©Star Sport
©Star Sport

Luka Milunović u drugoj ligi Grčke

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.09.22. | 18:13

Nekadašnji igrač Crvene zvezde stiže u Volos

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Luka Milunović karijeru nastavlja u grčkom drugoligašu Nikiju Volosu. Tamošnji mediji pišu da je posao blizu kraja i da će se iskusni ofanzivac uskoro pridružiti sastavu Alekosa Vosnijadisa.

Milunović je od jula ove godine slobodan igrač, nakon što se rastao sa albanskim Kukešijem. U Volosu veruju da će biti kvalitetno pojačanje za njihov tim.

Izabrane vesti

"Nešto se sprema, videćemo vrlo brzo. Biće to rešenje koje će nam doneti ono što nam treba", rekao je Vosijadis.

Luka Milunović je stasavao u Zvezdari i OFK Beogradu, a pre Crvene zvezde je nosio i dres Zulte Varegema. Na Marakani je proveo najbolje dane svoje karijere, odigrao je 61 utakmicu i postigao 14 golova, a među njima je i onaj u polufinalu Kupu Srbije protiv Partizana iz marta 2012. godine koji mu je verovatno najdraži u karijeri.

Posle Crvene zvezde igrao je za Platanjas, Aris i Voždovac, potom je igrao u Maleziji, pa u mađarskom Debrecinu i Napretku. U Kukeši je stigao u julu prošle godine i odigrao 37 utakmica, uz sedam postignutih golova i tri asistencije.

Milunović je odigrao i 16 utakmica za mladu reprezentaciju, uz pet datih golova, a prethodno je bio i omladinski reprezentativac.


tagovi

Luka MilunovićNiki Volos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara