Komentari na vest

Majorka pitala za Nemanju Radonjića!

S

Sedorf

pre 4 meseca

Majorka pitala? Neverovatno. Hvala redakciji na ovoj elskluzivi. Interesantan sam saznati kako ce se stvari odvijati.
F

Fali

pre 4 meseca

Srediće to Baškim Ramadani, Falijev brat.
D

Dejani

pre 4 meseca

Party, party, Party 🎉🎉🎉 Ludi noćnu provod je magnet za ovakvog momka. Majorka ima ogromne šanse čak i ako bude imao manju platu nego u Torinu, samo iz tog razloga.
N

NSCZBJ

pre 4 meseca

Ana se raduje
V

Veljko9

pre 4 meseca

Tu su mu Nastasic i Rajko
Р

Рајковић

pre 4 meseca

овај може,Влаховић никако...ем је Гробар,ем ми је.....
s

sg018

pre 4 meseca

Isidora nece u Beograd, videla Anu kako se brcka na Majorci pa hoce i ona
D

DonKyo

pre 4 meseca

Nije to Majorka vec Ramadaniorka... Setimo se samo Svepovic, Gulan, Nastasic, Murici, svakom kome treba klub, zavrsi vamo
T

The Dark Knight

pre 4 meseca

Jedina bolja opcija za njega samog bi vjerovatno bila da ga Ibica hoce u svojim redovima kao svojevremeno Borijela, mada nece Radonji smetati ni Majorka :) Salu na stranu, velika steta je sto nije malo normalnija i inteligentnija glava. Ipak neke stvari poticu iz kuce a Nemanja je imao jako tesko djetinjstvo i nije imao pravilan odgoj, a odjednom je kao dijete postao mazen i pazen i samim tim je skrenuo sa pravilnog puta. Nazalost njegov voz za neku iole ozbiljnu karijeru je prosao i jedina opcija koja mu preostaje je Zvezda gdje ce se vjerovatno davati preko njegovog maksimuma. U svim drugim klubovima ce igrati toplo hladno jer ga ni pare nece motivisati. Ima nerealnu brzinu, dobro tijelo za ozbiljan nivo, ima sasvim dobru tehniku, odlican sut i trebalo mu je samo da radi na nekim nedostatcima i da poveca nivo profesionalizma kako bi potencijalno eksplodirao.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Majorka ne zna sta radi. On ce da bude vise na Ibici nego na terenu.
P

Pitali

pre 4 meseca

Da l je lečen?!
m

milo123

pre 4 meseca

ako ni Juric nije mogao od njega nesto da napravi, tesko da ce bilo ko drugi uspeti. Mozda mu Spanija bude odgovarala, ali mislim da bi mu najbolje bilo da se vrati u Zvezdu umesto Bukarija i da izdominira jos jednom, pa sl put da izabere ligu i klub po meri (po meni nikako Francuska i Italija gde se igra fizicki i sporo, treba mu Nemacka, Spanija, Holandija..)
M

Manche

pre 4 meseca

Bukari OUT, Radonjic IN.
g

gshdkdh

pre 4 meseca

Zvali I pitali: "ko je ova budala" 😂😂😂
N

Niska banja topla voda

pre 4 meseca

Objasnjenje njegove cele karijere u jednoj recenici: Trči trči, nailazi igrač, gurni loptu napred i probaj da predriblaš, ne uspevaš, gubiš loptu. I tako do 40-e godine. I poznanstvo sa ovom moderacijom koja ne dozvoljava nijedan negativan kom za dotičnog sportistu u pokušaju.
M

Makks

pre 4 meseca

On je fudbaler, sportista. I zaradio je (do sada) od svojih sposobnosti 10ak miliona eura. Ko si ti i koliko si uspesan u svom poslu?
G

Gostgg

pre 4 meseca

Kako ce brat da roka po Majorci haha