©Starsport
©Starsport

Luka Toni o Vlahoviću: Ima manji pritisak u reprezentaciji nego u Juveu, mora da se navikne da igra u velikom timu

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.03.23. | 17:13

Nekadašnji centarfor prokomentarisao igru srpskog napadača

Pobedom protiv Litvanije (2:0) Srbija je na željeni način otvorila kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a tri boda na premijeri overio je gol Dušana Vlahovića kojim su Orlovi udvostručili prednost. Srpski centarfor potvrdio je tako da je u usponu forme i odgovorio na kritike koje je trpeo tokom prethodnog perioda, a povodom golgeterskog učinka u Juventusu.

Gol za Orlove privukao je pažnju i na Apeninskom poluostrvu i bio povod da Luka Toni, nekadašnji centarfor Juventusa, uporedi Vlahovićeve igre u redovima torinskog kluba i reprezentacije.

Izabrane vesti

"Možda Dušan u reprezentaciji ima manji pritisak nego u Juveu, gde je dres težak i od broja 9 se očekuje postigne gol na svakoj utakmici. Neophodno je da ostane miran, da ne psuje i nervira se kada promaši gol", rekao je Toni za Gazetu.

Vlahović jhe protiv Litvanije postigao gol na asistenciju Dušana Tadića i upisao se u strelce iz igre prvi put od 16. februara, a Italijan bogate biografije istakao je da je izvor Srbinovog problema glava.

"Video sam kako Vlahović raste u poslednjih nekoliko utakmica sa Juveom. Samo ie potrebno da se navikne da igra u velikim timovima. Nikad se ne zaboravlja kako postići gol, a Dušan zna da pogađa. O tome ne treba ni raspravljati", kazao je Toni.


tagovi

Dušan Vlahovićfudbalska reprezentacija SrbijeJuventusLuka Toni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara