Komentari na vest

LUKA JOVIĆ - Fudbalski Toma Zdravković

R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Jako dobar tekst, do sad najbolje predstavljanje. Tacno u metu, Luka zna i moze, ubica je, pitanje je samo da li hoce. Ne moze slucajno neko da da onoliko golova u sezoni, kao on u Ajntrahtu, pritom je golove davao i levom i desnom i glavom. Toliki broj golova nije lako dati ni u nasoj ligi, a kamoli u Bundesligi (pritom nije bio clan Bajerna ili Borusije). E sad ta druga strana, tamna strana, sto je lenj i neprofesionalan je prevagnula kada je presao u Real, verovatno je bio i frustriran sto nije dobijao minute, a Real kao ogroman klub to ne trpi. Fiorentina i evo mozda ovo SP su mu slamka spasa, verovatno i poslednji voz da ipak napravi vrhunsku karijeru (ima on i do sada dobru karijeru, ali ako ovako nastavi pamtice se vise po tome sta je sve mogao da postigne).
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Haha, nije dobijao minute. Ako je neko od igrača koji nisu uspeli u Realu dobio šansu, to je on. Rodjena majka mu ne bi dala onolio minuta
k

kost

pre preko 1 godinu

Krv ti jebem.. pobedili ste..
w

wP

pre preko 1 godinu

A Nemanja Matic?
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Lik je u pauzi između prvenstva dok je bio igrač Reala u Bijeljini okupljao ekipu i igrao mali fudbal u hali sa tvrdom podlogom. Gledao svojim očima, niko mi nije pričao. šta još treba dodati. Šteta, Bog mu je dao sve ali očigledno ne i mozak
Z

Zvezdasnbgd

pre preko 1 godinu

Talenat jeste, najveći koga je Zvezda izbacila u zadnjih dvadesetak godina sigurno. Sve ostalo nema, ni radne navike, ni preveliku želju za uspehom a bogami ni fizičke predispozicije. Ali opet imam utisak da bi imao puno bolju karijeru da nije otišao u taj Real prokleti. Tačno se potrefilo da je otišao tamo kad je Benzema proigrao fudbal života u odsustvu Ronalda. I to su dve-tri najbolje sezone nekog igrača u zadnje vreme, čak možda i bolje nego ove poslednje Mesijevs. A kad jednom odeš iz Reala dakle sa vrha, ne znam šta više može da te motiviše da se vratiš na isti. Nekada tajmnig i sreća u fudbalu znače više nego talenat. Evo sad da je u Realu više prostora bi imao, al to su već šta bi bilo kad bi bilo priče.
b

bpo 0

pre preko 1 godinu

za dobrim njem prasina se dize,momak je nas najbolji spic 2 klase iznad bubuljicavog i drugoligaskog miitrogola.pravda za luku,najbolji je on on sampion
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Kapiram sarkazam. Bravo.
l

lokalac

pre preko 1 godinu

nisam navijac blizanaca a zvezdi ne treba nekadasnja revija. Stvarno treba 'stomak*kad Mocart pocne o zvezdinim igracima i bivsim. O Jovicu tek..on je zavrsio karijeru u Realu rezerva ok ali i u Violi je rezerva i u Valjadolidu bi bio. Oladite sa Jovicem ko boga vas molim.
X

Xon

pre preko 1 godinu

Činjenica je ono na šta mnogi u komentarima ukazuju - talenat i radna etika Luke Jovića su dijametralno suprotni. Inače, bez uvrede, ovo je najlošiji tekst do sada. Dok se u ostalima može pročitati i neka novost, zanimljivost o srpskim reprezentativcima, ovde samo opšta mesta i bombastične metafore autora. Popravite se. :)
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Ja bas mislim da je ovo najbolji tekst, najrealniji. U tekstu kod ostalih samo pohvale i pohvale, ovde je objasnjeno realno ko je Luka Jovic. Ne vidim sta je problem u tekstu, jedino je naslov bezveze.
L

Littmann

pre preko 1 godinu

Ne kaze se ''iz Batara'' nego ''iz Batra''. Nepostojano A. Nema na cemu.
t

tenkista

pre preko 1 godinu

Zabole me oči od naslova i tekstova autora ovog teksta
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Od tri napadaca za WC, dva nam povredjena vec duze od tri nedelje , a Luka i nije u nekoj formi.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Luka i jest za WC
P

Partymaker

pre preko 1 godinu

Potencijal i talenat su neosporni, verujem da je prelazak u Real mnogo uticao na njega i da je posledica njegovih slabijih izdanja, trebaće mu vremena da "svari" to... Po meni on može da zablista na svetskom, želim mu to od srca
m

miko toplana

pre preko 1 godinu

Ajde Pančev za poredjenje je ok, gol igrači oba i to, ali gde nadjoste Milka Djurovskog. Čovek koji je uz Piksija i Deja najviše znao lopte, stavljate u isti koš sa debeljkom koji tehniku nije video ni na igrici. Ok, jeste hako čvrst i ima top u nozi, ali tu se sva priča o njegovom talentu završava. Spor, letargičan, bez skoka, bez ikakvog uticaja na igru. Momak bre sa loptom ne zna da hoda. Budimo realni, kakve finte, kakvi driblinzi, kakva tehnika, to su misaone imenice za njega. Veliki pozdrav i sve najbolje.
n

nešto onako

pre preko 1 godinu

Gledam trenutno Milan - Fiorentina, Jović ušao u drugom.... Kad bi mogla lopta da dođe do njega, a da on ne potrči... Strašno, koja lenjost... A mogao bi... Ma šta i ja pišem...
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Možda Novica, Toma malo teze
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Luka Jovic je kolateralna steta Benzeme u Realu i Mitrovica u reprezentaciji. Da je Luka istrpljen u reprezentaciji koliko je Mitrovic istrpljen, uz veliko postovanje prema Mitrovicu, siguran sam da bi zabio i vise golova nego Mitar, ali to je vec druga prica. Covek sa tolikim talentom nije treba u Real da bude rezerva, nekada pare nisu sve, trebao je odabrati neki tim gde ce biti konstantan. Mislim da ga je to i napravilo nezadovoljnim i da se zbog toga pinasao ovako kako se ponasao, bio je to prevelik pritisak u kom se nije dobro snasao.
W

Www

pre preko 1 godinu

Treba da bude prvi napadac u Kataru ima 3 utakmice i da cekamo da klikne ako ne moze da klikce u kvalifikacijama posto na splavu sigurno ima odlicnu kretnju i klikce cesto..
O

Odsustvo realnosti

pre preko 1 godinu

Pa sto je dao u Fiorentini samo 4 gola na 15 utakmica a tamo igra svaku. U Realu igrao je po pola sata nekad i poluvreme, nekom je i to dosta da pokaze sta zna. Kada igra celu onda nema niko da mu da loptu pa najbolje da se svi sklone sa terena da Luka pokaze svoj talenat.
s

samo pametno

pre preko 1 godinu

Druže on je lenj kao batina.... On je verovatno i talentovaniji od Mitrovića, ali radna etika im je dijametralno suprotna... Tako da porediti njih dvojicu trenutno nije pristojno.... Želim im obojici da budu najbolji strelci u svojim ligama i naravno mnogu uspeha u Qataru...
e

esex

pre preko 1 godinu

Deluje da je lenj i da nema radne navike.deluje da je umisljen i da misli da mu treninzi nisu toliko potrebni..mozda gresim al tako deluje.
Š

Šala mala..

pre preko 1 godinu

Toma Zdravković?Po stasu više podsjeća na Cuneta Gojkovića .
Д

Домаћин

pre preko 1 godinu

И даље стојим при томе да је Лука Јовић најталентованији српски шпиц,а и генерално српски играч тренутно,а и доста година уназад(то не умањује вредност ниједног нашег играча поготово Влаховића и Митровића).Једноставно том човеку је Бог све дао,игру са обе ноге,игру главом,осећај простора,чврсто тело и ноге,али да класичан домаћи играч,где сви други много више желе да успе него он.Криво ми је јако,и заиста више не знам шта треба да се деси да би у њему нешто кликнуло,сумњам и да ће се десити тако нешто,и ако бих из свег срца желео.Већ да ће цео живот играти по тако неким клубовима као Фјорентина и играти на фазон ако му се игра тај дан даће два гола,ако не шетаће се цео меч.
i

ilke754

pre preko 1 godinu

Talenat je onaj sa 18 godina ovaj sa 25 to vise nije drugo sem mozda suta nema nista drugo. Vlahovic ima bolju tehniku hitrinu dok je bio u Fiorentini to je dokazao.
T

Tomislav Zdravkovic

pre preko 1 godinu

Navijači Zvezde su ga zvali Srbski Falkao!
k

kopakabanica

pre preko 1 godinu

Alkoholičar i stalno u izlasku?
G

Gost83

pre preko 1 godinu

Jel on ovo ima stomak?!? :D Bilo bi super sa se posveti treningu i ishrani, bio bi u top 10 napadaca u Evropi sigurno. Steta, ali mozda se promeni nesto i kod njega...
G

Gost123232321

pre preko 1 godinu

Druze, jel ovaj novinar pisac ili novinar? De malo, metafore, onomatopeje, pm, smanji dozivljaj.
f

fontana9

pre preko 1 godinu

Jeste li vi normalni sa naslovom,a ovaj vepric je vec zavrsio karijeru.
b

boni

pre preko 1 godinu

ti si prvi špic luka jovicuuuuuu
D

Dr.Akula

pre preko 1 godinu

Luka kad bi se posvetio fudbalu, treninzima i svome telu, bila bi to sasvim druga priča.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Inace je Toma Zdravkovic rodjen u bolnici u Aleksincu.
J

Jaa

pre preko 1 godinu

Rodjen u bolnici? Sto, sta mu je bilo?