Milan Smiljanić (@MN Press)
Milan Smiljanić (@MN Press)

Lola Smiljanić ponovo u Partizanu - kao trener omladinaca

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.05.24. | 14:42

Bivši vezista na novom izazovu

Tamo gde je započeo igračku, tamo će Milan Lola Smiljanić krenuti i u trenersku karijeru - u Partizanu. Po pisanju Telegrafa, bivši vezista preuzeće omladince crno-belih umesto Nenada Stojakovića, koji je otišao u slovenačku Goricu.

Smiljanić se kao igrač dvaput vraćao u Partizan, a karijeru je završio prošle sezone u dresu OFK Beograda. Pre toga je bio i u Mornaru iz Bara, a od inostranih angažmana ima i epizode u Izraelu, Australiji, Turskoj i Španiji.

Izabrane vesti

Navodno je bilo planirano da Partizanovu selekciju igrača do 19 godina preuzme Đorđije Ćetković, koji bi bio prekomandovan iz kadeta, međutim, došlo je do preokreta pošto je Smiljanić nakon stažiranja u OFK Beogradu rešio da samostalno krene sa radom u klubu u kojem je ponikao.

Podseća Telegraf i na podatak da je po dolasku Ilije Stolice u Humsku, pre dve godine, Smiljanić imao ponude da bude pomoćnik sportskog direktora ili pomoćni trener u stručnom štabu, ali je on tada izabrao da nastavi još da igra. U OFK Beograd je došao januara 2023. na poziv nekadašnjeg saigrača Stefan Babovića, koji je u međuvremenu postao potpredsednik Romantičara. Nakon što je kratko igrao, Smiljanić je bio pomoćnik treneru Simu Kruniću.


tagovi

FK PartizanMilan Smiljanić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara