Machine gun Mitar (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.02.24. | 17:16

Još dva komada, Srbin pogodio na 11. utakmicu zaredom...

Prvi golgeter reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović i njegov Al Hilal nastavili su teror u šampionatu Saudijske Arabije. U prvoj utakmici u novoj godini, ekipa Žorža Žezusa lako je tukla slabašni Al Raeld sa 3:1 i još korak se približila četvrtoj tituli u poslednjih pet godina.

I Mitrović i Al Hilal samo su potvrdili izvanrednu formu. Nekadašnji napadač Fulama postigao je dva gola, ovo je 11. meč u nizu na kome trese mrežu rivala, dok je lider Pro lige stigao do 22. vezane pobede u svim takmičenjima?! U prevodu Al Hilal je savladao ama baš svakog rivala počevši od 25. septembra prošče godine.

Izabrane vesti

Ova potonja tri boda vratila su ga na plus sedam u odnosu na prvog pratioca Al Nasr, čija je prva vedeta Kristijano Ronaldo.

Kada govorimo o Mitroviću, on bi uskoro mogao da pretekne veliku portugalsku zvezdu po broju pogodaka. CR7 je na 21, Mitar sa večerašnja dva na 19. Ukupno ove sezone Srbin je mrežu tresao na 28 puta na 29 utakmica...

Treći pogodak za Al Hila danas delo je Kalidu a Kulibalija. Gosti su počasni pogodak postigli u šestom minutu sudijske nadoknade...



tagovi

Aleksandar MitrovićSergej Milinković Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara