Lučesku (©Reuters)
Lučesku (©Reuters)

Lučeskuova preteća poruka Francuzima: Bolje vam je da ne dolazite u Solun

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.04.22. | 10:46

Trener PAOK-a besan zbog incidenata u Marselju

Dvodnevni rat na ulicama Marselja i na kraju na tribinama stadiona Velodrom bio je uvertira za meč Olimpika i PAOK-a u četvrtfinalu Lige konferencije.

Na jednoj strani su bili domaći navijači pojačani prijateljima iz AEK-a, a na drugoj fanovi PAOK-a, uz koje je bio i određeni broj srpskih „grobara“.

Izabrane vesti

Sevalo je u gradu na sve strane, a nereda je bilo i na tribinama, pogotovo pre početka utakmice koju je Marselj dobio sa 2:1. Sve to je razbesnelo trenera solunskog kluba Razvana Lučeskua, koji je dodatno zapalio vatru pred revanš na Tumbi porukom Francuzima da bi za njih bilo dobro da ostanu kod kuće i ne dođu u Grčku.

Lučesku je na konferenciji za novinare posle utakmice rekao:

Nadam se da će vaši navijači biti dočekani na isti način kao naši u Marselju. Ovo je sramota i za fudbalski klub i za grad Marselj. Bolje bi bilo za vas da vaši navijači ne dođu u Solun“, poručio je Lučesku.

Poznato je da fanovi PAOK-a nikako nisu druželjubivi u Solunu kada ih neko nagazi po prstima, tako da nema dileme da će biti vatre u gradu sledećeg četvrtka.

Marselj je vodio 2:0, ali je PAOK uspeo da smanji na 2:1, asistent za gol bio je Andrija Živković. Imaju Grci solidne šanse da se domognu polufinala Lige konferencije.


tagovi

PAOKRazvan LučeskuLiga konferencije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara