Adem Ljajić (©Reuters)
Adem Ljajić (©Reuters)

Ljajić i Vida na udaru, samo oni odbili smanjenje ugovora

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.12.20. | 14:46

Ne pristaju na redukciju

Solidno igra Bešiktaš ove sezone, pri vrhu je tabele u turskom prvenstvu, sa utakmicom manje, ali unutar kluba i dalje kuva.

Još letos je trener Sergen Jalčin poručio da crno-beli imaju velike finansijske probleme i da otud neće biti skupih pojačanja, a turski mediji danas donose priču da su čelnici Bešiktaša tražili na sastanku od igrača da pristanu na redukciju zarada i da su svi pristali osim dvojice – Adema Ljajića i Domagoja Vide.

Izabrane vesti

Njih dvojica su od letos trn u oku, pošto se uporno potencira kako ne igraju u skladu sa očekivanjima, niti sa velikim platama, pa im sada mediji dodatno crtaju metu na leđa. Vida je jedan od najplaćenijih igrača Bešiktaša sa 3.400.000 evra godišnje, dok Ljajić zarađuje 2.200.000 evra.

Moguće je da je i to jedan od razloga zašto je srpski reprezentativac uglavnom na klupi ove sezone, odigrao je šest mečeva za Bešiktaš, ali nijedan svih 90 minuta i samo jednom je bio u startnoj postavi.

Propustio je Ljajić poslednje dve utakmice Orlova zbog povrede mišića, ali danas se vratio na treninge i trebalo bi da bude na raspolaganju treneru Jalčinu za nastavak sezone. Adem ima ugovor sa Bešiktašem do juna 2022. godine.


tagovi

Domagoj VidaBešiktašAdem Ljajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara