Ludogorec i dalje dva koraka ispred Ilićeve Armije

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.05.23. | 21:09

Oba kluba dobila mečeve u 31. kolu

Ista meta isto odstojanje u prvenstvu Bugarske posle 31. kola. Ludogorec je sačuvao dva koraka rastojanja od CSKA iz Sofije, iako su se oba tima namučila da bi došla do pobeda.

Prvi je na teren izašao CSKA, koji je igrao bez pomoći navijača protiv Černog Mora i slavio sa 2:0. Očekivano tvrd meč, jer je od istog rivala, doduše kao gost, tim Saše Ilića ispao u Kupu Bugarske.

Izabrane vesti

Bio je CSKA bolji tim, napadao je od starta, ali je teško stvarao šanse. Uspešno su se branili gosti sve do 79. minuta, kada je Maurisio probio bedem i doneo prednost Ilićevom sastavu. Posle toga se lakše disalo, pa su stigli Armejci i do drugog gola u sudijskoj nadoknadi, upisao se Lindset u strelce.

Rezultatski još tvrđi meč odigrao je Ludogorec na svom stadionu protiv Lokomotive iz Plovdiva. Šampion Bugarske je slavio sa minimalnih 1:0, međutim, dešavanja na terenu su bila potpuno drugačija.

Igrala se „viktorija“ pred golom gostiju, imao je Ludogorec čak 25 šuteva na gol, dok je Lokomotiva tek jednom „opalila“ ka mreži Serđa Padta. Presudio je pogodak Nedeleva u 42. minutu, dovoljan da ostane „luda šuma“ na dva boda ispred CSKA.

Sledeće kolo donosi verovatno odlučujuću utakmicu za titulu, Ludogorec će na svom terenu dočekati CSKA.



tagovi

Saša IlićCSKA SofijaLudogorecBugarska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara