Komentari na vest

Lukaku: Život bih dao za Kontea

A

Apsolutno romantićno

pre oko 3 godine

Što se nas tiče,možeš mu i ženu dati!!!
p

papadubi

pre oko 3 godine

Ovako svi igraci pricaju za Kontea do nekog trenutka, onda iz nekog razloga se svi okrenuti protiv njega. Tako je bilo svuda ga je radio. Videcete, Konte nece ostati do kraja naredne sezone.
J

Joj...

pre oko 3 godine

... što laže ovaj Belgijanac.
S

Snowman

pre oko 3 godine

Lukaku se vodi kao u TOP 5 napadaca danas, ne zelim da vredjam coveka, ali kao neko ko je pre 20.god odrastao na Ronaldu Fenomenu, Batistuti, Van Nistelroju, Sevcenku, Adrijanu, Drogbi, Etou, Anriju, Raulu...itd Mogu da kazem da je za mene Lukaku nista drugo do Emil Heski tog vremena, to govori koliko u fudbalu vise nema napadaca i suvog talenta.
М

М21

pre oko 3 godine

Па и данас је питање, да ли је баш у топ 5 и даље има ту нападача који су бољи од њега.
H

Hrisots Voskrese Konte titulu donese

pre oko 3 godine

Snoumen samo da ti kazem da veze blage nemas ti o fudbalu kao ni Mozzart spot, jer nije 9 asistencija nego 10 kao prvi igac od 2003 koji je dao 20+10 (21 gol) (golovi plus asistencije) tako da snoumen pusti se komentarisanja jer ti stav ili misljenje nije na mjestu ako uzmes u obzir da u potplacenju ligu dje je prvak 9 godina isti i kraden konstantno dodje ovaj Heski i sve ih poslozi
9

951357

pre oko 3 godine

Pa sad, Emil Heski nije, on je bas tezak balvan, ali da je taj tip igraca, samo dosta efikasniji i tehnicki potkovaniji, to jeste. Ali da talenta nema, nema. Ranije si u svakoj ekipi imao bar jednog ili dvojicu majstora, uglavnom u vezi i napadu, danas skoro nema takvih igraca. Znanje i umece je zamenila fizikalija. Samo da su brzi, jaci, vislji, sta god. Neke situacije za koje si ranije znao da se ne masi, danas je to normalno. Danas golovi uglavnom padaju iz kontre i prekida, sto ranije nije bio slucaj. Ne znaju deca sta su propistila.
c

crni80

pre oko 3 godine

@snowman porastao sam i ja uz njih, ali moras da ukapiras da se fudbal promijenio za ovih 20 godina. protiv intera zadnjih mjesec dana niko nece da igra fudbal, po 3 bloka igraca postavljaju ispred svoje odbrane. zato im konte prepusti posjed, vrati svoje igrace u svojih 30 metara da izvuce protivnika pa koristi hakimija i lukakua da istrcavaju kontre i postizu golove. pametni konte, prilagodljivi lukaku