Lisabon iz drugog ugla: Svi se raduju na terenu, samo se Gudelj bori sa emocijama na klupi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.11.21. | 19:27

Srpskom asu preteško pao kiks kod primljenog gola u 2. minutu

Dva detalja koja su verovatno svima promakla u momentima ogromne radosti kada je Orsato odsvirao kraj meča u Lisabonu: u vulkanu slavlja srpskih fudbalera na terenu u prvi mah nije bilo ni selektora Dragana Stojkovića, niti Nemanje Gudelja.

Piksi je kasnije objasnio da utakmicu nije ni odgledao do kraja, da je posle Mitrovićevog gola otišao u svlačionicu, jer nije mogao od uzbuđenja da isprati meč u nadoknadi. A, snimak Fudbalskog saveza Srbije odgonetnuo je misteriju gde je bio Gudelj.

Izabrane vesti

Čovek od najvećeg poverenja selektora i najpre Tumbakovića i sada Stojkovića je, dok su svi ludovali na terenu čim je Orsato označio kraj – ostao sa glavom zagnjurenom u rukama, u markeru, na klupi. Samo Gudelj zna koliko mu je laknulo, kakav je tornado emocija osetio kada je Srbija izborila direktan plasman na Svetsko prvenstvo, jer je pretilo da u protivnom on postane tragičar meča.

Portugalija je već u 2. minutu postigla gol za 1:0, posle Gudeljove neopreznosti, pritom je možda bio i prekršaj nad njim, ali to se ne bi videlo na semaforu da je ostalo 1:1. Na kraju je Mitrović postigao gol, doneo pobedu i dok su svi u transu ludovali po terenu, vezista Srbije se borio sa svojim naletom emocija.

Kasnije se i Gudelj, naravno, našao u buketu radosti sa saigračima, dao je veliki doprinos plasmanu kroz cele kvalifikacije, a i daće još u Kataru.



tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeNemanja GudeljOrlovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara