Ljupko ga u Bugarskoj gledao za Zvezdu, Krastev potpisao za Mančester Siti

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.06.20. | 13:00

Prva stanica Belgija

Srpskoj javnosti bugarski vunderkind Filip Krastev postao je poznat srpskoj javnosti, posle vesti da je Ljupko Petrović skautirao njegove kvalitete u ime Crvene zvezde. Legendarni trener ga je gledao sa ciljem da opšrian izveštaj dostavi rukovodiocima crveno-belih, ali je talentovani vezista otišao u Mančester Siti.

Bugarski portal Gong preneo je danas ekskluzivnu informaciju da je 18-godišnji vezista prešao medicinske testove u Belgiji i da će uskoro ozvaničiti transfer u redove kluba sa Etihada. Poput mnogobrojnih balkanskih talenata i njega čeka doškolovavanje,. Bugari pišu da će Krastev otići na pozajmicu u Belgiju.

Izabrane vesti

Krastev važi za najtalentovanijeg igrača Bugarske. Za prvi tim Slavije iz Sofije je debitovao sa 16 godina. Opisuju ga kao plemenitog igrača veznog reda, momka koji sa podjednakim uspehom može da pokriva pozicije osmice i desetke. Ove sezone je na 10 mečeva postigao jedan gol.

Iako nije imao zapažene statističke parametre Krastev je privukao pažnju mnogih klubova. Prvo se pominjao Lester, kao tim koji je spreman da za njegove usluge isplati Slaviji 1,5 miliona evra.

Tiho se pominjao CSKA, kao i Crvena zvezda. Međutim, Siti je brzopotezno završio posao.

Vest o odlasku Krasteva potvrdio je i predsednik Slavije Ventsi Stefanov rečima da Filip uskoro potpisuje ugovor sa jeddnim top engleskim klubom. 



tagovi

Filip Krastev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara