Sa Pinto (©Reuters)
Sa Pinto (©Reuters)

Makabi pregovara sa Sa Pintom

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.11.21. | 16:25

Bivši trener Zvezde nema klub

Jurio je Makabi iz Tel Aviva Vladimira Ivića, da se vrati na mesto uspeha i podigne posrnulog izraelskog velikana, ali kada je Srbin odbio, potraga za novim trenerom se nastavila i još traje.

A, prema informacijama iz Portugalije, emisare Makabija je put doveo do Rikarda Sa Pinta. Nekadašnjeg trenera Crvene zvezde iz proleća 2013. godine.

Izabrane vesti

Pregovori su, navodno, počeli, ali nisu još tako blizu dogovora. Makabi ima lufta do kraja reprezentativne pauze da nađe novog trenera, pa ne žuri da po svaku cenu uzme Sa Pinta. Kao što i Portugalac, koji trenutno nema klub, želi da sagleda igrački kadar i perspektivu koji ima u izraelskom prvenstvu.

Makabi je pauzu dočekao na devetom mestu tabele, ima osam bodova manje od lidera Hapoela Ber Ševe, što nije nedostižna razlika. A u Evropi je već izborio proleće u Ligi Konferencije.

Što se tiče Rikarda Sa Pinta, poslednji klub mu je bio turski Gazijantep, koji je vodio od januara ove godine do kraja sezone, a onda se rastao sa ne baš biranim rečima na račun igrača i čelnika kluba. Pre toga ga je put odveo čak do Brazila, gde je trenirao Vasko da Gamu.

U Crvenoj zvezdi Sa Pinto je bio od marta do juna 2013. godine. Sezonu je završio na drugom mestu sa 11 bodova manje od Partizana.

 


tagovi

Rikardo Sa PintoMakabi Tel Aviv

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara