Željko Gavrić (©Starsport)
Željko Gavrić (©Starsport)

Mađari tvrde: Gavrić na oku Fradija, Zvezdi samo delić od projektovane zarade od 4.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.08.21. | 13:05

Prvi letnji odlazak iz tima Dejana Stankovića?

Liga šampiona je ostala nedosanjan san, Crvena zvezda će se protiv Kluža boriti za Ligu Evrope, ali je posle eliminacije od Šerifa postalo sasvim jasno da će i zbog finansijske stabilnosti biti neophodno raščistiti glomazan igrački kadar, posebno zbog toga što šef struke Dejan Stanković očigledno nema poverenje u pojedine igrače. Međutim, želje su jedno, mogućnosti drugo, pa u Ljutice Bogdana baš i nemaju ponude za sve igrače kojih bi se rado rešili. Neke pak imaju, pa se sada pominje opcija da sidro prvi digne – Željko Gavrić.

Mađarski mediji tvrde da je Ferencvaroš blizu dogovora oko kupovine 20-godišnjeg krilnog fudbalera koji je ove sezone odigrao samo 37 minuta za crveno-bele. Prošle je kao jedan od bonus igrača imao više nego solidnu minutažu, postigao je i osam golova, ali ga je Stanković retko koristio u najizazovnijim utakmicama.

Izabrane vesti

Međutim, bilo je tu i lepih poteza, pa je Gavrića zimus motrila i Atalanta, u maju i Ajntraht, ali je Zvezda još u januaru imala jedinu konkretnu ponudu od 3.000.000 evra. Čelni ljudi crveno-belih su projektovali zaradu od 4.000.000 evra i nisu odustajali od te sume pa transfera nije bilo.

Sada će pak morati da značajno snize prohteve. Popularni Fradi svakako nije tim koji će plaćati toliki novac za talentovanog igrača, a i mađarski mediji tvrde da će Zvezda dobiti samo delić od tih 4.000.000 evra. Konkretne finansijske detalje ne pominju.

Tvrde Mađari i da je posao blizu realizacije, ali iz Ljutice Bogdana za sada nema potvrde.

Podsetimo, crveno-beli su za sada prodali samo Erika Jirku - otišao u Ovijedo za 500.000 evra - ali on svakako nije ni prošle sezone bio deo Stankovićeve ekipe. U finišu prelaznog roka, moraće rukovodioci da zavrnu rukave i zarade još neki evro.



tagovi

Željko Gavrićletnji prelazni rok 2021Ferencvaroš

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara