Ljulja se klupa Saši Iliću

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.07.23. | 14:08

Uprava danas o sudbini trenera CSKA Sofije

Poraz na startu evropske misije, koji je doveo CSKA iz Sofije na ivicu ispadanja u kvalifikacijama za Ligu konferencije, mogao bi da bude koban po Sašu Ilića.

Rumunski Sepsi je kaznio sve propuste u igri Armejaca, pogotovo je bio komičan drugi gol, koji je krivica golmana bugarskog sastava, jer je izleteo u prazno van šesnaesterca, međutim, glavu na panj moraće, kako tvrde mediji u našem komšiluku, da stavi Ilić.

Izabrane vesti

Uprava CSKA je za danas popodne zakazala sednicu na kojoj će raspravljati o sudbini srpskog trenera. Armejci su solidno otvorili sezonu u domaćem prvenstvu, imaju četiri boda u dva kola, međutim, mnogo više se očekivalo u Evropi, bar da se dođe do poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije.

Čak se klub iz Sofije dosta dobro pojačao u letnjem prelaznom roku, dovedeno je nekoliko novih igrača iz inostranstva, međutim, sve je to palo u vode posle poraza od Sepsija.

Imao je CSKA na kraju prošle sezone veliku šansu da svrgne Ludogorec sa trona u prvenstvu Bugarske, međutim, Armejci nisu uspeli da iskoriste priliku i završili su kao drugi.


tagovi

Saša IlićCSKA Sofija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara