Miloš Vazura i Ljubomir Fejsa (©FK Partizan)
Miloš Vazura i Ljubomir Fejsa (©FK Partizan)

Ljubomir Fejsa zadužio broj 15 i potpisao na godinu i po dana

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.01.22. | 11:22

Već koliko danas pridružiće se Partizanovj ekipi na pripremama u Beleku

Aleksandar Šćekić je otišao u Zaglebje i ostavio navijačima uspomene na brojne utakmice među kojima se svakako izdvajaju njegova izdanja u večitim derbijima, ali Partizan je doveo čini se i bolju zamenu, barem po CV-u. Ljubomir Fejsa jutros je u društvu generalnog direktora Miloša Vazure i zvanično parafirao ugovor na godinu i po dana.

Zadužio je dres sa brojem 15, pošto njegovu „peticu“, koju je nosio u prvom mandatu u Humskoj, a posle i u Benfiki, sada nosi štoper Igor Vujačić. A Fejsa nije od onih koji autoritet dokazuje bilo gde osim na terenu.

Izabrane vesti

Ogromno iskustvo i znanje u nogama ostali igrači – barem oni koji ga ne poznaju, jer Fejsa je već 12. povratnik u Partizanu – moći će da vidi već od sutra. Jer Ljubomir Fejsa će se u toku dana pridružiti ekipi Aleksandra Stanojevića na pripremama u Beleku.

Podsetimo, između dva mandata u Partizanu, Fejsa je igrao za Olimpijakos, Benfiku i Al Ahli u Saudijskoj Arabiji. Svuda je bio standardan prvotimac i izuzev u Kataru svuda je redovno osvajao titule. Ima ih čak 11 sa Partizanom, Olimpijakosom i Benfikom, ne računajući tu sve kupove, superkupove.

Bio je i član Benfikine generacije koja je 2014. igrala finale Lige Evrope i na penale izgubila od Sevilje mada u tom torinskom finalu nije bio na terenu. Ali bi za Partizan trebalo da predstavlja izuzetno pojačanje.


tagovi

Ljubomir FejsaMiloš Vazura

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara