Komentari na vest

Mađari čekaju Filipa Holendera i spremni su da plate

s

sissoko

pre preko 2 godine

Cena Holendera po TM je 1,15 mil. evra,pa ako toliko ili vise plati, mozda i da ide. Dobar je igrac, hitar, proliferantan , dobre tehnike. Vredan tih finih milionceta i kusur! Ako ide, srecno mu!!
S

Sascha..

pre preko 2 godine

Samo Lutovac i Pavlovic neka ostanu. Ovaj prvi garant nema mesta u Srpskoj ligi. Covek dao 1 gol
D

Drveni

pre preko 2 godine

Pljuvali ga u rodjenom gradu Kragujevcu pa im onako iz inata zabiberio sa 25 metara.
G

Gost111

pre preko 2 godine

Odma ga dajte dok se nisu predomislili
0

00000

pre preko 2 godine

Prvo bih zapitao trenere u nasem fudbalu odakle im ideja da skoro svi igraju 4-2-3-1 ? Ne mozes da igras nesto a nemas igrace, mi ni desnog a ni levog beka nemamo godinama ni preko a kamoli u ovoj raspaloj ligi. Kao navijac Partizana voleo bih da vidim 3-5-2 gde bi ovaj Holender igrao bocnog igraca, u spicu ga nema nigde, na krilu takodje. Tri stopera, Zdjelar, Pantic ( Jojic) Natho, Urosevic i Holender po bokovima i u spicu Rikardo i Markovic ( Menig) U nasem prvenstvu neka igraju kako hoce i neka bude bonus ko hoce. Sa ovom formacijom ne bi se videli nedostaci u trcanju i fizikalijama, pogotovo Natha. Najbolji primer su dvomeci protiv Genta
G

Gost112358

pre preko 2 godine

Vidis protiv Genta ti je to vise licilo na 5-3-2, jer se ovi nasi naravno brane i plase od u tom trenutku 10. tima Belgije, a tranzicije iz odbrane naravno nema. Previse ti je to kompleksno za nase poljane, pa sta bi ti, da se igra fudbal? Ne moze to, to kakano. Lepo ti teraj 4-2-3-1 ili ti 4-5-1 kako to obicno izgleda pa sta Bog da.
I

Igor78

pre preko 2 godine

Pravi trenutak da ga prodaju, bar da izvuku isto i puna kapa. Dečko je beskoristan, ništa nema. Kad su već doveli onu neznalicu Meniga, ovog mogu komotno prodati
S

Sajko 69

pre preko 2 godine

Klasican seoski fudbaler,puna srpska liga ovakvih
F

FloRijan

pre preko 2 godine

"spremni su da plate" haha,a koliko to da plate, jedno 50k i to je to,pa ovaj bre ni u nasoj jsd ping pong ligi gde im se svi zivi sklanjaju jedva 3-4 gola postigao,smesno!
M

MikiMunze

pre preko 2 godine

U navali imamo prvu trojku sa zamenama Menig - Rikardo - Markec (Jović - Milovanović - Terzić), gde je realno samo Menig slaba tačka. Tu treba tražiti pojačanje, po mogućnosti levonogo jer idemo na proirgavanje Rikija više no na prodore. Igor Ivanović iz Beloruskog Šahtora ili mali Janković iz Čuke, možda i onaj Aleksić iz Turske, ako nije nereano, legli bi nam samo tako.
M

MikiMunze

pre preko 2 godine

Da uzmemo do pola milke i još mašnicu da mu stavimo. Dečko je osrednji napadač. Nedovoljno brzine i šlifa za krilo, premalo tehnike i mozga za polušpica, a to je pride pozicija koji Stanoje ne poznaje. Jel nam treba osrednji napadač? Jok brate. Putuj igumane.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Vi bar pricate o prodaji ovog lika, makar i za pola miliona. Mi smo pre dva dana pustili stopera koji nam je bio jedan od kljucnih igraca za prvi ulazak u Ligu Sampiona "zbog dugova".
G

Gost$

pre preko 2 godine

Samo idi
C

Cikagofajer

pre preko 2 godine

Decko je odlican igrac za svoju poziciji, ne moze imati gol po mecu nikako. Ukoliko uzmete statistiku videcete da je duplo bolji od meniga, inovoh bonusa ali eto napravise ga da ne valja..
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@Cokagofajer Ti se ne razumes u fudbal.ocigledno cim tvrdis da je duplo bolji od Meniga, ni taj Menig nije nesto, ali nije bolji
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Ljudi jeo gledao neko Sloznu bracu novu sinocnju epizodu?E tamo je sve lepo predstavljeno.
G

Gost 5

pre preko 2 godine

Neka ide Samoooo8...
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Dobar je Filiip, ali.ima problema u glavi,mada da nema taj problem ne bi ni bio kod nas.
R

Ris

pre preko 2 godine

Bolje da ostane i on i Scekic pa i bilo koje drvo posto uprava nece nikoga da dovede.
b

batabane

pre preko 2 godine

Svi oni koji iole vrede su trazeni i otici ce negde.Muka je od ovih "jako kvalitetnih",sto je za njih ogromna potražnja,ali ih Ilijev i Stanojević ne daju, jer nije moguce naci tako kvalitetne zamene.Tu pre svih mislim na Miljkovica, Scekica,Lolu, Brezu,Lutovca,pa i Miletica, Ostojica, Obradovića.Kad se desi da stvarno realno neki drugi klub pozeli nekog od ovih igraca,bice praznik za Partizan.
P

Premudri

pre preko 2 godine

Pa 90% ovih koje si naveo su momentalno za penziju ili iz Partizana mogu samo u penziju...drugo je pitanje ko ih i zašto uopšte drži na platnom spisku.Da li je Holender igrao na pogrešnoj poziciji ili trener ne zna da ga iskoristi nije bitno,bitno je da dečko nije pokazao u ove dve sezone da pravi razliku kad igra,te ga se treba rešiti...
b

batabane

pre preko 2 godine

@Prenudri ...ali ja ne razumem poentu tvog komentara,jer smo gotovo pa i isto rekli,s tim sto sam ja to malo u sali,malo u zbilji.Za Holendera isto mislim.Nije nista posebno pokazao,a u vecini prilika je bio skroz pogubljen.Naravno da je mozda i do trenera,ali svejedno,rezultat je isti.Sto kazes penzioneri vecina.Ok,ali je jedino Bojan Ostojić zasluzio da ga Partizan kao fudbalera penzionise i uposli i dalje u klub kao trenera za stopere.Ostslo ili prodaja ili raskid ugovora.Bez toga nema napred,nema pojacanja,i ispada se od Sparte i muka da se sacuva prednost za titulu.Dakle ovi da idu i novih 5-6 igraca i titulu je na vidiku.Samo tako verujte,sve ostalo ce biti na silu,muka.
G

Gosti

pre preko 2 godine

Idi burazeru,sve ti je oprosteno...
S

Somieras

pre preko 2 godine

Platite da ode molim vas
G

Gostjdhs

pre preko 2 godine

Idi odmah,pao je psihicki jer ga trener ne vidi i ne dozivljava,ko igra fudbal zna o cemu pricam.

Aleksandar Jeremijic

pre preko 2 godine

Filip uopste nije los igrac,nego igra na pogresnoj poziciji ! On je kao poluspic dao desetak golova za Partizan,a onda je gurnut na krilo koje mu uopste ne odgovara !
G

Gogija

pre preko 2 godine

Poklonite ga
G

GUKE

pre preko 2 godine

Kada namesti glavu, igrace dobro. On je veoma brz, tehnicki dosta skolovan i sigurno da zna fudbal. Medjutim, on se skroz opustio....
p

please

pre preko 2 godine

puštaj ga i još mi da platimo ako treba
R

Rez

pre preko 2 godine

Pa ko će ds vam igra konferenciju?
P

Premudri

pre preko 2 godine

@Rez igraće nam Sneža Bo..an