©Reuters
©Reuters

Liverpul dočekao 'pojačanja' za šampionsku trku: Vratili se Arnold, Alison i Žota

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.04.24. | 17:57

Treninzima prvog tima vratio se i Stefan Bajčetić

Liverpul u narednih mesec i po dana čeka bespoštedna borba za titulu, pride i obaveze u Ligi Evrope, a u ključni deo sezone ekipa Jirgena Klopa će ući jača za trojicu vrlo važnih igrača.

Uoči prve utakmice četvrtfinala Lige Evrope sa Enfilda stigle sjajne vesti za navijače Redsa pošto su se timskim trenzinzima pridružili Alison, Trent Aleksander Arnold i Diogo Žota.

Izabrane vesti

Pomenuti trio bio je van stroja od februara. Zamenika kapitena Aleksander Arnolda nije bilo na terenu otkako je povredio koleno protiv Barnlija u 24. kolu Premijer lige, u narednoj rundi protiv Brentforda istu povredu doživeo je i Žota, dok je je zbog problema sa zadnjom ložom propustio prethodnih 13 utakmica u svim takmičenjima.

"Očigledno je da nismo žurili sa njima. Mogli smo, ali nismo što znači da su dosta trenirali individualno, posebno Diogo i Trent, radili su zajedno dve ili tri nedelje zaista pravilno trenirajući. Juče su izgledali veoma dobro, da budem iskren. Alison se takođe vraća", izjavio je Klop na današnjoj konferenciji.

Prvom timu priključio se i Stefan Bajčetić, koji je tokom prethodne nedelje radio na poboljšanju fizičke spreme sa mladim timom Liverpula. On je upisao samo dva nastupa za Redse ove sezone, a van stroja je bio od septembra.

Kako ne bi rizikovao nove povrede, Klop i dalje nije siguran da li će iko od pomenutih fudbalera zaigrati sutra protiv Atalante

"Oni sada ponovo treniraju i moramo da vidimo kako ćemo ih uključiti i koristiti. Jasno je da su nam potrebni. Ali oni su nam potrebni u najboljoj mogućoj formi i želimo da im damo neku vrstu ritma. Uvek je izazov kada pokušavamo da reintegrišemo momke. Sa kvalitetom koji imaju trebalo bi da nam bude lakše, i koristićemo ih u narednim danima i nedeljama, ali to znači da za sutra još nisam doneo odluku", jasan je bio Klop.



tagovi

LiverpulDiogo ŽotaTrent Aleksander ArnoldStefan BajčetićAlison

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara