Komentari na vest

Luj van Gal nije impresioniran Brazilom: Čitam da su lepršavi, a naš gol je bio lepši

D

DekiSum

pre preko 1 godinu

Oni koji su trazili leprsavu igru su Davno stigli kuci a ovi sto igraju dosadnu, defanzivnu, kompaktnu odbranu se bore za ulazak u polufinale TOLIKO O TOME
I

Ibrahima Gueye

pre preko 1 godinu

Ne bi trebalo da se javlja! Svi su od njih bili bolji izuzev Katara. Senegal ih nadigrao, prvi šut u okvir gola u '85. minutu i Holandija daje gol. Protiv Ekvadora dali gol na početku meča isto iz prvog šuta i do kraja meča se samo branili. Nevjerojatna sreća ih prati...

goranpravdic011@gmail.com

pre preko 1 godinu

Tako moze i titula da se uzme
d

dragojlo

pre preko 1 godinu

Brazil ispada protiv Hrvatske!
G

Gilga

pre preko 1 godinu

Brazil je opasna mašina koja je jača od Francuske, Španije, Engleske... a Hrvatsku nisam gledao pa ne mogu da sudim ali teško je poverovati da su jači od Brazila.
H

Huxs

pre preko 1 godinu

Hahahaha obavezno.....Hrvatska igra uzasno i nezasluzeno su u cetvrtfinalu samo pukm srecom koja ih prati jos od proslog svetskog prvenstva gde su stiglu u finalu sve na penali i sa najlaksim mogucim protivnicima i to je bio ubedljivo najslabiji tim koji je ikada igrao finale u istoriji svetskih prvenstava!!!
G

Gordi Albion

pre preko 1 godinu

Sautgejt nije impresioniran ni sa jednim timom. Svi ste smesni i nikakvi. Laksi trening za mocnu englesku.
s

srka

pre preko 1 godinu

Da, samo što postoji jedna bitna razlika. Holandija igra maksimalno, a Brazil dozirano. Tek toliko koliko mu treba. Svaku narednu utakmicu oni će dizati ritam i čvrstinu. Čudi me da jedan tako ozbiljan stručnjak, to ne prepoznaje.
B

Brat Nevera

pre preko 1 godinu

Možda i prepoznaje, ali to su psihološke igrice, taman da svoje dodatno najarca pred finiš prvenstva.