Komentari na vest

Liverpulu triler na Enfildu, od 0:2 i 1:3 do penala i prolaza; Tuhel uvodio matore da spasavaju mlade (VIDEO)

Z

Zoran011

pre preko 2 godine

Ko je Tuhel?
S

Slačica Semf

pre preko 2 godine

Sremčica je beograd
T

Türkmali

pre preko 2 godine

Jušednum Lpool pokazao kak je velik külubü.ovi igra ima nami -youll never walk agaim !!!
M

Mitt

pre preko 2 godine

To je "ludilo" koje ni jedan drugi klub nema! YNWA!
K

KROJF

pre preko 2 godine

LIVERPUL kao klub u istorijskom kontekstu je imao mnogo ovakvih utakmica što u Engleskoj što u Evropi.Za malo starije ako se sećaju sa Njukastlom 4-3 kada se Njukastl borio za titulu,finale UEFA KUPA sa Alavesom itd.Lično ubeđenje je da svaki klub ima neku oznaku na sebi.Neki DNK da se tako izrazim.DNK Liverpula je da će uvek imati ovakve utakmice pa makar i u Liga kup takmičenju.SUĐENO IM.
G

Ginola 14

pre preko 2 godine

Newcastle utakmice se ne sjećam, ali finale kupa Uefa sa Alavesom 2001 znam gdje sam bio i šta sam konzumirao. Ko voli fudbal generalno to je bio Spektakl! Ne gotivim Liverpool ali mislim da si u pravu i poštujem. Klub sa tradicijom koji gaji napadački fudbal. Dodaj na to pametne kupovine igrača i akademiju. Po tome su najsličniji Tottenhamu za koji navijam. To su, po meni, neke crte koje izdvajaju ta dva kluba od Citya, Uniteda i Chelsea. Sa izuzetkom da je United nekada puno više forsirao akademiju, a ostala dvojka su čisti hibridi.
K

KROJF

pre preko 2 godine

@Ginola 14 Ne mogu da se setim mislim da je Žinola bio u Njukastlu.POZDRAV
G

Ginola 14

pre preko 2 godine

Newcastle je svakako bio usputna stanica prve 2 godine u Engleskoj. Međutim, najbolje partije je odigrao u Tottenhamu gdje je bio igrač lige za sezonu '99 i dao je neke nezaboravne golove. Dan danas je prisutan na svim svečanostima Spursa,
r

roflomg

pre preko 2 godine

kolko srece ima ovaj klopp tako nekad, prosto neverovatno...a nisu zasluzili da prodju veceras ali eto sve je to fudbal izgleda....
č

čoveče

pre preko 2 godine

čovek izveo obdanište na teren a ovi prvi tim i opet pričate nešto o sreći
F

FM

pre preko 2 godine

Kako nisu zasluzili? Da si pogledao samo statistiku na rezultatima bilo bi jasno da ih je Pool unistio, a onaj ko je gledao utakmicu, video je da je Lester od 50tog minuta poceo da krade vreme.
M

MMXXI

pre preko 2 godine

Treba imati i srece. Stigli su daleko u ovom manje bitnom takmicenju i sada se treba potuci s Londoncima. Ostatak Engleske trebao bi navijati za njih.
G

Ginola 14

pre preko 2 godine

Arsenal je iz Woolwicha, to je London kao što je Sremčica Beograd
G

Gunners4life

pre preko 2 godine

@Ginola 14 Dadose ti ljudi pluseve i ako si izvalio nevidjenu glupost. Arsenal jeste osnovan u Woolvichu. Osnovali su ga radnici tvornice oruzija sto se tu nalazi. Ali cim su presli u profi fudbal znaci pre 100 plus godina presli su u sjeverni dio u Highbury koja je cetvrt odmah pored Tottenhama. Znam da su od tada trn u oku Spursima ali nevezano za navijacka prepucavnja prouci malo geografiju posto je Woolvich sa juzne strane Temze gledajuci dosta blizi gradskom jezgru i od Highburya i Tottenhama...
G

Gost....

pre preko 2 godine

Kostace ih ovaj kup bodova i igraca negdje drugo gdje ce mu biti potrebniji pozzuz
Č

Čarapao Ćup

pre preko 2 godine

Ove godine nema Sitija, idemo do kraja. Daj Arsenal da se igramo
p

pff

pre preko 2 godine

livadari od 3:1 da ispadnu, da su bar iz lige ispali. Luzerska ekipa
G

Gost1231

pre preko 2 godine

U prvom pol. kod Liverpula igrao B tim u kombinaciji s akademcima i Henderson s Firminom, u drugom Milner, Jota, Keita i Konate napravili od Lestera igracku, satjerali ih na njihovih 30 metara i igrala se viktorija, sta bi bilo da su izveli podjednako jak sastav kao Lester, al niko ne igra ludo ove kupove kao Liverpul, uvijek dramaturgija neka, uzivanje za gledati. Odlicnih akademaca imaju redsi, ovakve tekme im trebaju za samopouzdanje i vece levele u igri. Mozda nebitan kup nekima ali ova tekma je pokazala da to uopste nije, i Celzi i Arsenal i Spursi zele trofej, Ostao je Liverpul protiv Londona u zadnja 4. :D
L

Lejčester

pre preko 2 godine

Što lažeš kad ste počeli sa Minaminom, Firminom, Okslad-Čembrlenom, Hendersonom, Cimikasom i Gomezom? Dakle nisu baš bila 2 prvotimca i 9 anonimusa.
@

@Лејчестер

pre preko 2 godine

Осим фирмина и хендерсона остали су друга постава збогом и пријатно не паметуј глуп си
F

FM

pre preko 2 godine

Gledao sam samo drugo poluvreme, Lester nije pola presao 2 puta, cim je Klop uveo igrace koji nisu petlici, ovi poceli da kradu vreme vec od 50tog minuta.
G

Gost62

pre preko 2 godine

Klopu kao i obicno puca k za kup hahahaha