba oko bonusa i dinamike isplate, ali to ne bi trebalo da ugrozi transfer. Čim je Lion dozvolio igraču da otputuje za Sevilju, jasno je da je posao ugovoren.

Betis je ponudio najbolje uslove igraču. U pitanju petogodišnji ugovor vredan 7.000.000 evra po sezoni što je ogroman novac za Betis. Takođe, pristali su da u paketu sa Fekirom, dovedu i njegovog rođenog brata Jasina. On ima 22 godine, igra na poziciji napadača i već je debitovao za prvi tim Liona.

Fekir bi sutra trebalo da doputuje u Sevilju na konačan dogovor, a da prekosutra obavi lekarske prglede i stavi paraf na ugovor.

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara