Ljubiša Tumbaković se vraća u FSS

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.09.22. | 21:38

I dobija predsedničku funkciju u trenerskoj organizaciji

Nekadašnji selektor Srbije i najtrofejniji trener u istoriji Partizana ponovo će imati funkciju u ovdašnjem fudbalu. Sport Klub je preneo informaciju da će iskusni stručnjak, u petak popodne, biti promovisan u predsednika Organizacije trenera Fudbalskog saveza Srbije.

Predlog da se Ljubiša Tumbaković prihvati odgovorne funkcije potekao je od njegove matične sekcije – Fudbalskog saveza Beograda.

Izabrane vesti

Sport Klub piše da će prethodnik Dragana Stojkovića na klupi Srbije biti jedini kandidat za Izbornoj skupštini u Beogradu. Očekivana je i jednoglasna podrška delegata.

Tumbaković je završio mandat na klupi Srbije posle kraha za odlazak na Prvenstvo Evrope i poraza na penale od Škotske. U eri predsednikovanja Slaviše Kokeze, nakon velikog rezultatskog neuspeha, ostao je bez podrške Izvršnog odbora FSS. Selektor je na Terazijama, u međuvremenu, ostavio bogat izveštaj o stanju i problemima unutar državnog tima.

Istog dana, u večernjim satima, predsednika će dobiti i sudijska organizacija. Jedini kandidat je Beograđanin Dejan Delević.


tagovi

Ljubiša Tumbaković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara