Komentari na vest

Maki Banjak upalio alarm na Marakani: Zvezda opasno visi (VIDEO)

G

Gostqq

pre gotovo 3 godine

Zasto se igra bez publike?
k

kriminavijačiiuprava

pre gotovo 3 godine

Zbog vređanja Zlatabna Ibrahimovića od strane "vernih navijača" kojima je bilo dopušteno da prate utakmicu sa Milanom i Galerije na zapadnoj tribini. Što neko reče, ti likovi će opet da nađu način da budu na utakmici, a mi, normalni, gledaćemo preko TV-a. Smučio mi se ceo klub zbog trenutne uprave i "najvernijih". Bukvalno su okupirali klub i uništavaju ga, teraju normalan svet od kluba.
B

Bata Krstaja

pre gotovo 3 godine

Kako urla ovaj komentator sa RTS-a, degutantno, kao da je finale nekog velikog takmicenja.
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Zvezda je u finansijskim problemima, ne može nikog da proda a dugovanja za premije i plate se gomilaju. Alfa dr to krije od navijača ali i mediji ćute o tome. Puno tu ima igrača sa velikim platama a učinak slab, treba sveže krvi, mladosti, u ekipi.
S

Slab ucinak

pre gotovo 3 godine

Evo ovako, za pet sezona gasprom uplatio 20 miliona, od nagrada za evrotakmicenja zaradjeno vise od 50 miliona plus ulaznice dodaj jos oko 10, gde su tv prava i transferi jer zamisli nesto smo ipak prodavali kao na primer Joveljica i Radonjica na kojima je klub ukupno zaradio 10 miliona, 6od Radonjica 4 od Joveljica, da ne sabiram druge transfere a bilo ih je zamisli, klub je ako sve saberes zaradio preko 100 miliona, pa ti meni reci kolike su to plate i koliko ima tih fudbalera sa milionskim platama da sve ovo potrose, ne kazem imali smo brdo promasaja ali je smesno da kazes da je ucinak nikakav, mogla je Zvezda sa ovim parama daleko da odskoci i onda bi nebo bila granica, ali jednostavno ne moze neko ne da i gotovo, i onda se plasiraju price o dugovima i nemastini koje kao sto vidis zvuce presmesno.
M

Mister

pre gotovo 3 godine

Odlazi Mister !
K

Kairat Almlati

pre gotovo 3 godine

Rekoh ja da ce Kairat pobediti.
G

Grob

pre gotovo 3 godine

Bravo Banyak
0

0712

pre gotovo 3 godine

Pročitao sam sve komentare jedni krive pojedine igrače drugi trenera treći se podsmevaju,ali činjenica je da je jedini Dragović odigrao nešto zbog čega svim igračima se duguju velike pare većinom od premija iz prošle godine i potpuno je razumljivo da im se niti igra niti trenira krenite od sebe dali vam se ide na posao a znate da nema plate naravno da ne.Ovaj balon što ga je Terzić naduvao blizu je pucanja ako se ispadne od Kairata i završi se u ligi konfederacija gde su smešne pare od januara je TOTALNI potop.
G

Got gotioni

pre gotovo 3 godine

Stankovic je daleko od trenera. Falko sedi na klupi, neki Krsticic odmah poverenje. Dragovic je fantastican igrac, samo sto mislim da se zajebo szo je doso. Oni su blago retar.....i. Stankovic veze nema sa ovim poslom . Nema dalje ispadanje !!!!!
V

Vlajos

pre gotovo 3 godine

Banjak kao stoper bolji od cele Zvezdine napadacke garniture. Forma Ideale bato.
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Te pare sto smo dali da ovog pozajmimo, mogli smo dati i jos malo dodati, da Ohija umesto u januaru dovedemo sad.
Z

Zvezdan PG

pre gotovo 3 godine

Valjda vam je sad jasno braco Delije da je tzv MISTER nikakav trener.Nisu smjeli pustiti Milojevica u Svedsku ni pod razno.On je prosle sezone pravio rezultate, vodio treninge pripremao utakmice i sve ostalo. Tzv Mister je bio samo ikebana na klupi i nista vise.Ja kao vatreni Zvezdas ocekujem brzu promjenu na klupi mog voljenog kluba.U suprotnom sledi nam potop.
C

Cccc

pre gotovo 3 godine

Pavkov je los do zla boga i ne samo on nego već svi do jednog ali da bi napadač dao gol mora mu neko napravit šansu dati loptu asistirati. Da su se danas smenjivali svi najbolji napadači sveta nebi se videli kao ni Pavkov I onaj francuz jer nije bilo igrača koji bi mogao kreirate jednu jedinu šansu.
j

jovandeka

pre gotovo 3 godine

Dobar komentar o centarforovima i da im treba davati lopte,ali zašto je Pavkov loš,nije dobio nijednu loptu,nije bio u gol šansi.Nije to njegova krivica,Stanković,kao i Milojević ne mogu da ga smisle,dobar im je samo kad da gol,a drugi imaju neograničen kredit.Katai je trebo napolje posle prvog poluvremena a ne Pavkov.Katai je potrošio lopti i lopti.
E

Exexeexexex

pre gotovo 3 godine

cim ti ali expres verzija Kantea i neki Maki sa Badnjakom u ruci, daju golove , onda znas da nisi za Evropu :)
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Neko je odlicno napisao da nasi bekovi nista ne treba da rade, nego da uvjezbavaju centarsut. I nek taj covjek cuti do sutra sto se kaze, jer nista pametnije danas nije mogao reci. Ja ne shvatam Gajica, nema snage, nema samopouzdanja. Sam bude niko ga ne pritiska i on ne umije da ubaci. Trebali su Kanga i Falko da pocnu tekmu. Bilo bi bolje, a u BG ovako lose ne smiju odigrati!
S

Selektor iz fotelje

pre gotovo 3 godine

Ako je za utehu možda je ovo odigrano nekome za kladžu , videćemo u drugom meču kako će proći..
J

Ja Amater

pre gotovo 3 godine

Glavni nedostatak je odlazak Milojevića iz stručnog štaba. Na drugoj utakmici nije dobro analiziran protivnik, uz pogrešnu taktiku i izmene. Prošle godine sam se divio pravim procenama, dobrim sistemom i pogođenim izmenama. Pa mi smo danas igrali sa samo dva vezna igrača i nisu tu krivi Sanogo i Krstičić, već inferiorna postavka. Ivanić je iz sredine vraćen na levog beka i žrtvovan. Rodić je na žalost bespotrebno igrao trećeg štopera. Preterana defanziva sa usporenom tranzicijom ili bez nje. Gajić potpuno sam i odsečen na celoj desnoj strani. Visoki Babić je vraćen da brani prekide posle kojih smo primili oba gola i zato je danas bio bolja opcija i od Pankova i Degeneka, a ne zato što je bilo ko loš. Igrač ti daje onoliko koliko dobro koristiš njegove vrline u dobroj postavci igre, prema protivniku. Koja je logika da tip igrača Pavkova igra protiv ovakvog tima u gostima? Desna strana bi bila ubojitija sa Falkom od početka, a ispada da se u čoveka ima manje poverenja nego u Spidija kome se davalo mnogo više prostora, a Pipo se čudno uvodi par minuta pre kraja. Ben treba igrati špica jer je to u ovom trenutku najbolje dok se drugima forme i spremnost ne doteraju. Mislim da se sve ovo vidi i iz aviona. Najpotrebnije je dovesti nekog odličnog za analitiku a onda će i igrači biti bolji jer će biti korišteni na pravi način prema određenoj situaciji. Mnogi su u zabludi da je neko loš igrač, a pravo je pitanje zašto dobri igrači nisu pružili koliko zapravo mogu, i zašto tim kao celina nije funkcionisao. Isto tako kako nas je Kairat pročitao i iznenadio, umesto da bude suprotno. Daleko od toga da oni nemaju dobar tim i igrače kako ih mnogi potcenjuju, ali pojedinačno mislim da smo mi ipak bar malo bolji a rezultat to nije pokazao...
E

EVO PORAZA POSLE GOD DANA

pre gotovo 3 godine

Dejan Stanković jeste postavio lošu taktiku, jeste izvršio užasne izmene i apsolutno jeste kriv za Zvezdu koju smo danas gledali, ali sam mnogobrojnim komentarima koje sam danas o njemu pročitao zgrožen. Deki to ničime nije zaslužio i od mene ima podršku veću nego ikad, da se izdigne i okuje u zvezde kao što je to učinio i nakon Omonije. Milan, 114 golova, 108 bodova, 2 derbija, kup, grupna faza, Liberec Gent Hofenhajm !!!!!!!!
D

Dodje i poraz

pre gotovo 3 godine

Nije problem, vec ocajna i bezidejna igra i izbor igraca, veruj mi od ovog tima za ovu sezonu drhtim vise nego ikad, osvojili smo sve a sad nas nema nigde gubimo od Kairata pitanje je kako ce biti u revansu, nisam optimista ako bude bunker kao protiv Vojvodine.
T

Tačno

pre gotovo 3 godine

Slažem se, ali izgleda je najbolje da ne čitam komentare.... Ko zna ko to piše i kako sve ovo ide...
U

U ime svih nas

pre gotovo 3 godine

Konstruktivna kritika je odraz zdravog razuma, pogledaj sta je Stane Karasi rekao prosle godine kad smo prosli na ocaj u Tirani, niko njih ne mrzi barem tako mislim za vecinu nas ali ne moze ovako da se igra ipak smo mi Crvena Zvezda, necu da dozvolim da mi ponizavaju klub i ovo je moj revolt nebi li se promenili na bolje, klinac bio vukovac u osnovnoj u srednjoj poceo da popusta i redja slabe ocene, da ga cale nije izlemao ko zna dal bi je zavrsio, a mogao je da kaze ma ok mali ipak si ti meni bio djak generacije nek si pao godinu, eto ja ovako gledam na stvari mozda nisam u pravu.
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Na Pin.u,a prenele su i Pr.a,i R.S, i u pisanim medijima u Inf.rmeru,A.u, je objavljeno da je Zvezda pobedila,i vec izbacila Kairat.
M

MIĆO IVANIĆ

pre gotovo 3 godine

A grupna faza? A Milan dvomeč? A 114 golova u ovom šugavom prvenstvu? A 108 bodova? A derbi? A kup kako tako? SVE JE TO BILO POVUCI POTEGNI ALI U S P E Š N O, JEDVA STE DOČEKALI PRVI EJJJJ PRVIIII PRVIII PORAZ POSLE GODINU I JAČE DANA SRAM VAS BILO, MOŽE NEKAD I DA PROMAŠI TRENER I DA TOTALNO IZMENE PROMAŠI I TAKTIKU I SVE.. lepoo je rekao veliki SINIŠA MIHAJLOVIĆ, nikad u Srbiji trener biti neće, jer su ljudi takvi kakvi jesu po pitanju sporta, čekaju lošu stvar da krenu da gaze, tako je i kod Miloja bilo, sram vas bilo sve do jednog!
G

Gost Marko

pre gotovo 3 godine

Bravo Zvezdo, idemo dalje. Mora nekad i da se izgubi... Svi na Marakanu, mobilizacija! Kakav bre Kairat otrescemo ih ko slinu na Mari.
Z

Zabrinut

pre gotovo 3 godine

Svi na Marakanu? Ako imas 10 godina,ulaz ti je dozvoljen......
S

SamoDaZnam

pre gotovo 3 godine

Jel bio neki penal da vam nisu svirali, pa ste osteceni? Samo pitam...
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Nije Partizan igrao.
G

Gost 032145

pre gotovo 3 godine

Nije trebao Nemanja Vidic da se mesa sa komentarom da u Zvezdi igraju igraci bez trzisne vrednosti a da bi se nekom ovde otvorile oci, ovo je jednom moralo da se desi jer igraci koji nigde ne mogu da nadju klub vec tri cetri godine siluju fudbal u Zvezdi za ogromne pare pa je vreme doslo da se sve naplati, sramota je sta rade jer niti smo odigrali jednu evropsku utakmicu da kazes da si gledao fudbal niti smo dali jednog reprezentativca niti igraca za ligu petice, kako je aktuelna uprava usla u klub tako je razbila kompletnu omladinsku skolu i sve perspektivne klince dala bud zasto u inostranstvo, Grujica su odmah zinuli da prodaju iako je hteo da ostane jos sezonu dve, ostali koji su znali da sutnu loptu pobegli na prvu ponudu, sad nam nude neke Krstovice i Erakovice prave nas bre magarcima, teraju Degeneka covek konstantan u odbrani toliko godina a guraju onog mamuta Babica i Pankova koji bi posle Milana mogao samo da navija sa tribina, umesto toga covek postao starter, ma bravo, o Krsticicu ne treba trositi reci ocekivano los kao sto je i bio prosek i nista vise sad je totalno neupotrebljiv i neshvatljivo da se ovde masa radovala njegovom povratku, Katai razmazen misli da moze da radi sta hoce trebalo bi neko da mu istambura zadnjicu da malo smiri glavu i ne glumi umisljenu zvezdu pa sebi daje za pravo da sa centra izbija loptu u korner, nepostovanje i kluba i navijaca i ekipe i trenera, Ben sramota za fudbal, napadaca nemamo, Rodica opet hvataju grcevi, Falko ne postoji sest meseci, potpisli smo napadaca iz Malmea za novu godinu, scenario za blokbaster.
N

Novak majstor

pre gotovo 3 godine

Stankovic izgubio utakmicu,postava bi trebalo da bude borjan gajic dragovic degenek rodic sanogo velja kanga katai falco dioni pa sta nam bog da.Ben ivanic su precenjeni,sad za ovaj revans mora ozbiljno
G

GostPana

pre gotovo 3 godine

Imamo mi napadača,ali nemamo igru u kojoj napadaču treba stvoriti priliku,nemože Katai biti krilo,on je plej,Kanga isto igra iza napadača,rdjavi Pankov nam je teški višak, Stanković nema strategiju,imamo dobre igrače ali nema taktiku trener nažalost.
B

BD

pre gotovo 3 godine

Mislim da je jedina trenerova greška,što Falka nije ubacio u 93_94 minutu,pa da nam objasni da je to bila taktička namera da zbuni protivnika.Jad i čemer.
G

Gost31

pre gotovo 3 godine

Opet se plaća cena domaćeg prvenstva. Namestiš ga pa umisliš da si neko i nešto a onda dođe strašni Kairat i pokaže ti da si niko i ništa. Očajna igra, zvezda slabija nego prošle dodine a Terza se dobacivao bombama sa Ilijevim. Nema nama spasa dok ovakvi neljudi vode naše klubove.
G

Gost Pana

pre gotovo 3 godine

Ko namjesti Šarlou majko?
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Sarlou niko, partizan je gubio od svih prosle godine a zvezda je imala dva neresena rezultata za celu sezonu i onda te blamira kairat.
E

E moj klinjo

pre gotovo 3 godine

Zvezda je prošle sezone gazila u Evropi, bila bolja od Milana. Baš si osetljiv, ne znaš muški da prihvatiš poraz.
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Namesti prvenstvo jer je mnogo bitno da li ce biti razlika 10 ili 20 bodova. Sta je sa pojedincima?
G

Gost11111

pre gotovo 3 godine

Nisam gledao,pitam starije objektivne cigane,posto ne vazi gol u gostima,kakve su vam sanse? S obzirom na igru
S

Stariji objektivan

pre gotovo 3 godine

Nikakve, kako znas kakva nam je igra a kazes da nisi gledao, ti si izgleda jos stariji i jos neobjektivniji, takvi ste, to se kod vas vremenom postaje.
G

Gost11111

pre gotovo 3 godine

Procitao sam da je bezidejna i da kukate,ne vidim zasto si bezobrazan i snishodljiv. Nismo svi isti kao ti npr

Goran Švraka

pre gotovo 3 godine

👎
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

Najvece ludilo je sto Rodic nije imao snage da izadje i zato nije bio ofsajd.
G

Gost555555

pre gotovo 3 godine

To ja 3 godine pricam, to je polu igrac, on ne moze da izdrzi 90 minuta na nogama, i danas su ga u 80 minutu hvatali grcevi, NA DRUGOJ UTAKMICI U SEZONI!!! Pola sezone povredjen a drugu polovinu ima snage za pola utakmice, eventualno 60 minuta i mi tri godine ne dovodimo levog beka, pa otvorite se, dajte milionce za krstenog levog beka. Iznudjeni levi bek Zander nas je kostao poraza od Olimpijakosa, ovaj nas je kostao poraza od Kairata, to vise kosta nego jedan skolovani levi bek koji bi zakrpio tu dugogodisnju rupu u ekipi.
M

MareCZBGD

pre gotovo 3 godine

Mora da visi kad za 4 god izgubi samo od grobara ostali su tu po zadatku.Ako cemo da se lazemo onda nije tako.
I

Ipak se lazemo

pre gotovo 3 godine

Jer ti nisi Zvezdas, dve lige sampiona i dve lige evrope za pet sezona, tvoj klub sta je bese igrao prosle sezone a bogami i koju sezonu pre a tice se evrotakmicenja? Izgleda sve sami domaci zadaci kao sto kazes, pa onda neka je sve laz posto si u pravu.
G

Gost22

pre gotovo 3 godine

Ipak se lazemo....tacno to ste igrali a sada teska nula Cekamo da se pokrene tema bari i Ls
I

Ipak se lazemo

pre gotovo 3 godine

Gost 22@, sto se mene tice nema potrebe, pricajte vi o pobedi nad Realom to je lepse za slusanje.
G

Gost22

pre gotovo 3 godine

Ipak se lazemo.....kakav Real druze mi u basketu uzeli EL sa Zocom Hahahahah kako god okrenes tuga mi se nerviramo a oni se sprdaju Sportski pozdrav
I

Ipak se lazemo

pre gotovo 3 godine

Gost22@, e u tom slucaju ipak bih te podsetio na Bari a dodao bi i muk na Hajberiju, takodje pozdrav.
G

Gost031

pre gotovo 3 godine

Stankoviću po kom osnovu tebi igra Krsticic a ne Kanga....Pankov a ne Degenek ? Da li je to Terzina odluka? Izadjui reci drugi mi kroje tim! Krsticic prosle sezone nije vezao par utakmica u Grčkoj...a videlo se koliko Kanga znači da bar malo poveže redove...o Degeneku sta mu radite ne treba ni komemtarisati!
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Mister se opasno potalio sa Terzom, nije samostalan to se vidi. Zasto su najurili Milojevica na polusezonu, zna li neko.?
J

Jaro

pre gotovo 3 godine

Hahaaha gde je tereza madjija, gde je najbolji klub evrope,gde je najjaci golgeterski klub, sa najvise pobeda, golova, asistencija,igraci od 10 milki.... Izgubili od nekog Kairata.. Hahaah, pa da nije ovo ling long sklanjalica,,,
D

DSBG

pre gotovo 3 godine

Borjan kriv za oba gola,prvi nije se ni pomerio, drugi mu lopta prosla kroz usi
S

Stella

pre gotovo 3 godine

Bekovi da ne rade nista na treninzima nego samo da vezbaju centarsut!! Bavis se fudbalom 20 godina, dva treninga dnevno, to ti jedina obaveza u zivotu i ne znas da centriras, pa brate mili!!
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Duduci bato, da ne primaju tu platu umrli bi od gladi, sta da rade kad nijedan posao neznaju. Mozda bi bili zigolo, imaju snagu a ostalo?
K

Kamenko

pre gotovo 3 godine

Svi pišu ko treba da igra, niko da napiše Katai nam ruši koncepciju, troši lopte, troši dobre situacije...Nije on dovoljno dobar, ili dovoljno kompleran igrač da bi se na njemu gradila igra, on treba da igra sa klupe, pogotovo sada posle lečenja, tako bi bio mnogo korisnji. Ivanić da dobije slobodu kao prošle sezone, razmisliti o nekim rotacijama u napadu, u odbrani to mora bolje, budimo iskreni Pankov, Babić, Eraković nisu za Zvezdu.
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Grobar sam, ali ne likujem zbog ovoga. Samo hocu da kazem da je ovaj zvezdin tim previse skup na godisnjem nivou za slucaj da ispadnu. Preskupi igraci, tj. previsoke plate, a realno, ni jednog igraca ne mogu da prodaju da pokriju minus. Veliki problem. Da su bar gurali Gavrica, pa kao mladog da ga prodaju, ovako ama bas nikoga ne mogu utopiti. Njegos nije ni za srpsku ligu, Erakovic nezreo, Gavric skrajnut, Krstovic netalentovan, Radulovic neupotrebljiva crnogorska neznalica, Pavkov ugašen. Opet ce kosmodisk Degenek da vadi fleke transferom u neke Emirate ili slicno. Molite se da prodjete inace vam sledi katanac, a Tvorziću tvorza.
G

Gost55

pre gotovo 3 godine

A i nama sledi katanac brate Grobarski ako se ne kvalifikujemo u Evropu. Mi smo još u težoj situaciji. 35 miliona duga a 15 miliona nam treba na godisnjem nivou. Njima treba izmedju 35 i 40 po prici Terzica, dug im se i ne zna. Ali lako mi je za njih, nacice drzava neki "izvor nafte" pa ce da ih finansira. A mi smo zadnja rupa na svirali moj brate.
F

Fudbalski Grof

pre gotovo 3 godine

Gost55 Nemoj tako , mozda ste sada zadnja rupa na svirali, ali za vreme Toleta ste bili prva rupa, 2017 kazete hteli su da nam uzmu titulu, a vi je uzeli na podelu bodova, nekad prva nekad zadnja rupa, vremena se stalno menjaju
S

Spa

pre gotovo 3 godine

Igramo bezidejno, mučno i na silu. Svaki najmanji poznavalac ovog sporta koji prati Zvezdu se pita šta se dešava unutar tima i zašto ne igra Degenek, i zašto Falko ulazi u 89'... Slabo kreativni i kondiciono lose, bez dokazanog napadača, pod velikim pritiskom u Beogradu. Gol u gostima više ne važi, što znači da nam je potrebna pobeda od 2 gola minimum, ili 1 za produžetke. Ne izgleda dobro, ali neka nam Bog pomogne da prodjemo na sreću, jer nismo pokazali da smo bolji. A Mister i uprava bi trebali da objasne neke stvari, a ne samo da prosipaju klišee kako smo 'fenomenalni'.
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Ne brinem ja za Zvezdu.Ovo je poraz koji se morao desiti kad tad,vratite se unazad 4 godine i videćete da se Zvezda uvek mučila u kvalifikacijama ali je i uvek pronalazila način da prodje i izbori Evropu.Sada su u prilici da biraju takmičenje LŠ,LE,LK,dakle 90 posto šansi da će igrati u bilo kom od ova tri takmičenja.Znači Zvezda ima 2-3 šanse za Evropu dok ostali naši klubovi imaju samo jednu....
T

Tuzno

pre gotovo 3 godine

Koliko ja znam ako nas Kairat izbaci dovidjenja iz svakog takmicenja ili sam nesto propustio.
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Tužno-Mislio sam ako Kairat izbaci Zvezdu,da Zvezda nastavlja takmičenje u LK,možda sam pogrešno pročitao...
У

Урке

pre gotovo 3 godine

Катастрофа
P

Pričaj mam bajke

pre gotovo 3 godine

Jel neko video Madjiju. Zvanog najjači tim od Barija. E ovo je slika i prilika Zvezde kada uprava sama radi prelazni rok, bez ičije pomoći. Kada glavni trener ode u Švedsku, a mi ostanemo sa pomoćnim trenerom. Nema više gola u gostima, moramo da ih dobijemo sa dva razlike, sa ovakvom igrom nema šanse. Neka nam je Bog u pomoć, da se dovučemo nekako u LE.
U

Uprava napolje

pre gotovo 3 godine

Nije problem sto uprava pravi prelazni rok vec sto blage veze nema da nadje igraca, dunsteri sa tonom srece i ogromnom pomocu sa svih strana nam vode klub, kad bi nabrajao promasaje od Grofa na ovamo potrajalo bi, sta god mislili o Dzajicu imao je njuh za igraca, pa valjda je zbog toga i hapsen a sad im glumi ikebanu, zalosno.
D

Delija penzioner

pre gotovo 3 godine

18.45 nigde vesti šta kaže trener , gde je kapiten da kaže nešto ......
P

Poki

pre gotovo 3 godine

Da je dobro - nije, ali bilo je lose i prethodnih sezona protiv gorih ekipa od Kairata. Prolazimo, na guzove, ali prolazimo!
r

realno85

pre gotovo 3 godine

sramotna postavka igre stankovica. decko je sve promasio.

Norwegianviking

pre gotovo 3 godine

SVI PISU BICE SUPER NA MARI KAD SA SEVERA CUJE HUK NAVIJACA, DAL STE VI NORMALNI ILI STE SAMO ZVEZDASI PREKO TASTATURE?? AKO PRATITE MALO ZNATE VALJDS DA NECE BITI PUBLIKE ZBOG GLUPOG SAVIJA
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Bice samo deca do 14 godina… nije bas skroz bez publike
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Rikardinjo, Kafu, Meleg, Stojiljković, Čaušić, Kanjas, Žander, LA Para, Jevtović, Spiridonović,,,,,,,,,, Dioni??????.............. Ima li kraja, ima li kraja, ima li kraja ZVEZDAŠI : ŠTA JOŠ TREBA DA SE DESI ŠTA JOŠ TREBA DA BUDE, ŠTA JOŠ TREBA TERZIĆ POLTRON, (KOME "DUH" LETI IZMAD MARAKANE, I "DUHOVU SLIKU DRŽI U KANCELARIJI) DA URADI , PA DA SE TA RĐA NAJURI IZ ZVEZDE. Ne Mrkela ON JE NIKO I NIŠTA ON JE SAMO TERZIĆEV OTIRAČ ZA CIPELE, ON JE TERZIĆEV DROBNJAK ILI TOMA-MONA......... I MIJAJILOVIĆ , PORED KOGA I PIRAMIDA IZGLEDA KAO NOVOGRADNJA. MMMMMMMRŠŠ IZ ZVEZDE BANDO POKVARENA !!!!!!!!!!!! MMMMMMMMMMRRRŠŠŠŠŠ.
P

PromašenaSezona

pre gotovo 3 godine

Dragoviću iskreno mi je žao sto si došao u pogrešnoj sezoni ( tebi treba adekvatna ekipa) jer mi ne možemo dva pasa da povežemo, totalno fizički nespremni, neuigrani, bez špica i krštenog veznjaka. Teško ćemo i jedan gol dati u Beogradu za produžetke i moguće penale. Krstičić generalno nije više taj fudbaler koji je bio u prvom mandatu, sa mnogo straha i nesigurnosti igra , umesto Pankov-a mora Babić ili Degenek

Чорба

pre gotovo 3 godine

Одавно горе није било. Без идеје, без акције, пуно трчања у празно. Убацити и прошлогодишња и овогодишња појачања од почетка и много офанзивније почети јер на празној Маракани ће бити бункерчина као Војводина што је играла. 180 минута без постигнутог гола је много (аутогол не рачунам). И немојте више овако,преседе ми и ручак и лубеница после, издрао сам се на жену и децу за џабе па сад морам да се извињавам. Сва срећа па знају шта је.
N

Nekac035

pre gotovo 3 godine

Stankovicu ti ne znas gde bijes.... sta je ovo ljudi??? Ako ne pobedimo kuci odma trio TMS da podnese ostavke!!!
G

GrobarKosmet

pre gotovo 3 godine

Maki Banjak tope se planinee
G

GajaE87

pre gotovo 3 godine

Daj malo se smirite, smaraju ova djeca sa negativnim komentarima. Ovo dobijamo na Mari i ćao. Ništa posebno, kiks je jedino loše zbog koeficijenta. Ali lagano u LŠ ili LE. Šta bude neka bude.
p

penzija

pre gotovo 3 godine

Ne smaraju deca, nego mi koji smo na zapadnoj tribini proveli po 30 i više godina. Sramota. Terzića, Mrkelu i Džajića treba penzionisati i ponuditi Nebojši Čoviću da vodi i fudbalski klub . Neka on odabere saradnike.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Teško da ovakvi kakvi jesmo trenutno možemo na marakani da pobedimo kairat sa dva gola razlike mi za 180 minuta nismo postigli gol kako ćemo tek ovo da izvedemo da ih za 90 minuta pobedimo sa dva gola razlika iskreno loši smo ali šta je tu je teraj dalje
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

Zvezda ne visi ,podmazace sudije u BEOGRADU .Kao po obicaju !
U

Užasno

pre gotovo 3 godine

Sramota me što ste moji a ne nekog mog neprijatelja igrači!
G

Gost Pele

pre gotovo 3 godine

Falko mora da igra, Gajić blage veze dečko nema, Rodić totalno odsutan, Pankov teška kiksara, pa vi vidite.
K

Kante+Banjak=LŠ

pre gotovo 3 godine

Ako grobari imaju Šamrok Stanoja mi cemo imati Kairat Stankelu! Mrš iz svetinje!
G

Gost99

pre gotovo 3 godine

Jedva cekam revans na Mari pa kad zagrmi Sever...u da ne možemo na stadion. Čekaj zašto? Pa zato što je jedan od vođa sa Severa i prijatelj predsednika drzave koji je danas veliki izvodjac gradjevinskih radova izvredjao Ibrahimovica zbog cega smo dobili zabranu igranja dve utakmice a policija se bukvalno boji da pozove doticnu osobu na informativni razgovor a tuzilastvo da podigne optuznicu.
P

Petka

pre gotovo 3 godine

Pa kaži ime kad sì upućen . Inače , u pravu si , takve stvari se ne dešavaju u ozbiljnim klubovima a mi smo cirkus
M

Mikac678

pre gotovo 3 godine

Nije ga taj izvređao već njegov drugar ali opet dođe na istom, stadion je prazan
M

Molim?

pre gotovo 3 godine

Optužnicu? Da nećeš i u Hag da ga šalju? Šta sve čovek može da pročita ovde...
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Bice 14000 decurlije znaci stadion nece biti prazan a negde sam cuo da ce medju njima biti i mali broj roditelja,doci ce u crveno belim dresovima i salovima pa bice bolje ta podrska nego od takozvanih vernih navijaca,,,,,,,
E

EL MACAK

pre gotovo 3 godine

Dva gola su dokaz da Degenek treba da igra sa Dragovićem od prve minute. Kada god je ovaj Degenek igrao odigrao je vise nego korektno!
m

mare fkv

pre gotovo 3 godine

Sa zadovoljstvom sam ispratio Borjanovo besno izletanje da protestuje kod gola. Placi hahahah
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 3 godine

Covece koja halabuka u komentarima! Ajde ljudi lakse malo. U fudbalu se pobedjuje, gubi, igra nereseno. Gubi se kada si bolji, pobedjuje je se kada si gori, nereseno se igra i kada si bolji i kada si gori. Sta je problem? Da se niste razmizili posle prosle sezone i samo jednog poraza pa sada mislite da Zvezda moze da gazi svakoga sa po 2-3 gola razlike? Pa odmah da vam kazem da ne moze, pa nije svaki dan badnji dan, nije svaka sezona zlatna godina. Izgubili, pa sta, sta sad? Ima i revans. Da li je neko ovde zaboravio one maltezane iz prve Milojeve sezone? Pa su tu bili oni neki iz Kazahstana isto. Da li ste zaboravili Spartak Trnavu? Omoniju? Pa nije da se nismo mucili i kiksirali svih ovih godina. Takodje smo se izvlacili i provlacili, ali i razbijali i bili razbijeni. I da ispadnemo, nikome nista, steta, ali nikome nista, ide se dalje. Sta da kazu ljudi iz Krasnodara, Spartak Trnave, Kopenhagena, Salzburga, Jang Bojsa? Imali su nas na konopcima i na kraju nista, mi prosli. Da nisu mozda terali trenera, igrace? Daj bre vise, sredite malo svoje zivote, po*ebite nesto, smanjite taj stres i frustraciju. Ali volite svoj klub, kupite sezonsku, budi na tribini i kada gube, kada ne ide, kada je losa situacija, podrzi svoj klub. Jbt samo da pljunete na nesto, a kao posteni ste mnogo, mnogo dobri, divni i slatki…da da, hoce to tako…
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Да одмориш мало! Превише си редова написа, пуно глупости у њима! Који су то малтежани, против којих је милоје кикснуо, мислиш на оних 3:3 тамо, после 3:0 на маракани? Остале глупости мрзи ме да коментаришем!
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 3 godine

3:3 na malti nije kiks, 1:1 protiv onih kazastanaca nije kiks, 1:1 protiv trnave nije kiks? Bravo Josife, ma ti si genije! Vidi se po tvom komentaru da nisi omastio brk poprilicno. Ajde leci frustracije na nekoj sa plavog mosta, bice ti lakse posle, mozda nesto krvi ti dodje do mozga. Poz
R

Rakija11

pre gotovo 3 godine

Sad ce Vucela da se izvinjava AV-u sto je prodao Banjaka u Kairat

Angry Postman

pre gotovo 3 godine

Vratite Donalda.
G

Gile33

pre gotovo 3 godine

Jednostavno sramota me je!!! ako vas nije terajte se.....
C

Ciganska posla

pre gotovo 3 godine

3:0 za kairat!
K

Kuvar456

pre gotovo 3 godine

Miloje vrati se mali ne moze bez tebe. Ako vazi jos navodna ponuda Sampdorije prodaj , daj za dzabe . Ziveli sve najbolje .
J

Jen,dva,tri

pre gotovo 3 godine

Jos jednom hvala "gospodinu" koji je vredjao Ibru! Sto je najgore verovatno ce taj "gospodin" opet biti na stadionu a mi necemo
a

azdaha

pre gotovo 3 godine

Ljudi jos nisu skontali da ovo nije Ling Long Liga i da nema sklanjanja i da sudije nisu kupljene A stankovic je jedna velika trenerska prevara u ling long ligi svako moze biti trener
G

Gostanko

pre gotovo 3 godine

Ajde ne seri. Kada su se svi sklanjali kako je Zvezda nadigrala Milan? Eto,Partizanu se ne sklanjaju pa su ispajui od mocne Sarloe.
G

Gost16282919

pre gotovo 3 godine

sarloa belgijska liga 8 liga u evropi po jacini kairat kazahstanska 40 Hahahavavavva
G

Gostioničarr

pre gotovo 3 godine

A što je neočekivan njihov šut u go nakon kornera??? Ne smeju da šutiraju na vaš go? Toliko skuplji tim, a veze nemate, umesto da im strpate dva komada na poluvremenu, vi ispadate 1/1.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Decko dvomec se igra, ovo je bukvalno kao jedno poluvreme. Inace zvezda bas ima naviku da ispada u dvomecima, pa si toliko ubedjen? Nadji podatak koliko godina zvezda nije eliminisana u dvomecu pa se vrati, nije ti ovo partizan.
B

Buljko

pre gotovo 3 godine

Pa zar zvezda kao klub koji igra pet godina Evropu i ima podršku države koju realno i mora da ima kao najveći sportski brend Balkana,svidjalo se to nekom ili ne,to je tako....ne može da izdvoji više novca ili izvrši veći uticaj od nekog Malmea ili nekog Olimpijakosa ,ili nekog Cvolea i dovede Birmančevića,Čumića,Tedića... pa zar mi posle ovolikog prihoda ne možemo da dovedemo nijednog domaćeg kvalitetnog igrača već i dalje neke anonimusa iz Francuskih š klubova,italijanskih anonimusa iz serije b i naših matorih povratnika kojima duša viri iz nosa ....ako mi ne možemo da dovodimo najbolje i mlade fudbalere iz našeg okruženja,smisao postojanja jednog ovakvog kluba,sa ovolikim troškovima je besmislen....ovo je trenutno klasičan lopovluk i otimačina državnih para u sprezi sa vlašću i sa lažnim menadžerima lažnih fudbalera
G

Gilgames

pre gotovo 3 godine

Nema nista od top 15 liga u Evropi. Malo je bez da novinari ne zele da budu objektivni. Mnogo vise novca i znanja je potrebno od onoga sto je trenutno u srpskom fudbalu.
g

gde si junače

pre gotovo 3 godine

Gde si DELIJO najveći najhrabriji što si hrabro vređao Ibrahimovića koji veze sa Islamom nema, a i da ima nebitno je potpuno i veze nema sa fudbalom? I Ben nam je Musliman u timu i mnogi bivši igrači koji su krv davali za Zvezdu. Junače kako si se hrabro javio posle utakmice da se izviniš da vidimo svi ko si, svaka ti čast.
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Не памтим квалификације које је Звезда почела добро,судићемо након 180 минута. А ако се не врати на 4 у одбрани са Драговићем и Дегенеком, и ако Фалко не буде играо, онда је Станковић директни и највећи кривац.

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Uvek neugodna ruska skola fudbala! Ovo je pravo ogledalo "dominacije" iz prosle godine sa osvojenih 120 bodova! Kada se samo setim kako su delije omalovazavale Astanu kada ih je Partizan deklasirao! Pokrijte se usranim ponjavama i zavuvite se u misiju rupu!
S

Sram vas bilo

pre gotovo 3 godine

Dejane Stankovicu nisi veci od Crvene Zvezde! Ni ti ni oni koji ti sastavljaju tim!
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 3 godine

Ivanic zaboravio da igra fudbal, Rodic i Gajic popadali,ne znam kako su Terza i Mrkela zamislili da prodjemo kvalifikacije za ligu sampiona i da gazimo sve u ligi sa dva beka a igras dve utakmice nedeljno petak-sreda ritam, u napadu je falio Falćineli, takav tip napadača razbija ovakve odbrane, da su ranije usli Falko i Kanga bili bi opasniji, 5 igraca nazad ne bih komentarisao to ide Stankovicu na dusu, da igras sa Rodićem, Sanogom i Dragovićem pozadi a Gajic da igra desno ofanzivno pa da razume, ovo ni na šta ne liči
V

Vortex

pre gotovo 3 godine

Partizanov odpad ce da izbaci vas "drim tim" a vi kasnije pricajte o laznoj dominaciji do mile volje
Z

Zole

pre gotovo 3 godine

Dragovic se pita kud sam ja dosao, da se blamiram protiv Kazahstanaca. Ode vam on u Januaru
U

Upssss

pre gotovo 3 godine

Mozda vec do kraja Avgusta..
S

Slunto

pre gotovo 3 godine

Falko,Kanga,degenek,zasluzuju da budu starteri.
U

Ugasila si me

pre gotovo 3 godine

Kanga pogotovo😂😂 5 lopti izgubi i nazad klaj, klaj,za to vreme ovaj što mu je uzeo ,ispred našeg šesnaesterca!
P

Partizanus ispadus

pre gotovo 3 godine

Odigrali smo 15 min u ovoj utakmici. Krsticic na zalost nema sta da trazi, jednostavno bez Kange pa i Nikolica koga ne cenim toliko nema ko da iznese loptu i sredina nam je mrtva! Pankov?! Dosta vise!!! Neka samo prima platu ako mora u timu ni u ligi nasoj nije imao sta da trazi. Ove ce mo dobiti kuci ali ovo je jad i beda
G

Gaspar

pre gotovo 3 godine

"Mister" gubi 2 : 1 I radi izmenu u 90. minuti. E fudbale.
E

E moj Mister...

pre gotovo 3 godine

Jel' zna neko kada se ispadne iz kvalifikacija za LE, jel' se ide u Konfederacije ili je tu kraj? Pošto sa ovom igrom i LE visi ozbiljno....
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

У конфедерацију се иде ако се удружиш са неким у заједничку државу, а у конференцијску лигу идемо директно у групу ако проџемо Алашкерт, пошто они испадају од Шерифа а ми од ових! Позз
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 3 godine

Koliko bodova danas osvojiste za koeficient Srpskog fudbala.
G

Gostiii

pre gotovo 3 godine

Vise nego vi zadnjih 10 godina
J

Joe Lesh

pre gotovo 3 godine

Repriza od lani protiv Tirane samo se ovog puta nismo provukli. Za neverovati koliko je ekipa van forme opet na pocetku sezone a to nam je najvazniji deo godine. Krstene akcije nismo napravili. Ovom Banjku treba vratiti u BG-u za namerno koleno u kicmu, mozda je i obogaljio Krsticica.Sta ti je produkt mrznje sa druge strane brda.
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

Pazi sad kad u Beogradu stavi Babica umesto Pankova i dobijemo dva komada na kontru posto je ovaj spor kao puz.
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Pa sa Babicem bar ne bi popili 2 iz prekida. Sa Pankovim mozes i iz prekida, i iz igre i iz kontre da primis gol bez problema. Lik nikad nije na mestu gde treba ili sa igracem. Uvek kratak za korak ili nedovoljan u skoku. A kad ima loptu onda se vidi strah u nogama i bira da igra nazad 9 od 10 lopti a 10u sutira jako i nikome napred. Inace, ja sam to za njega pricao jos posle ona dva penala protiv Kopenhagena kad su se svi nalozili na njega.
l

legende severa

pre gotovo 3 godine

Srdačan pozdrav Čuvarima Srpstva legendama Severa koji su izbacili publiku sa stadiona na revanšu svojim hrabrim patriotskim vređanjem Zlatana Ibrahimovića. Jedne su Delije Sever, heroji srpskog naroda.
G

Gambino

pre gotovo 3 godine

Stankovicev poraz. Sve vise pocinjem da mislim da je Cokna Milojevic prosle godine bio mozak svega. Puno nejasnih stvari. Prvo to sa Degenekom, pa onda kako je moguce da ne vadi krsticica koji ne moze da podeli pas 2 utakmice, plus nije prosao pripreme sa ekipom. Ben takodje ne igra nista, drzi ga 90 min, da bi uveo Falka poslednja 3 min. U SUBOTU SVI NA MLADOST, da se pruzi podrska ekipi, ima dovoljno vremena da se sve dodje na svoje...
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

E daje dao dragi Bog da se nismo pojacavali.
N

Nemanja77

pre gotovo 3 godine

Buhahhahahahahahahahahhahahaah
c

c c c

pre gotovo 3 godine

Mora javasluk uprave jednom da dodje na naplatu. Sramota!!!
M

Magical

pre gotovo 3 godine

Magikova magija je EVENTUALNO za drugo-treće mesto u grupi LE, a Gajićeva igra je za sredinu tabele u drugoj ligi Srbije. Kada se to promeša, ne može nikako da izađe Liga Šampiona.
K

Kol

pre gotovo 3 godine

Uzas je ovo cisti lopovluk u klubu dolazi na naplatu pranje novca
T

Terzaodlazi

pre gotovo 3 godine

Terzicu odlazi! Ti i tvoje kombinacije Bakajoko La Para i ostali
d

dzoni15

pre gotovo 3 godine

Falko umesto Bena, samoubistvo Krsticic i Sanogo guse jedan drugog, isti tip igraca, Kanga umesto jednog... Degenek i Dragovic obavezno, ali nema nista od toga... Postava Borjan, Gajic, Dragovic, Rodic, Kanga, Sanogo, Katai, Ivanic, Falco i sad se tek vidi Falcineli koliko fali...
u

uh

pre gotovo 3 godine

Kakav crni Degenek bas ste dosadili uvezi kiksare.
K

Katjusa

pre gotovo 3 godine

Upravo to. Pravi tandem na sredini su bili Krstičić-Jovančić. Salzburg i LŠ. Krstičić bez Jovančića ništa, Jovančić bez Krstičića - ništa, što se videlo kasnije u LŠ.
G

Gostjoj

pre gotovo 3 godine

Pa ovo nista ne valja!Borjan ispucava u aut,Katai sa pola vraca u korner,Ivanic,Sanogo i Krsticic se ne vide,Gajic vraca svaku unazad,Pavkov nije pipnuo loptu za poluvreme...Sve je bilo lose.Zavoravite ovo,trgnite se i od pocetka na Marakani!
N

Najjači od Barija

pre gotovo 3 godine

Mrkela napusti Zvezdu, još juče.

Decoooo

pre gotovo 3 godine

Dobro dali su gol u gostima 🖕! A ? Dva kola Zvezda nije dala gol dakle idemo u baba kuranin kup ! 🖕💩🐵
G

Grmi

pre gotovo 3 godine

Imas kako tako dobre igrace onaj falko ja mislim da decko zna da igra i to bas da igra prva greska,druga kanga,treca degenek,ili ti koji ce kurac onaj ben vise jebote od kako je tu sve mi zivce iskida nema ga pa da nesto ni ja sam ne znam ili masi nemoguce,kakav bre pankov taj ce nas sahrani,mora ozbiljan razgovor izmedju vas ,i da po meni stankovic dobro se zapita sta i kako i ko da mu igra,nista nema sto je bilo prosle godine,otisli milun i falcineli nema ni suta posle kornera,mora ovo dobro da se sagleda i sabere ne ide nesto kako treba,kada kola krenu nizbrdo ako ne stopiras na vreme odose ona
G

Gost 1

pre gotovo 3 godine

Odmah pljuvanje a brzo se zaboravlja prosla sezona bez poraza. Da su poleteli jesu ali polako...
Д

Делија91

pre gotovo 3 godine

То је тај најачи тим у последњих 10 година,Каират нису у стању да победе.. Битно да смо Дегенека превазишли..Шта очекивати кад Звезду води тандем који је ОФК-у одвео у бетон лигу... Мркела-Терзић.. Лепо је Видић рекао,ал битно да је напљуван од квази нвијача..

Boka123

pre gotovo 3 godine

botovi lupaju minuse a covek sve tacno rekao
Е

Ерит

pre gotovo 3 godine

Овде се радују Гробари као ово је њихова сезона а неки и лупетају да ће нас Гробље развалити. Нису свесни да су и они у рангу а играчки испод Звезде. И њих ће као што сам писао и све наше клубове очисти из Европе. Схватитите да смо , наши клубови лига преслаби. У том Карату , нема клуба на свету где не играју наши играчи, то није успех него брука и доказ да код нас играчи беже из лиге и земље. А онда наш савез у договору са клубовима донесе закон да остане 16 клубова и још горе имамо 4 странаца лимит. Па где ми да нађемо тако квалитне играче домаће да имају квалитет за Европу, па да то можемо имали би 3 репрезентације у рангу Шпаније, Немачке или Белгије... Ако се мало размисли то су логичне ствари. А ово је очекивано пошто нашем савезу није ни стало као ни руководсту клубова до Европе, све одлуке су им против наших клубова. Уз то додајте да је Звезда отерала водеће играче од Милуна до Дегенека, у нападу Фалчинелиа а то су најосетљивије позиције, уз то не игра Канга, нису уиграни тек почела сезона. Све слути на катастрофу у најави
M

Motel Radmilovac

pre gotovo 3 godine

No Elvis no fun.
L

Lemy

pre gotovo 3 godine

kakav je njihov trener mag, kad u 68 min. ubaci Banjka i on nas reši u 78 min.. i što je najgore izvede desnog polušpica umesto njega.. ne mož' gore po nas..
Г

Грдне ране

pre gotovo 3 godine

Аустријанци, новосађани па сад ови, све јадно, значи не можемо рећи да је био лош дан... озбиљно смо трули
Z

Zasto?

pre gotovo 3 godine

Moze li nekome celavi mister da objasni formaciju,pojedine organizme u prvoj postavi i poteze uprave?Kvalitet nekih igraca doslovno nije za Cukaricki i Vosu a ne Zvezdu,zalaganje nekih drugih je da ih gadjas jajima gde god da ih sretnes.Prvi put smo izgubili jer su nasi igraci izuzev Kataia pre i Rajka bili mahom indijanci,sta je danas izgovor?Najjaca Zvezda u istoriji rece ona olupina.Bitno da po televiziji mazu oci ljudima i prisvajaju sve za sebe
F

F.C. Cadiz

pre gotovo 3 godine

Krsticic mi se bez obzira na misljenje vecine, nije dopadao ni prosli put, a narocito sada kada je tri godine stariji. Dioni, moze da mu se progleda kroz prste, ipak se jos uvek nije uhodao...Katai jeste uradio neke stvari, ali mi je upravo on, mozda i najnejasniji igrac Crvene Zvezde kada govorimo o podrsci ljudi...Lik ima status da ne sme slovo da se napise o njemu... Prosto mi nije jasno...Postujem ga, volim kao igraca Zvezde naravno, ali kazem...Ne vidim zasto on ima takav status, prosto, nije me kupio, po mom misljenju premalo ucinka u najbitnijim mecevima, i neretko u istim, cak promasaji iz vrlo izglednih situacija...Danas mozda i najgora partija ikada u dresu Crvene Zvezde... Pankov Out! Sa Degenekom ne znam sta glume...Neka ga vrate u prvu postavu, i to sa masnom povisicom, obzirom da zbog onakvog ophodjenja prema njemu, sve i da ga istog momenta vrate u prvu postavu, on nece moci da bude na maksimumu, niti ce biti u mogucnosti da pruzi najbolje sto moze, cak i da to hoce... U revansu bez navijaca...Teska prica, ali neka bude da su sanse za prolaz 50-50...Bice ogromna steta ako se ne prodje, obzirom da sam stava da bi cak i sa ovakvom igrom prosli Serif...Sve i da ispadnemo u plej-ofu, i ne udjemo u LS posle toga, bila bi velika finansijska steta, obzirom da i ispadanje u plej-ofu donosi ozbiljan novac... Na kraju, i nisam previse razocaran, jer ipak, oni su dosta uigraniji, sto mi nismo, a sve i da ispadnemo, nista posebno, jer da se razumemo, ova ekipa nije dorasla tome da igra Ligu Sampiona, barem ne ove godine, samo bi se blamirali...To sto vecina zivi u masti, pa onda uzrocno posledicno, zbog velikih ocekivanja, dolaze u situaciju velikih razocarenja, pa...To je vec njihov problem... Ja na stvari volim da gledam realno... LE bombona za ovu ekipu...Da jos malo sazre, prodju eventualno prvu stepenicu na prolece, mozda nekim cudom i drugu, pa da vide neke nase igrace preko, da se zaradi jedno tridesetak miliona u komadu u toku jednog prelaznog roka, pa da se onda malo bolje ulozi u tim, i onda eventualno da se krene na LS...Ovako, bojim se tesko...
F

F.C. Cadiz

pre gotovo 3 godine

Umalo da zaboravim...Izivljavanje na Falku?! Cemu? 89. minut? Zaista? Jel on klinac, hot prospect, ima 16 godina, ne razumem?! Ili je ozbiljan igrac, sa ozbiljnom tehnikom, brzinom, vizijom, sutom?! Jel on dosao ovde da mu pada cena, da mu se unistava karijera?! Sta ce taj covek da misli o nama? Kad ce neko posle njega iz Italije opet da dodje ovde?! Benu, svo postovanje! Svo postovanje! Dobar je cak bio, sve u redu, nikakva zamerka...Ipak, mi nismo Real...Prijatelju, dobar si igrac, sve u redu...Ali ima ovaj mladji, Italijan, isto odlican...Igra decko dobro...Vredi tri puta vise, ajde malo njega da pustimo da igra, a ti si jebiga iskusan, dobar, tu si, nas, u godinama si, pa ako zatreba, odmah te dizemo sa klupe, nije problem...Neku pocne prvu, neku opet sa klupe, i tako... Ne vidim u cemu je problem? Nije on decko ovde dosao da mu neko unistava karijeru ovde, na sta to lici, pa ko ce tog momka posle da kupi, gde da nadje angazman?!
G

Gostioničarr

pre gotovo 3 godine

Da zaradite 30 miliona od transfera??? Gde ti dečko živiš, koje igrače da prodate za te novce? Dal ljudi uopšte razmisle, pre nego što napišu nešto...
F

F.C. Cadiz

pre gotovo 3 godine

Hipoteticka situacija...Kada bi Zvezda uspela da prodje prvu stepenicu na prolece...Onda da se u drugoj porve sa nekim poput Milana, sa razlikom da ovoga puta prodje, i da onda na trecoj eventualno ispadne... U toj situaciji, neko bi morao da bljesne?! Kao sto je ove godine Ivanic, kome se vrednost utrostrucila... A zamisli dva stepenika dalje od izdanja u prethodnoj Evro sezoni?! Zvezda je pre cetiri godine vec zaradila 30 miliona od transfera, tokom leta, nakon ulaska u LE...Ne nakon ispadanja u osmini, ili cetvrtfinalu LE...Pre pocetka grupe LE...
S

Slobodanug

pre gotovo 3 godine

Dokle će se gurati polovni stranci, da li je moguće da nema nikoga iz Zvezdine škole…dokle više ovako
D

Doklevise

pre gotovo 3 godine

Sve dok je Terzic tu. Terza nazad u zabelu
s

serMudro

pre gotovo 3 godine

Nemam pojma kakva su deca u omladincima ali jako dobro vidim da ovo što vučemo u prvom timu kao talente nije ni "T" od talenta, beš ti.talenat kome treba dve godine i ne proradi,to nije talenat,to je nabeđeni talenat. Ko što.neko reče,igraš beka (desnog) ceo vek i osim trčanja treba da znaš markiranje/blok u odbrani,prijem i predaju lopte i centaršut poziciono i iz trka,od svega toga reprezetacioni bek može da trči jedno poluvreme,ostalo nema niti ima nameru da stekne,da ima nameru do sad bi naučio... Koliko mozga treba da se zaključi o.čemu je reč...
o

omerlija

pre gotovo 3 godine

Bog nek da da ispadnemo, jer Serif bi nas jos vise gazio, a pisali svi plitak potok i Kairat i Serif. Jer kada bi nekim SVETSKIM CUDOM usli u L.S. Ali bukvalno bi gubili sve utakmice sa 12-0. Ja se ne zezam. Sada cete videti koliko je Vojvodina ochaj. RAZNECE je i uEvropi i Partizan ce joj dati 4.gola. Partizan je ove godine MASHINERIJA. Samo onaj Sanichanin je vredniji od cele nase odbrane. UGAZICE NAS i Alashkert za ligu konfekcije i daj Boze da se nebrukamo, pa da se orjentisemo SAMO-IZRICHITO na KUP za 2022 i da napravimo neke nevidjene bunkere u svim Derbijima u prvenstvu da ne gubimo vise od 3 ili 4-1. od Partizana.
V

Volovi za oranje

pre gotovo 3 godine

Srecan Maki Banjak svima koji slave!!!
K

Kamenko

pre gotovo 3 godine

Setite se dečaci moji, protiv Milana nije igrao Katai, setite se kako je tada igrao Ivanić kad je imao više slobode, setite se da i u derbiju Katai prestaje da igra u 60 minutu jer više ne može da hoda, i ponovo ga Stanković kasni sa njegovom izmenom 15 minuta. Sve to itekako ima veze sa igron u polju, koja nam je užasno loša, to što nemamo napadača, što naš igrač nije ubacio loptu u mrežu već dve utakmice posebna je priča. Nema ovde ljutnje, nema ni nerviranja, mi ovo nećemo proći jer nema ko da postigne gol, trebalo je nadograditi igru u odnosu na igru sa Milanom, mi smo je potpuno izgubili, srozali do neprepoznatljivosti. Izgubili smo tandem stopera, izgubili smo Ivanića kakvog smo imali, nismo se pojačali na bekovskim pozicijama, lošiji smo bar u ovom trenutku u špicu...Mi nemamo igru, imamo improvizaciju a to ne prolazi, posle revanša Stanković pravac u Italiju, ovako raštimovano Zvezda nije izgledala još od vremena Gume Bogdanovića.
G

Gxx

pre gotovo 3 godine

Stvarno pocinjem da sumljam u Dekija..ipak mislim da njemu drugi postavlja tim..primera radi zasto pavkov?..dabi dobili neku ponudu...zasto ne udari sakom u sto..i trazi vec jednom beka!! Levog pa i desnog!..doini ...falco...vecu minutazu...krstcic znali smo da nije vese taj sto je bio..a dobra plata mu je..sanogo razmazen....ivanic,katai..nemogu sami...a iskren da budem borjan sve vise razocara...neznam ali ako hocemo evropu moraju malo da se potrude ce strucni stab..a bogami i prvenstvo je u pitanju...ipak mislim da je nama kadar nije toliko los sem bekova...ali ajde nadamo se prolazu.
R

RSrpska

pre gotovo 3 godine

Klub je prerastao Degeneka, kaže Terzić. Igra našeg kluba, kaže drugačije, izgleda.
N

NekoIzMase

pre gotovo 3 godine

Falcineli nije bio golgeter ali je radio mnogo za ekipu i pravio prostor za krila, sada toga nema. Nikad nismo doveli igrace na vreme za kvalifikacije, oni igraju prvenstvo, dug let i ostalo ne piju vodu. Ovo ne mirise na dobro, sta mozemo da promenimo za 7 dana? Kanga i Falco od starta za pocetak...
P

Pa

pre gotovo 3 godine

Kanga u napadu da, odbrana ispadao je kao petlic, ma ni deca tako ne igraju odbranu.
G

Gost za pa

pre gotovo 3 godine

Pa zasta ti sluze dva zadnja vezna ako treba prednji vezni da se obesi zato sto ga je neko pretrcao?
R

Roby

pre gotovo 3 godine

I Krstovic a, ima više muda od Pavkova vol i izgubljenog francuza
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Ka(i)rat ću te,Ka(i)rat ću te dva sata okruglo dok ti ne dodje AV iz Beograda... :) :) :)
C

Comi81

pre gotovo 3 godine

Terzić, Mrkela, Stanković, ostavke... Ovo je sramota od igre! Degeneka držite na klupi,Falko I Kanga ulaze na samom kraju a igraju neki menadžerski panjevi...Mrš iz Zvezde!!!
M

Mjc

pre gotovo 3 godine

Brt, slažem se sa tobom da je igra očajna, ali Stanković nije kriv, donekle...Degenek je igrač za sve štopere sem Dragivića ali se zamerio presidentu, Ben je igrač da pomogne sa klupe, špic nam je problem zadnjih par godina i nema naznaka poboljšanja, transfer politika očaj jer prodaje nema...
G

Gile 88

pre gotovo 3 godine

Očajno prvo i nešto malo manje loše drugo poluvreme i ovakav poraz je i logična posledica Golove smo primili kao deca ispred zgrade naročito prvi a dobrim delom i drugi gol. To što smo dali onaj srećan gol koji nam omogućava da sa minimalnom pobedom idemo u produžetke i 15 minuta kakve takve inicijative su jedine pozitivne stvari na ovoj utakmici . Kairat je brži u tranziciji a mi ovakvi kakvi smo trenutno nismo ni za Ligu Evrope.Pankov i Babić su dve najveće rupe i ovaj tim Zvezde ne računajući Dragovića nema igrača koji je u stanju da fizički izdrži utakmicu 90 minuta. Veće su šanse da ne prođemo nego da prođemo a Stanković svoju demagogiju o vremenskoj razlici i izlasku iz priprema neka prosipa na drugom mestu izuzimajući period od 55 do 70 minuta nismo povezali dva pasa unapred.

Mr 007

pre gotovo 3 godine

SRAMOTA!!! Kanga na klupi,da bi igrao Krsticic,koji ne zna jedno dodavanje da uradi,a los i u odbrani,ni bleda senka igraca iz prvog mandata.Degenek na klupi,da bi igrala rupa od igraca,Panjkov. Falko je usao u 90. minutu umesto Bena i uradio onim driblingom vise nego ovaj za celu utakmicu. Kanga kad je usao,koji je nacin da mora da se vraca na 30 metara od Borjana po loptu,neka je Sanogo iznese do pola terena ili neki bek. Dugo nisam video zalosnije akcije kod prekida nego ove od Stankele,ako vec ne znas da osmislis akciju,bar ih pusti da upute centarsut ka golu. Lepo sam ja govorio,prokleti bili oni koji su terali velikog Vladana Milojevica zbog defanzivne igre,a sad Kairatu da nije bilo autogola ne bi dali gol 500 minuta. Takodje je steta sto je otisao Miloje 2 u Svedsku,odlican trener za ofanzivnim akcijama i rekao sam da je jedino njegova zasluga za nasu igru iz prosle sezone. Mnogo mi nedostaje takticka perfekcija Vladana Milojevica u igri,defanzivno savrseni,svaki igrac zna svoj zadatak na terenu,a ofanzivno uvek padnu brze kontre protiv jacih ekipa,a protiv slabijih smo imali apsolutni posed i kontrolu utakmice,sad ne moze niko ni da sacuva loptu zbog presinga protivnika. Da nije dobrog koeficijenta,ne bi mi igrali ni Ligu konferencija zbog amaterskog trenera.Mistera Stankelu je motkom potrebno oterati sto pre.
U

UltraKop

pre gotovo 3 godine

Gradimo jace i brze, sta nas briga sto 50 miliona drzave ne pomaze protiv ozbiljne sile Kairata
S

Simić

pre gotovo 3 godine

Da stavimo sada po strani manjkavosti u igri. Sve iritirajuće odluke i ponašanja kako uprave, tako i Stankovića. Ali, zamislite vi taj bezobrazluk da Falka ubacuješ u igru tek u 90 min. Dno dna. Nadam se da će i on i Dragović što pre napustiti ekipu kako bi spasli svoje karijere i igrali u nekom zdravom okruženju. Velika mafija vlada našom Zvezdom.
а

абрахам2

pre gotovo 3 godine

Крстичић да је ваљао, онда би нас против ЦСКА повео до пролаза. Канга је за њега професор, доктор фудбала. Фалко плаћен 1.5 милиона уводи се у 89 минуту. Бакајоко није ни за Графичара али наступа као лијево крило код чика тренера.
P

Pa

pre gotovo 3 godine

Ljudi Kanga ne igra odbranu, prolaze ga kao da ga nema na terenu, fudbal se igra i napred i nazad, ne moze se samo gore biti.
d

djuka33

pre gotovo 3 godine

Dvije sezone iz kvalifikacija nas izbacuje nesposobnost uprave, Rodicu se ocigledno ide i kriminalan je, ne igra mu se, kao sto rekose prezasitio se. Degenek je vjerovatno jedan od rijetkih za kojeg imamo ponudu pa ocemo da ga poceramo silu na sramotu pa makar igrao kiksara Pankov koji je prestravljen pa cak i da vrati loptu Borjanu.. Kasno doveden napadac, ima jos tu mnogo stvari, za koje nece odgovarati niko. Sramota
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Slazem se za Rodica,nije imao snage poluvreme da izgura u toku prosle sezone,sad pred start hoce da ide,drze ga na silu.Lose njemu,lose nama,koja svrha da sedi i igra a do zivota mu nije!?
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Očajna igra, al' kako i da ne bude, Mića Ivanić ofanzivni bek, rodić štoper( ajde to i nekako), ben igra desno krilo, non stop u sredini...
G

Grobar84

pre gotovo 3 godine

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH
B

Bravo dečko

pre gotovo 3 godine

Srećno u Ligi konferencija :)
H

Hidien

pre gotovo 3 godine

Sad vidimo šta nam je značio Milunović.Sramota
G

Gostiii

pre gotovo 3 godine

Pored toliko individualnih grešaka takozvanih profesionalaca Krstičića,Pankova,Pavkova,Sanoga mislim da je najveću grešku napravio Dejan Stanković koji uopšte nije pripremio ekipu za prekide a da ne pričam o tome koliko su bekovi Kairata sprečavali napade Zvezde očigledno nije spremio ništa protiv toga,fizički nadmoćniji Kairat igrači Zvezde nijedan duel nisu dobili i previše izgubljenih lopti...
G

Gost Steva

pre gotovo 3 godine

Za nagradu, organizovati im povratak kući iz Kazahstana,... autobusom !!!
s

svirac

pre gotovo 3 godine

igramo kao da su svi na zalasku karijere
O

Okečuke

pre gotovo 3 godine

Ljudi shvatite više da Degenek ne igra jer nije hteo da ide iz Zvezde a bila je ponuda za njega iz Emirata,tu je razočarao DOKTORA i on je svoje u Zvezdi završio!!!
M

Minusplus

pre gotovo 3 godine

A vi i dalje lupajte minuse, cuvajte Terzića.. Verujte u sve sto vam priča, realnost je nažalost drugačija.
M

Mykonos

pre gotovo 3 godine

Kataiii magiko. Hahahaha Boze ko mu dade taj nadimak. Magično je preokrenuo meč kod totalne dominacije Zvezde poslavši onu loptu sa pola terena u svoj korner. Ne znam šta moraš imati u glavi da uradiš takav potez. To još nisam video u istoriji fudbala. Oko njega niko živ, a on šutne sam na svoj gol. Samo je pokazao koliko ie glavom u ovom meču. Kod one šanse u prvom poluvremenu me podsetio na šansu sa Milanom u Milanu. Kada je pokazao svoju sporost u punom sjaju. On i Rodić najgori danas. O Pankovu ne treba trošiti reči. Standardno loš. Ne znam ko je vraćao Krstičića. Ni blizu igrača iz prvog mandata. Sve u svemu jad i čemer. Da ovi jadnici nisu toliko loši da sami sebi daju gol sve bi već bilo gotovo.
g

goooooooooost

pre gotovo 3 godine

sramota me ove igre naše zvezde . gajicu ako sam ne odes onda ne volis ovaj klub . jebao bas pankov !!!
S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Opasno visimo ako ovako budemo igrali u revansu...totalna indoletnost i bezidejnost u najkracem. Ni u jednom trenutku nismo imali igru i ideju kako da dodjemo do protivnickog gola i zabijemo gol...da li je do taktike koju je postavio Stankovic ili je do forme igraca ili je i jedno i drugo...ali cinjenica je da smo tumbanjem i forsiranjem nekih igraca izgubili na konkretnosti i ideji. Na marakani ce sigurno biti drugacije ali kada moras da juris rezultat to nam se bas moze odbiti od glavu a pritom necemo imati ni publiku kao vjetar u ledja. Ovo je bila utakmica otreznjenja i pokazatelj da se moraju praviti radikalni rezovi u timu Zvezde gdje gomila igraca nema siguran status i dolazi do indolentnosti i pada forme kod vecine sto se odrazava na cijeli tim. Nadam se da ce do revansa neke stvari i Stankovicu postati jasnije ili ce se ova sezona zavrsiti jako neslavno!!!
z

zebra1945

pre gotovo 3 godine

Sampion univerzuma pred eliminacilom,kako lep dan,uzivajte.

Dr.773

pre gotovo 3 godine

Rekoh ja malopre sta treba uraditi sa dosta njih. Ne mogu opisati tu boju crvenu koliko me je sramota igre!! Svakom se desi los dan i to ne treba gledati tako lose,ali kad imas igrace koji se ne trude i koje treba isamarati da se probude e onda je sramota!! Nije sramota izgubiti ni od IMT-a ali je sramota ako odigras lose i bez truda!! Mrs !!!
а

абрахам

pre gotovo 3 godine

Шта сте Станковићу радили на припремама, какве су вам оно уигране акције? Ово неће на добро. Сви знају да су опасни у прекиду, ми 2 гола примимо. Поставка и измјене катастрофа.Тотална неравнотежа у екипи.
G

GostЈа

pre gotovo 3 godine

Дегенек није за Европску Звезду,али јесте Панков???? У 90мин, убацујеш Фалка,Бакајоко на лаву страну,јел мене неко зза... Тачно се види да без помоћног тренера,Деки не зна где је лево,а да Терзића чува власт. Не дај Боже да нам се види право стање касе... Ово је крах у најави,на жалост.... Још да се нервирам због збуњеног Панкова,па бежи бре... УЖАС
D

Djadjedje

pre gotovo 3 godine

Bravo mister sledeci put sacekaj drugi minut nadoknade da ubacis falka, danas si previse poranio u 89. A pankov je decko limitiran ozbiljno, dobar je jedino na tribini. A to tek sto ne mozemo krstenog beka da nadjemo ko zna koliko prelaznih rokova je posebna prica… Sve u svemo mi cemo krv propisati da prodjemo ove indijance jer nam je igra nulina nula. Umesto iz godine u godine da kao klub rastemo mi samo vracamo jedne te iste prosecne igrace koji nemaju vise nista da ponude. Nek titule zvezda povratnika sledeci prelazni rok ponesu zule i giska da imamo opet gardiste pa da pevamo od srece (:
G

Grmi

pre gotovo 3 godine

Po meni borjan, gajic,degenek,dragovic,rodic Sanogo Kanga, kataji, Ivanic, Falco, dioni(da vidimo kakav je)
Z

Za Srbiju

pre gotovo 3 godine

Trenutno Kazahstan pokazuje silu i ozbiljnost u odnosu na vestacke klubove poput male zvezdane..KAIRAT ALMATI!
R

Rakija11

pre gotovo 3 godine

Druga utakmica u sezoni a njih grcevi hvataju.. nezainteresovanost i losa postavka trenera sa dva klasicna defazivna vezna. Dioni izgleda kao Bajbek iz Partizana. Sportski pozdrav
G

Gost Bosss

pre gotovo 3 godine

Uopšte se ne uzbudjujem. Ovaj rezultat je odlican samo je gol razlike. Zvezda nije mogla bas iz najjačih oruzija da puca logično je to. Ima vremena napred Zvezdo
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Pojma nemas ovo je dva razlike. Ne vazi vise gol u gostima. To je i za ove strucnjake sto su govorili da je to glupo pravilo i da ga treba ukinuti. Eto ga sad izgines tamo das gol i isto kao da ga nisi dao! Stankovic ili onaj ko je sastavljaotim je izgubio veceras. Sve vise dolazim do nekog zakljucka da je Milojevic bio glavni u ovom strucnom stabu. Izjednacis dodjes do kakve takve igre i umesto da ih stisnes i da napravis prave izmene jer vidis da su pojedinci na rezervi a imas i 5 izmena ti nista bleja pored aut linije. Neverovatno i koliko smo prosle sezone bili dominantni u prekidu ove ce izgleda biti suprotno. Da primis onakva dva gola skoro kao amateri. Nema reakcije. Sto se tice spica mislim da ce mo Falcinelija praviti od blata. Ova dvojica po poluvreme me nisu ubedili da mogu biti od preterane koristi ili smo igrali totalno pogresno i na nacin koji im nije odgovarao. Muka ce biti za sedam dana sigurno.
N

Nikoo

pre gotovo 3 godine

Pankov? Pavkov? Gde je napadač?
L

Luja

pre gotovo 3 godine

Jel vam sad dobar Krstičić? Kada je dolazio napisao sam da je čovek panj iz prošlog veka i da je u pitanju nekakva kombinacija. Nalupano je jedno 300 minusa... Kiaku-Kiaku , bez obe noge je Bog za njega. Sad autobusom kući i neka vozi samozvani Mister.
L

Loše ...

pre gotovo 3 godine

To sam i ja pisao, još ispadoh grbav, ali sad se vidi da dečko gleda samo unazad i da je limitiran fudbaler.....Ni Gajić nije ništa bolji, prilikom autogola, njegov centaršut je išao u tri protivnička fudbalera, sam Bog je uterao loptu u mrežu....
G

Gost587

pre gotovo 3 godine

Plakacemo mi za Falcinelijem i moliti Boga da igra Krstovic

Sijanda Ksulu

pre gotovo 3 godine

Malo smo jaci od Minakva kisele vode ! Bruka i sramota ! Okrecemo se polako obavezama u domacem prvenstvu ! Sa ovakvim bekovima i Degenekom na klupi i bez spica ni titulu ne mozemo uzeti ! Borjan Degenek Dragovic Ivanic Katai Falco jedini zasluzuju da nose ovaj sveti dres ! Ostalo sve treba menjati, kad kazem menjati mislim oterati i dovesti nove a ne ostaviti i naci im zamenu !
I

IQ mali

pre gotovo 3 godine

Malo li ste doveli.......al nema veze sad ce Terza da doveze drugi autobus......dok Vucko placa nema zime hahahahaha.
P

Pravi jole

pre gotovo 3 godine

Stari što su nekad bili dobri.. Samo su stari.. Ne I dobri.. Napadača nema već treća godina.. A hoćete golove.. Pa nema sinko toga više.. Mora da se kupi... Degenek doktor za pankova.. Dva leva beka ili mi se cini.. Roda i bakajoko.. Super zamisao deki... Neces ni ti dugo kolko vidim...
G

Gost997

pre gotovo 3 godine

Ma sta zna Degenek samo nas spasio protiv Salzburga i Jang bojsa, sada Zvezda raste pa tako i prerasta neke igrace sto rece jedan covek. Zato je tu stopercina Pan(j)kov oko koga se otimaju Real, Liverpul...on je sigurno srazmerno porastao kao i Zvezda. Jadan Dragovic mozda se sad i preispituje sta mu je trebalo da dodje da igra sa ovakvim stoperima. Falko vec vidjeno milion puta, dovodi se igrac za velike pare, nespreman ne igra polusezonu (navodno se uigrava za iducu), ali 7 meseci nije dovoljno da udje u formu pa dobija 3 minuta po utakmici jer za milion koliko je placen ne moze vise, ipak Zvezda raste kao tim. O tandemu Krsticic Sanogo ne treba trositi reci, kao da smo otisli na Alianc arenu. Spicevi nisu 2 lopte dobili. Ugnjetava se Pavkov koji zna da i kada ima vrh polusezonu nece igrati jer opet ponavljam Zvezda raste kao klub. Sta on zna sem da srusi prvaka i evrope i jedan od najjacih timova u Italiji, a i da pogura kada ne ide (Helsinki,Kopenhagen, derbi...),ali nema veze sto on tako igra ajde da ga stavimo na klupu ipak je bolje da igra Ben kome je spic sce sem prirodne pozicije i Krstovic kome je jedini talenat da poput klinca od 15 godina se derendza kad da gol iz penala. Spic koji je trenutno u najboljoj formi u evropi ti dolazi za 6 meseci, jer tad je dzabe sta ce ti sad imamo mi bre spiceva samo sto ne ulaze u sansu al nema veze. Formacije se menjaju kao carape i pozicije. Ovi uspesi su zasluga Milojevica i iskljucivo njega, on je ni iz cega stvorio nesto a sada se preti da se sve sto je ostavljeno na tacni urusi zbog sujete i tvrdogpavosti pojedinaca, a nasa uprava je jedna od najgorih u istoriji fudbala.
D

Drax

pre gotovo 3 godine

Sramota više uprava kakva kvazi pojačanja dovodI i kome sve daju silne pare, ovaj Dioni ne može jadnik da se pokupi po terenu i dva dodira sa loptom da sakupi za celo poluvreme, SRAMOTA I BEZOBRAZLUK UPRAVE !
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

I šta kaže Terza, skup je Dijego, mnogo je milion za čoveka koji ne daje golove. A vidim ovi daju, otvaraju se, otvaraju prostor za igru? Ne a? E pa ako. Svake Božje kvalifikacije mi krećemo bez uigranog centarfora. Jedina je razlika što se koliko toliko uigraju od prvog kola. Sad kako igramo od drugog bogami teško. Ovo će se proći samo ako nas baš krene utakmica.
C

Cimba 7

pre gotovo 3 godine

Gazi Kićo, gazi Banjak!!! Gazi cigane!!!
A

A...

pre gotovo 3 godine

...ko su ti ta dvojica? Neke furundzije?

Delija

pre gotovo 3 godine

Dve zvanicne utakmice mi gol dali nismo!!! STANKOVICU ajde pakuj se!!!
S

Srkik

pre gotovo 3 godine

Pa zar mister?
j

jsksksk

pre gotovo 3 godine

hahahhahaha nestani spodobo od coveka
c

cenzurisani

pre gotovo 3 godine

Sada će većina preterivati sa kritikom, ali ovo u principu i dalje sasvim ok složen tim kome fali samo par pozicija. Nije problem u tome što smo imali dva momenta dekoncentracije i primili dva gola, nego u tome što nismo dali četiri. Međutim mi u napadu imamo samo dva rešenja: ili da Katai predribla nekoliko igrača i da golčinu sa 25 metara, što je uspeo jednom u životu, ili preko Gajićevog centaršuta koji ima procenat uspešnosti 3 od 100. Ironija je da smo postigli gol na njegov 50. centaršut koji je promašio naše igrače kao i prethodnih 49 da bi Kairat sam sebi dao gol. :) Jedan sistem je toliko jak koliko mu je jaka najslabija karika.
s

s.s

pre gotovo 3 godine

Mladost ce jos na pocetku da se skloni,da ne bi vucku bilo lose,tako da ce safa zvezda da napuni mladost,partizan je imao plus cetiri u golovim,zato ce sada zvazda plus osam sa mladoscu!!!
G

Gost35

pre gotovo 3 godine

jebeno kad nmz da se krade🤭
T

To...

pre gotovo 3 godine

... grobari najbolje znaju 😁🤣
G

Gost111222333

pre gotovo 3 godine

Sto bi rekao najveći lopov sa ovih prostora, rastemo iz dana u dan, aa na stoperu nam igra Pankov, primeti se kako rastemo, ljudi ne znaju gde biju,izgubimo od Prdine bare, i cetiri godine vodimo istu pricu, bekovi i spic, nismo u stanju da nadjemo nikoga, presmesno i premucno za gledanje....
B

Bar Kohba

pre gotovo 3 godine

Pisao sam da cemo Falcinelija praviti od blata i da je Degenek stub odbrane vec dugo godina. Napad nam je los, novajliji treba vremena da se uigra, a Pavkov je dobar za poslednjih 20 minuta. Kairat je mnogo ozbiljna ekipa i nepotrebno smo ih u startu otpisali, skup solidnih igraca koji su odavno skupa i jako stabilan klub u finansijskkm smislu oko 25miliona $ je njihov budzet, tu plata ne kasni i ugovori su lagano od 240 do 700 hiljada. Mozda je ovo i bolje nego tracav remi, sad alarm da se upali, Marakana popuni i hrabro za sedam dana da se stigne razlika. Katai je klasa i sve se oko njega vrti, Kanga bi trebao igrati od pocetka jer je jak i borben. Velika im je prednost sto vec odavno igraju prvenstvo. Ali opet ocekujem prolaz Zvezde.
p

prazna Markana

pre gotovo 3 godine

Čime da se popuni Marakana, pošto su, ako se sećate, dileje iz lože vređali Ibrahimovića na poslednjoj utakmici protiv Milana. Kažnjeni smo, igramo bez publike. Za Vašu informacviju, ni gol u gostima više nema nikakvo značenje.
B

Bluemoon

pre gotovo 3 godine

Samo i cisto i jedino trenerov poraz
G

Gosttttttt

pre gotovo 3 godine

Stanković izgubio utakmicu kratko i jasno. Ako si već odlučio da igraš bez Babića tj. bez visokog igrača pozadi ti pored živog Degeneka stavljaš Pankova koji je uz Gobeljića najgori fudbaler u zvezdi. Dalje, ti stavljaš u postavu Krstičića, koji još nije fizički spreman da igra, umesto Kange koji je dobro uigran sa ovom trojicom napred i pored svega toga ti u igru umesto izmorenog Kataija uvodiš Bakajoka na levo krilo, a cele pripreme si ga spremao da igra desnog beka što znači da si se uplašio da ne primiš još neki gol. I da mi je znati šta si hteo da postigneš izmenom Falka umesto Bena u 90. minutu, to je prijatelju trebalo da uradiš pola sata ranije. Ako se ne opameti za revanš ljudi ovo neće biti dobro.
G

Galapagos

pre gotovo 3 godine

Bez lupanja molim. Kairat cemo nabiti 4 gola na Marakani
D

Dajbre

pre gotovo 3 godine

Falko ništa, a? E Dejane, Dejane...
G

Gostt555

pre gotovo 3 godine

Nema veze, prolazimo dalje svakako, ubicemo ih kuci bez greske... Samo jedno pitanje: moze li se navesti jedan jedini racionalni izgovor zbog koga Falko ne igra od pocetka ili makar 60 minuta? Kad se uprava izjasni zbog cega je to tako ja cu poceti da im verujem... Ziveli i bez brige!
S

SI0ba

pre gotovo 3 godine

Da mi se igrači ovako "kreću" bez lopte u seljačkoj ligi, pa razbio bi ih sledeći trening....Stankovićev poraz!!! Kanga nije idealan ali jedini tči, traži loptu, može da je iznese....Ben uglavnom stajao uz napadača umesto da se i on vrati/priđe...Krstičić isto,radijus kretanja sačuvaj me Bože...Falko kada ulazi,opet me sačuvaj Bože....ja sam siguran da prolazimo jer očajnije od ovog teško da može!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Ovo je najgora igra Zvezde u poslednje 2 godine. Gora nego protiv onih Albanaca(zaboravio sam ime kluba) i gore nego protiv Omonije. Zvezda je gol slučajno dala (autogol). Kairat je bio duplo bolji i zasluženo pobedio, da su malo ofanzivnije igrali pobedili bi sa 3:0. Zvezda u BG može da pobedi samo Božijim čudom, ovakvom igrom ne zaslužuje ni nerešen rezultat. Pomislio sam da je Stanković postao trener, ali utakmice koje se igraju pod velikim pritiskom (kvalifikacije) ON NIJE SPOSOBAN NI DA PRIPREMI A POGOTOVO DA VODI, UBACIO JE FALKA U 89. MIN. TO MOŽE SAMO TRENER BUKVALNO IZGUBLJEN U VREMENU. Utakmice u grupnoj fazi bilo kog takmičenja nisu utakmice pod pritiskom, to je nešto drugo. Danas nije važno što je Zvezda izgubila, to se dešava, TRAGIČNO JE ŠTO JE IGRA BILA ODVRATNA, I ŠTO SAMO ČUDOM NIJE DOŽIVELA TEŽI PORAZ. GENERALNI UTISAK : BEDNO, ODVRATNO, UŽASNO, BEDNIJE OD OVOGA NEMOŽE
D

DelijaPravi

pre gotovo 3 godine

Fale nam-napadač, intelegentniji bekovi i novi trener( ili povratak asistenta Miloša Milojević, jer je očigledno da je on bio mozak taktike). Ekipa igrala loše, Dejan se još više obrukao sa postavkom utakmice.
G

Gostqq

pre gotovo 3 godine

Ajde Mrkela i Terza polako da pakujete kofere zajedno sa Dekijem, jer kako ti rece Terza, Zvezda je porasla pa.je tim prerasla mozda i Degeneka, ali i vas. Ovo je ekipa.u rangu Omonije, a mi cemo krv da propisamo da prodjemo.dalje, a ja vise ne mogu da gledam ono ponizavanje Falka i forsiranje Bena, pa.zasto pobogu? Posle dve LS i dve LE mi nazadujemo.kao klub, gde su pare? Skauting? Pa skauting vam.se ovo leto sveo ne Dragovicevog dedu i na Prijovica koga ste shvatili zdravo za gotovo, a onds kad je decko dobio i druge ponude, proglasili.ste ga nadobudnim, a mozds on ipak ssmo gleda fudbal ss profi strane, a vi ste ti koji ste neozbiljni! Polako, ali sigurno vecina zvezdasa gubi volju i zelju da gleda ovo mucenje i ove kombinacije koje samo coravi ne vide, imali ste srece vise nego pameti na zrebu, autoput do LE prakticno, a vi to niste u stanju da iskoristite. Kazem, mozda je vreme da posle ovih kvalifikacija razmislite sta cete dalje, da li cete i dalje stititi identitet navijaca koji nanose stetu klubu, da li ce "navijaci" biti ti koji ce odlucitvati hoce li jedan Birmancevic doci u Zvezdu itd., losim putem ste krenuli, a vec ste duboko zagazili, bojim se da nema povratka! Objavite mi komentar, nijedna ruzna rec nije upotrebljena!
m

madmix

pre gotovo 3 godine

Bravo care,sve si pomenuo a sad sa praznim tribinama u juriš(rekoše iz kluba ime krivca koliko sutra...)
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Kairat dao tri gola. Srećom pa je Uja dao autogol, inače bi sa 2:0 već ispali. Prvo poluvreme čist amaterizam, drugo poluvreme malo bolje, ali daleko od nivoa koji hoćemo da Zvezda bude. Sve ovo je posledica lošeg prelaznog roka. Nema gola u gostima, moramo da dobijemo sa dva razlike, a sa ovakvom igrom teško. Ali ako budu igrali najbolje što mogu, možemo da prodjemo. I ako ja mislim da nismo za grupu LŠ sa ovakvim timom.
G

Gaginjo

pre gotovo 3 godine

Ovo je bas lose izgledalo. Završnica nam je katastrofa, centaršut katastrofa. Nije Pankov lose odigrao, ali sa Degenekom bi to izgledalo mnogo bolje pozadi. Spicevi nisu ušli ni u jednu gol šansu, jer pre svega nisu dobijali dobre lopte. Iz ove utakmice mogu zaključiti da smo ga naj...li ako se ne uzbiljimo u revanšu.
M

Manolas

pre gotovo 3 godine

Ivanicu dva samara udarit da se probudi. Igrac poput falka 2 minuta dobija a najbolji na pripreme. Bekovi kriminalni. Katai jedini nesto pokusavao. Ivanicu ukolko se ne probudi zakucat ga za klupu. Protiv divljih ekipa ne mozemo da kontrolisemo utakmicu kako cemo protiv najacih onda.pozz.
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

ovo je blagi uzas tiha jeza..kako je utakmica postavljenja pa nije Kairat Vojvodina pa da se brani 90 min,uzas da ovaj nije dao auto gol bilo bi 2:0,to je veli strucnjak I poznavalac trzista Mrkela doveo pojanja upm I gde su Nikolic I Njegos a ne ovi placenjici otpisao Degenjeka koji je uneo 20 ml u kasu jel to posteno prema momku koji zivi za grb I boje kluba?Sramota uz to sto zbog onog sabana iz SNS nece biti publike zbog vredjanja Zlatana neka nam je Bog u pomoc
P

Postic

pre gotovo 3 godine

2:o je najopasniji rezultat
M

Muskron

pre gotovo 3 godine

Htedoh ostaviti neki komentar... Bolje da precutim ovaj put... 0 ogromna
m

moni

pre gotovo 3 godine

zvezdo pa kako ..
T

Takoo jeee

pre gotovo 3 godine

Nikad gora Zvezda , nikad gora taktika , odabir igraca...Katastrofa realno, Dioni uzas i smeh od igraca...Falko placen za zadnja dva minuta utakmice...Ovo danas je sramota, nema ko da postigne gol...Posle puno vremena ostavim ovakav komentar...I da je bilo nereseno ovo je sramno...Jedan Kariat za 4 godine u tri utakmice nas tri puta pobedi..Sramota za jednog bivseg svetskog i evtopskog sampiona, sramota za Srpski fudbal koji je u rangu Kazahstana, Jermenije, Azerbedzana a ponekad i nivo ispod kao danas...Sram da je Terzica, Mrkele koji tupe o Kolarovu, Prijovicu, Arnautovicu ranije Ivanovicu a dovedu nekog Dionija i slicne...Tesko ce ovo Zvezda dobiti i ako dobije bice preko produzetaka ili penala cisto zbog kao nekog nepisanog pravila da te neko slicnog kvaliteta ne moze dobiti 4 puta za redom...Sramota je ovo velika i uzas!
V

VecaBgd

pre gotovo 3 godine

E pa hvala Deki sto si uveo Falka 2 minuta pre kraja da resi utakmicu. Ovo je majstore tvoj poraz, sa dva zadna vezna imali smo samo guzvu u sredini, ista prica kao sa Vojvodinom, nema ko da prenese loptu, podeli pas, ubacujes ovog menadzerskog igraca Bakajoka koji ne bi imao mesta u IMT...ma majstore tvoja krivica 100%, taktika, izmene, nacin igre, ma sve je tvoja krivica. Krstitcic decko bezi od pasa nije za 11, Kanga je trebao od prvog minuta, posle u drugom ubacis Falka i to je to. Ne kapiram kako coveku nije jasno, ceo forum prica o tome, nemoguce da smo svi ludi a samo on pametan. U Bg nece biti nista lakse, ne mozemo da se oslonimo na navijace, osim dece. Lose nam se pise sa ovom igrom, sa ovakvom postavom i sa trenerom koji nema plan B nego samo besomucno menja bez ikakve ideje.
N

Niko bitan

pre gotovo 3 godine

PANJkov!Toliko od mene.
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Slazem se a kad sam ga istim imenom jednom nazvao ranije izvredjase me svi zivi.Pustimo to ko navija za Zvezdu,moze on da navija do sutra,svi mi ovde navijamo a retko ko da ima veze sa fudbalom.Sa njim je ipak obrnuto
Z

Zvezdas11

pre gotovo 3 godine

Sve bi dao da nas izbace i to samo zbog uprave,mi smo totalna sramota, 4 godine igramo evropu preko 100 miliona je uslo u klupsku kasu a mi ne mozemo krstenog napadaca da dovedemo. Ne mozemo da platimo igraca bar milion evra a prica se o nekom rastu kao klub. Daj boze da ispadnemo.
d

dusan011

pre gotovo 3 godine

kako ne mzoemo da dovedemo igraca za milion? doveli su oni 15-20 igraca za po 1-2 miliona u zadnje tri godine ali niko nista nije pokazao ili im greje klupu. banda lopovska.
C

Cz

pre gotovo 3 godine

Zvezdi uvjek visi. Samo ne znam cemu sluze pripreme kad u 80-om minutu, neposredno prije kornera iz kog pada gol, kangu koji je usao 10-ak minuta prije toga pretrcava 37-o godisnji vagner lav sa 80 min u nogama. Ko sprema nase igrace ? Gajic sam izlazi, kanga nijedan pas nije pogodio, katai ne moze da dise, ivanic kao da nije ni igrao, gajic se malo izvadio u drugom poluvremenu ali igrac manje u prvom, napadaca nemamo i to je odavno ocigledno... sve u svemu, tesko cemo prici i ove a dje cemo dalje to ni sami ne znamo. Dragovic ok, Sanogo medju najboljima, Krle nije spreman dovoljno. Sramota da bakajoko i falco ulaze u 80-i odnosno 90-i minut. Svaki trener prve godine igra bolje nego druge, a Stankovic je sacuvao akoro citav tim. Ne izgleda ovo dobro uopste
D

Delija RS

pre gotovo 3 godine

Kanga mora da igra!!!! Napisao sam ranije već da je naša igra sa njim druga priča. Falko takođe mora igrati, Ben se trudi ali je umoran, Kazao nije u formi ali on je igrač poteza njegovo će doći kad se najmanje nadamo ali šta šta ćemo sa odbranom to je pitanje...fali nam visine a Babić je spor...uglavnom proći ćemo ali namučićemo se...uglavnom nema brige Kanga je izboksovao dres od golmana...sad će granski vrač da umađij nešto da ne brinemo....
З

Зли

pre gotovo 3 godine

Маса нелогичних ствари и појачања, цијеле припреме БабаЈока игра десног бека сада га мистер ставља умјесто Катаија, Крстичић човјек је у прошлом мандату на почетку играо добро, ово сада што игра је благи ужас, Фалка уводи 3 минута у игру што је безобразлук какав не постоји, а Диони па он је све само фудбалер није, човјек више личи на Ди Џеја само му миксета и слушалице фале. Мркела баксуз када би довели Килијана не би знао потрчати, ни знања ни среће. Подршка за Дегенека !

Pantelija

pre gotovo 3 godine

Pa zar opet taj moćni Kairat? Hahahahahaha Jaka je ova Kazakstanska liga izgleda hahahahaha Gigant iz Kazakstana odučio drzavnu mezimicu od fudbala po ko zna koji put u istoriji, da ne bese onog nesrecnog autogola laganih 2 0 i bon voyage hahahahahhahahahahah MAKI MAKIII VELIKIIIIII , navikoooo da se izivljava na mezimici pa to ti je hahahahahahah Nmvz mutanti taman ce nas zamenite u kupu Radise Urosevica pa ce se isprsite sa jos jednim preskupim Dragovicem hahahahah
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

Sta se palis,pa Badnjak je dokaz koliko vi pojma nemate.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Realno, nerešeno je bio pravedan rezultat nakon svega viđenog. Oni su ga bez šanse u drugom poluvremenu dali. Ali dobro, ni ovo nije loše. Oni bolje ne mogu, a mi bolje moramo. A izgubili smo samo zato što smo pošli da odigramo 0:0. Prvo poluvreme smo bili užas, kilave babe, loši pasovi, trčanje nije postojalo. Pošli smo da razbijamo bunker, a oni su videli da moraju da nas pritisnu, i na suvu želju su poveli. Mi u revanšu moramo da imamo brze igrače u sastavu i da igramo mnogo pametnije. I ofanzivno i defanzivno. Šanse su malo smanjene, ali bukvalno 1:0 nas vodi u produžetke, 2:0 dalje, tako da, realno smo i dalje u igri. I ajde više sva ta sranja unutar tima da se stave na pauzu, i da izađe najjači tim koji će ove da zgazi, da motivisano i agresivno krene od početka. Jer realno, nisu ništa posebno. Grobari će sad da se lože i naslađuju, ali kao što smo navikli, to će da traje do sutra.
K

Kruščaga

pre gotovo 3 godine

Na osnovu čega ste zaslužili nerešen rezultat? Jedan šut u okvir gola za 90 minuta i to Kanga sa skoro 20 metara... Ovo je realno 3-0 za Kairat, možete da slavite ovih 2-1 kao da ste pobedili koliko ste bili loši...
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

953...Al si ti realan, ljudi bre dali auto gol i ti vices nereseno najpravednije. 😂
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Na osnovu cega smo zasluzili nereseno?Iskreno zasluzili smo da ispadnemo vec sad a posle u Ligi Evrope sta nam bog da posto ce i Alaskert i Serif igrati verovatno bunker protiv nas,Serif verovatno manji malo ali Serif je pobedio prvu utakmicu.Nasi igraci su za iza resetaka samo kako su igrali,ja ne mogu ocima da verujem sta si napisao...Umesto da sever tera ove lopovcine iz uprave njima je najbitnije da sa Gobeljom i gardistima idu da se opijaju po splavovima
N

Nenad B.

pre gotovo 3 godine

Ne može čovek da ne pomene Partizan i Grobare, pa to ti je. Ako je to zbog Makija, onda prihvatam i opraštam ti.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Nenad B. - ne, to je zato što se ložite i što ste sad srećniji od navijača Kairata
G

Gostivoje

pre gotovo 3 godine

Nisam ni ocekivao da Zvezda pobedi prvenstveno jer su tek izasli iz priprema pa jos na dalek put da igraju protiv ekipe koja je vec odigrala vise od pola prvenstva ali isto tako nisam ni ocekivao ovakvo bedno izdanje. Ove ako Zvezda ne razbije 3-4 razlike u Beogradu neka se razidju. Mada i tu nas upropasti neki klosar koji je vredjao Ibrahimovica. Jadnici. Sami sebi smo najveci neprijatelji. A o kondiciji da ne pricam. Mi nemamo brzog igraca ljudi,sve sporaci. To danas nema veze sa fudbalom.
K

Kile94

pre gotovo 3 godine

Stavite Degeneka jos malo na klupu bando prevarantska!!!
z

zvezdasSrb

pre gotovo 3 godine

Kako to dva gola mora zvezda da da bi prosla??? Kakva su to pravila???
R

Raul Bobadilla

pre gotovo 3 godine

Pa jedan za produzetke....dva razlike za prolaz...
p

plavac

pre gotovo 3 godine

nema vi
S

Soća 76

pre gotovo 3 godine

Nema gol u gostima, više se ne računa. Loša igra, daj bože bolje u revanšu. Inače sam grobar ali navijam za srbski fudbal.
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Ukinuto je pravilo gola u gostima tako da ako pobedimo 1:0 u regularnom delu idemo u produzetke.Ako nam Kairat da gol u revansu vazi se kao jedan gol samo,nema gola u gostima,isto tako i sa nama
G

Gost29

pre gotovo 3 godine

Ajde Mrkela i Terza polako da pakujete kofere zajedno sa Dekijem, jer kako ti rece Terza, Zvezda je porasla pa.je tim prerasla mozda i Degeneka, ali i vas. Ovo je ekipa.u rangu Omonije, a mi cemo krv da propisamo da prodjemo.dalje, a ja vise ne mogu da gledam ono ponizavanje Falka i forsiranje Bena, pa.zasto pobogu? Posle dve LS i dve LE mi nazadujemo.kao klub, gde su pare? Skauting? Pa skauting vam.se ovo leto sveo ne Dragovicevog dedu i na Prijovica koga ste shvatili zdravo za gotovo, a onds kad je decko dobio i druge ponude, proglasili.ste ga nadobudnim, a mozds on ipak ssmo gleda fudbal ss profi strane, a vi ste ti koji ste neozbiljni! Polako, ali sigurno vecina zvezdasa gubi volju i zelju da gleda ovo mucenje i ove kombinacije koje samo coravi ne vide, imali ste srece vise nego pameti na zrebu, autoput do LE prakticno, a vi to niste u stanju da iskoristite. Kazem, mozda je vreme da posle ovih kvalifikacija razmislite sta cete dalje, da li cete i dalje stititi identitet navijaca koji nanose stetu klubu, da li ce "navijaci" biti ti koji ce odlucitvati hoce li jedan Birmancevic doci u Zvezdu itd., losim putem ste krenuli, a vec ste duboko zagazili, bojim se da nema povratka! Objavite mi komentar, nijedna ruzna rec nije upotrebljena!
B

BRAKI MIROSLAV

pre gotovo 3 godine

Cestitke Kairatu na pobedi. Ziveo Stanoje i Zeljko Pantic
Z

Zulu

pre gotovo 3 godine

Ovo je blago rečeno blamantno izdanje ekipe koja bi da igra LŠ.
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

SRAM VAS BILO STANKOVIĆU TERAJ SE I TRI

Avangardista

pre gotovo 3 godine

Steta, bas steta za onaj glupi autogol. Da ga nije bilo vec sad bi 'svjetski sampion' ispao a ovako jos i imaju sansu da se izvuku. BRAVO za Banjaka
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 3 godine

Terzicu iskreno ti zelim sve najgore u zivotu!
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

U pravu je Terza, stvarno smo prerasli Degeneka i Kangu. Hehehe
M

Mister D

pre gotovo 3 godine

Velike greske Stankovica su dovele do poraza. Izmene lose i zakasnjele. Prva nejasnoca sto je Ivanic izasao a ne Krsticic? Uredu Kanga je usao doprinjeo igri, ali nije trebao izaci Mirko. Drugo Gajic je vec u 70 min bio zreo za.izmenu, Povreda ramena i umor se bas video na njegovoj igri. Ako je vec morao izaci Katai mogli su Falko i Bakajoko uci u 70-75 min umesto njega i gajica. I jedna od najvecih gresaka je to sto su spustili tempo poslije gola za 1-1, sa 5 izmena na raspolaganju to se ne smije desavati, ovako jako los rezultat pred revans.
H

Hvala ti Banjak

pre gotovo 3 godine

Partizanov otpadak srusio vestacki projekat
N

Nema problem

pre gotovo 3 godine

Ljudi to je samo 1 gol razlike. Mi cemo im na Marakani spakovati 4. Polako tek im je druga utakmica a ogroman je ulog. Ja verujem u ovaj tim u Dejana Stankovića i Zvezdu uopšte nebrinem ali ni malo.
O

Okečuke

pre gotovo 3 godine

Ko da da 4 gola???Jesi ti normalan bre
l

leksikograf

pre gotovo 3 godine

Ja brinem za tvoj pravopis!
B

Bum 92

pre gotovo 3 godine

Deki 5 se pogubio... Ne zna ko mu ihra i sto mu igra..... Izvodi ivanica ostavlja kataia on dusu nema... Ubacuje bakajoka xaxaxax.... U 90 falka....smesno stvarno... Rodic se raspada gobeljica ne vodi.... Ma cirkus stankela
B

Banjak

pre gotovo 3 godine

Zar i ti brate Kante?!
B

Bar Kohba

pre gotovo 3 godine

Pisao sam da cemo Falcinelija praviti od blata i da je Degenek stub odbrane vec dugo godina. Napad nam je los, novajliji treba vremena da se uigra, a Pavkov je dobar za poslednjih 20 minuta. Kairat je mnogo ozbiljna ekipa i nepotrebno smo ih u startu otpisali, skup solidnih igraca koji su odavno skupa i jako stabilan klub u finansijskkm smislu oko 25miliona $ je njihov budzet, tu plata ne kasni i ugovori su lagano od 240 do 700 hiljada. Mozda je ovo i bolje nego tracav remi, sad alarm da se upali, Marakana popuni i hrabro za sedam dana da se stigne razlika. Katai je klasa i sve se oko njega vrti, Kanga bi trebao igrati od pocetka jer je jak i borben. Velika im je prednost sto vec odavno igraju prvenstvo. Ali opet ocekujem prolaz Zvezde.
E

ET-1

pre gotovo 3 godine

Na šta smo mi spali da nas kazahstanci pobijede. Loša igra i ne zaslužujemo prolaz dalje. Kako igramo Partizan će u prvih 10 kola da bude 10 bodova u prednosti. Ove godine ništa ni od evrope a ni od prvenstva.

PsyhoDelija

pre gotovo 3 godine

Kopiraj komentar pa se čujemo...Samo polako
P

Psihoo

pre gotovo 3 godine

A nece brate, otimacina se vazda moze pokrenuti
m

markostrugar5@gmail.com

pre gotovo 3 godine

Sramna igra.
Đ

Đukin fan

pre gotovo 3 godine

Revanš se igra bez publike.No još je gore što se fudbal igra s 11 igraca u timu a Zvezda danas igrala sa 6-7...Ono sto "igra"Krstičić,Ben,Dioni,Pankov...je daleko bilo...Posebno "taktičke"izmene aka Falko,Bakajoko...Rade Neimar da hobluje parket polako u Kursulinoj..3.000 € m2...i razradi lokaciju kod Narodne banke..pre nego ga oteraju...da ne šteti..
p

petlici

pre gotovo 3 godine

Na tribinama.ce biti deca iz fudbalskih skola Srbije
G

Gost777

pre gotovo 3 godine

180 minuta u takmicarskim utakmicama nismo postigli gol! Ali zato Terza i Mrkela uz Mistera kaparišu onog napadača iz Moldea da dođe u januaru. Kao da smo projektovani da ćemo igrati četvrtfinale LŠ pa nam on za tada treba.
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Nista specijalno nisu pokazali a mi smo igrali koliko je igrao Katai.Kad je on pokazivao nesto i ostali su imali vise mesta.Mi prvih pola sata doslovno nismo izasli iz kaznenog prostora.Zasto Falko tek u poslednjih par minuta?Formacija 0,Francuz je pokazao malo toga,imam utisak da nije ni mogao vise da uradi,delovalo je kao da je sam izmedju komplet odbrane,Pavkov i njegova stomacina opasni po svaku birtiju i rostilj,mozda i po zivce navijaca koji zapravo i ocekuju nesto od njega osim da jos malo utronta guzicu.Zbog gola u gostima mi jednim golom dolazimo sada iskljucivo do poravnanja a Kairat ce samo cekati da istrci kontru.Doziveli smo da nas sampion Kazahstana drzi ispred Borjana.Prelazni rok i ova uprava vredjaju pamet svakog navijaca Zvezde.Danas jedan kaze Grobarski krsevi igraju,ubicemo ih.Jedan taj krs nam je dao gol zato sto nama odbrana ne postoji ako izuzmemo Dragovica.Nadam se da prolazimo dalje ali ovakva igra ne obecava.Necu reci da nam je Mikanovic poklonio gol ali bez njega jedna ozbiljna prilika i sreca sto je dao autogol.
g

goran8080

pre gotovo 3 godine

Potreban je izuzetan napor da ubediš sebe da su srpski klubovi od bilo koga bolji.
N

Nenad B.

pre gotovo 3 godine

Kakav nam je Ling long šampionat, takav nam je fudbal, pa logično i šampion. Kairat ništa naročito sem trčanja i borbenosti, Zvezda pogubljena od starta, a tek posle Misterovih izmena, katastrofa. Bez gola 2 utakmice, sama sreća da ga Hrvat zakuca u svoju mrežu.
G

Gle gle

pre gotovo 3 godine

A posle Milana bio je Anceloti licno ..a sad odma ajj marss itd...ccc kakvih navijaca daleko bilo
E

E moj deki

pre gotovo 3 godine

Jaci i bolji, a branis se? Ova postava je igrala protiv sturma, realizacija nigde.. Ali, upornost je dovela do propasti. Tuzno ih je gledati u ovakvom sastavu. Na kraju da pokaze kako nesto nije u redu sa njim. Izvodi Kataia, a uvodi baka joku. Falka uvodi u 90 minutu?! Sve u svemu, uzasna igra
D

Dejan_996

pre gotovo 3 godine

Lepo sam ja rekao skoro da je Milojevic bio magistar za taktiku i spremanje utakmice, kako je on otisao u Svedsku tako mi igramo ocajno..
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 3 godine

Terzicu i Mrkeli, iskreno iz srca zelim sve najgore u zivotu!
G

Gostionica

pre gotovo 3 godine

Zasto nece biti publike u revansu?
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Dok se Terza lopov pita koga dovesti, ko ce na klupu, ko ce se prodati, koga kazniti, ko nije dorastao klubu koji 'raste', dok skriva svog drugara zbog koga ce Rajko biti prazan, dok mu Zvezda sluzi da obezbjedi svoju djecu, definitivno nismo bolje zasluzili!!! Svaka cast Dragivicu, ali 2 gola da odbrana primi od Kairata, ne mozes reci da je dobra!

Mile Stručnjak

pre gotovo 3 godine

Zvezda se uvek u kvalifikacijama mučila bez obzira na protivnika ali ovaj poraz ide isključivo na dušu Stankoviću i upravi... Deluje u ova dva meča (Vojvodina i Kairat) da nema hemije u timu i nema igre, većina napada se zasniva na individualnim kvalitetima igrača... Pod hitno rešiti status Degeneka i u revanšu od starta, Falko umesto Bena, Kanga umesto Krstića i Dioni umesto Pavkova... Svakako očekujem prolaz Zvezde... Živeli
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

Stankoviću vreme je, nemaš pojma čoveče. Šta ti znači izmena sa Falkom 3 minuta pre kraja utakmice?
B

Bojanko

pre gotovo 3 godine

A mister, ovo ono...
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

I za ta 3 pokazao više nego pola tima. Ali Stankela to ne vidi tj. odbija da vidi.
G

GostB

pre gotovo 3 godine

Bruka!!! Igrate kao usrane kokoske, a na celu tri neznalice: TMS! Mars iz Zvezde prevaranti!!!!
G

Gost samo gost

pre gotovo 3 godine

Mene Zvezdasa potpuna sramota.Ovaj drzi Degeneka na klupi ili tribinama a u odbrani promaja duva na sve strane.Jos revans bez publike zbog jednog neandertalca kojjeg jos uprava stiti a policija ne radi svoj posao.Tesko ima mi ove konobare da prodjemo sa ovakom igrom.
c

czv123

pre gotovo 3 godine

Zaboravih da pitam,jel su ovo trebali da budu uigrani korneri ili? Pa digni tu loptu u 16m ,možda iz gužve udje ako ne drugačije. Pavkov NIJEDNU loptu nije dobio, kako da da gol? Kad vidiš da ne ide po zemlji,centriraj na njega, bar on može da ga da glavom ,samo treba lopta da mu se podigne. Nego ni to nema ko, ja još nisam video da profesionalni bekovi ne znaju ovoliko da centriraju
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Stankovicu katastrofa si sa ovim sastavom
N

Nikola021

pre gotovo 3 godine

Tuzno i jadno.Ali Stankeline izmene su top.Izvedes 2 najbolja igraca.Ovaj francuz ne zna da trci ne da igra fudbal.Ko ga je preporucio,znajte da vam je neprijatelj kluba.Stankela nista nije naucio od prosle sezone.Umesto da nastavi gde je stao,on opet trazi ekipu,luta..Mali Nikolic je za Krsticica igracina,Kanga sedi na klupi..Prvi gol kao govna stoje gledaju.Nema od ovoga leba,videlo se protiv vose,a ovo je jos jadnije.Odvratno je ovo Stankela.
O

Okei

pre gotovo 3 godine

Bruka
S

Sezona kupanja

pre gotovo 3 godine

Skoro da je tu
R

Rior

pre gotovo 3 godine

Kakva je Analiza igre Makija Banjka
K

Kraki95

pre gotovo 3 godine

Ali ovi Zvezdini korneri i prekidi uigrani su kriminalni.. Gajic pokazao svoj maksimum, ne moze se kriviti on sam jer covek ne krije da ne moze.Revans ce biti mucan. Izmene bez ikakve logike i nekako mi se cini da je bivsi asistent D. Stankovica bio kljucna figura?!
L

Laki92

pre gotovo 3 godine

Zvezda bez Milunovica i Degeneka ne moze sa ocisti ni jedan jedini prekid...Ne znam sta treba da se desi da se ovaj Rodić spremi,decko prosao deset priprema u Zvezdi i uporno se vuče, grčevi i ostalo. Sto se same igre tiče, u globalu - sramota.
h

haha

pre gotovo 3 godine

Dragovic, Katai , Ben , ivanic svi ostali nisu dosli na utakmicu. Ostali u Bg
I

IVAN 82

pre gotovo 3 godine

I treba da visi, ne da visi nego da ispane. Karma je cudo, sve se vraca,sve se placa. 4,5 godina terora, otimanja bodova,sklanjalica, pomaganje sudija da sviraju penale na 20 metara, vise srece nego pameti(ili igre) i prolazenje u LS. Pa mora jednom da se tocak srece okrece.
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

joj zalosna vam koza vma u foteljama magioo mrkela misteru koja je ovo igra
a

aleksa101

pre gotovo 3 godine

a Degenek? da da
Z

Zvezdas95

pre gotovo 3 godine

Jel nas jos vodi onaj sa interpol poternice sto ga je sns pomilovao? Terzic? Sto je ofku sahranio? Vazno je samo da smo oborili sve rekorde, dali po 5 komada seoskim ekipama…
G

GostKg

pre gotovo 3 godine

Kako da pobediš kada Katai igra za sebe, da nije zamenio Bena u 90 mislio sam da ne igra. Tvrdoglavost Stankovića da ne pusta Falka da igra je katastrofalna. Pavkov može da igra poslednjih 20-30 minuta kada se štoperi umore.

CZV Zvezda

pre gotovo 3 godine

Nije jos gotovo. Igramo jos jednu utakmicu. 3:0 za Zvezdu na Marakani

Delija

pre gotovo 3 godine

Teško sa ovakvom igrom

CZV Zvezda

pre gotovo 3 godine

@Delija Bice bolje. potcenili su Kairat, sad znaju da nema opustanja.

Delija

pre gotovo 3 godine

Ok daj Bože, ali sta bi sa Vošom? Nešto smrdi opasno!
K

Kontraudar

pre gotovo 3 godine

Zvezda bi ovo dobila u ling longu. Jedan penal i jedan ofsajd menjaju sve.
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Kaze Stankovic Makabi je bolji tim, mozda si naucio lekciju Deki
T

Teraaj bre to

pre gotovo 3 godine

Ovo je samo do trenera, sramota je to što se radi...užas!!! Pankov 0, Gajic ako moze u minus, menjaš napadača koji u principu ne može ništa ako nema ko da mu doda, a mi to celu utakmicu nemamo jer igramo sa 7 u odbrani i primamo 2 gola!!!
S

Sekundarac

pre gotovo 3 godine

Bodovi za srpski fudbal onomad
B

BREkalo

pre gotovo 3 godine

Europski gigant Kairat razvalio zvijezdu hahahaha, i jeste jedino za onu mocvaru odclige
D

Dejan_996

pre gotovo 3 godine

Kad tako neko komentarise obicno karma odradi svoje
P

Prvaci Europe i svijeta

pre gotovo 3 godine

Europski gigant Dinamo 50 godini nije prezimio u Europio do nedavno, i jeste za ono blato od lige kojoj pripadate hahahaha

Delija

pre gotovo 3 godine

Stankovicu ajde da se neljubimo!!! Bruka ni Z od Zvezde koja je prosle sezone igrala fudbal!!! Gde je Degenek ? Stavljas PANKOVA dali si normalan? Nismo imali ni glavu ni rep. Putuj igumane i nemisli na MANASTIR.
G

Gost22

pre gotovo 3 godine

Koji ste fudbal igrali Svi se sklanjali

Delija

pre gotovo 3 godine

@Gost pregazili vas ko plitak potok, u Evropi bili odlicni, ovo je uzas.
D

Darkonpppp

pre gotovo 3 godine

Rodic kod drugog gola zasluzuje klupu momentalnu.
D

Dil

pre gotovo 3 godine

Pa se i dalje smeyite drugima... Los ovaj Banjak.. Ok, ako ispadnete, organizovacemo kup Djure Jaksica.
c

cccc

pre gotovo 3 godine

Svi su izgledi da ćemo doživeti još jednu sramotu u našoj istoriji i to kad imamo jednu od najskupljih ekipa. Ovakav sramotan odnos prema ovom dresu nisam mnogo puta doživeo u svojih ovo godina koliko ih imam a nemam malo. Mene je ove igre i ponašanja sramota a neznam jeli takav osećaj ima Stanković, Terzić, Mrkela I igrači. Neka nam je bog na pomoći.
J

Jedno ime

pre gotovo 3 godine

Milos Milojevic! Bez njega ocigledno krece propast. Sa 1:0 produzeci, sa 2:1 produzeci. Samo 2+ bez primljenog nas vodi dalje. Katastrofa...
n

napred crveno-beli

pre gotovo 3 godine

Koliko može da košta desni bek koji zna i da se brani i da centrira, a da nije previše spor?

CZV Zvezda

pre gotovo 3 godine

Previse za upravu Zvezde koliko se da primetiti. Vidis da nece da daju pare, zao ih.
Z

Zulu

pre gotovo 3 godine

Ovo je blago rečeno blamantno izdanje ekipe koja bi da igra LŠ.

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Za poraz kriv neznalica od trenera Dejan Stanković!

CZV Zvezda

pre gotovo 3 godine

Postade on neznalica preko noci? Do juce bio genije, sad neznalica? Svasta.
G

Gostiii

pre gotovo 3 godine

Stankovicu mars iz Zvezde...Zar te nije sramota da uvedes Falka u 90-toj minuti,pa zasta je doveden?
G

G11

pre gotovo 3 godine

sram vas bilo za naslov
Л

Лукаку 98

pre gotovo 3 godine

Бакајоко уместо Катаија, а Фалку цела три минута???? Дегенека да и не помињем, срам те било, тренерска незналице!!! Ако испадне од Каирата, а онда изгуби титулу у Суботици, треба сви да купе прње, од управе до "Мистера"!!!
M

MalingaTheSlinga

pre gotovo 3 godine

Lazni sampioni, uljuljkali se pored sklanjalica u pingpong ligi i zaboravili da u nekim utakmicama treba i da se pomuce za povoljan rezultat. Duh nece biti zadovoljan, posto je spiskao drzavne milione na ovaj propali projekat.
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Ljudi pa sta je ovo,na sta ovo lici Stankovic stvarno nije normalan.Pa mi igramo sa cetri igraca manje.I na kraju cele sarade uvodi Falka dva minuta pred kraj.Vise nisam ubedjen u nas prolazak,sa njim je sve ovo ako prodje prodje.
r

raaraa

pre gotovo 3 godine

Sada će većina preterivati sa kritikom, ali ovo u principu i dalje sasvim ok složen tim kome fali samo par pozicija. Nije problem u tome što smo imali dva momenta dekoncentracije i primili dva gola, nego u tome što nismo dali četiri. Međutim mi u napadu imamo samo dva rešenja: ili da Katai predribla nekoliko igrača i da golčinu sa 25 metara što je uspeo jednom u životu, ili preko Gajićevog centaršuta koji ima procenat uspešnosti 3 od 100. Ironija je da smo postigli gol na njegov 50. centaršut koji je promašio naše igrače kao i prethodnih 49 da bi Kairat sam sebi dao gol. :) Jedan sistem je toliko jak koliko mu je jaka najslabija karika.
2

2344?

pre gotovo 3 godine

Jel vas sramota ove igre i postavke sa dva zadnja vezna?! Ubacivanjem Falka u 91' i forsiranjem Krsticica i Sanoga pre Kange? Ako je meni, fudbalski neskolovanom pojedincu jasno da sa ovih 11 ne možemo tri pasa da vežemo, na koju magiju vama u stručnom štabu to promiče? Ova igra me podseća na zlatna vremena sa Bogdanovicem,Blazicem i 2344 na dresu... Prst na čelo i NAJBOLJIH 11 na teren u revanšu. NE IGRAJTE SE.
L

Lokiiiii

pre gotovo 3 godine

Kao grobar kažem kajem se što ga je uprava tamo dala, sad našao da proigra. Očajna partija i očajne izmene, Bakajoko je trebao umesto Gajića, a Kanga umesto krstičića, ovako ste zadnjih 10 minuta ostali bez kreativaca. Vidi se da je Falko zlato od igrača, on je trebao umesto Bena. Očajno ste odigrali, upropastili mi tiket, ali zbog budućnosti srpskog fudbala za vas navijam u revanšu. Sportski pozdrav.
d

duh iz lampe

pre gotovo 3 godine

Džaba nama magikove magije koja donosi plodove jednom godišnje. Voleo bih da vidim njegovu i Gajićevu statistiku i danas i inače, a taktika nam se zasnivala isključivo na njima dvojici. Izgleda da nam fali onaj analitičar što je otišao u Švedsku.
b

bojanm92

pre gotovo 3 godine

Opušteno, trebalo bi malo čudo da se desi da izbace Zvezdu. Džet leg od 4h nije malo, poznato je da se svi muče kad odu tamo. Pogledajte neke odluke naših igrača sa sporim ili nepotrebnim reakcijama ili ono Kataijevo vraćanje lopte Borjanu sa pola terena. Sreća pa nije išlo u gol. Još jednom kažem, samo polako bez pljuvanja
P

Pa sta radite bre !?

pre gotovo 3 godine

Unistice Terzic Zvezdu, nece ostati kamen na kamenu. Milion i po evra platis igraca i on ti greje klupu 90 minuta.
G

Gost 11

pre gotovo 3 godine

ПА ЈЕЛ ТЕРЗИЋ КРИВ ШТО СЕ СТАНКОВИЋ ПРАВИ ПАМЕТАН ПА ГА НЕ ПУШТА У ИГРУ????
Z

Zvezdas95

pre gotovo 3 godine

Bravo, da je srece da niko ne prilazii stadionu dok je taj lopov u foteljii, svi vi koji idete na ovakav sever ste sns botovii koji slusaju terzica lopova
Z

Zato !

pre gotovo 3 godine

jeste kriv je zato sto nemamo krstenog beka, sto nema publike u revansu jer je doveo nekog svog dilera u lozu, sto je oterao Degeneka, Falcinelija, Milunovica, sto tera Kangu, sto napadac nije doveden na vreme... ma mogu do sutra da nabrajam, ali sta vredi objasnjavati Terzicevom sendvicaru.
D

Degenek

pre gotovo 3 godine

Falko i Kanga od prvog minuta sledeću.
G

Gost88

pre gotovo 3 godine

Ma koliko simpatično bilo to veliko zvezdastvo kod Gobelje i Pavkova jednostavno ja mislim da ova dva igraca sve ove godine nemaju kvalitet za Zvezdu. Pankov je toliko tanak igrac da boli gledati ga. Katai se trudio, pokusavao ali fali kiseonika u plucima i dalje. Ivanic i Ben po me meni ispod proseka dosta, Pavkov jadan beskoristan, ne samo svojom krivicom jer volim reci da napadacu treba lopta dobra koju on nije dobio. Dragović tehnicki i takticki toliko odskače od ostatka odbrane da je to strasno. Ne znam kada cemo poceti davati sansu u kontinuitetu Falku, mislim da moze da dosta ali jednostavno nema sansu. Odbrana dosta škripi jako Opet pominjem Pankova, momak kod oba gola udaljen 5 m od igraca. Vezni red isto bez nekog ucinka, vec tri sezone na startu krecemo bez uigranog i na vreme kupljenog spica, objektivno jako lose i za brigu. Isto mi nije jasno da tri godine imamo u ekipi po tri cetiri fudbalera koji igraju na 7 pozicija svakih tri utakmice. Jednu bek, sledecu desno krilo, pa sledecu levo krilo. To su radili i Milicu, Vukanovicu, Srnicu, Gobeljicu, Kangi, Bakajoku, da ne nabrajam, totalno nejasno. Sto rece onda Muslin, da ga pitas koju poziciju igra on jadan ne zna. Nije ovo toliko strasan rezz koliko brine jednostavno losa igra i odbrana koja skripi kao 17 klub holandske druge lige.
Г

Г

pre gotovo 3 godine

Ево вам утицај Милуновића, два гола после прекида које би лагано решио. Такође Фалћинели је добијао гомилу дуела окренут леђима голу, пва двојоца данас ни да пипну лопту. Све похвале за експерте из управе.
A

Ab

pre gotovo 3 godine

BRAVOOOOO DEKIIIII MAGUUUU TRENERSKIIIII!!! KAKAV SI TI PAJSER I KO TEBI IGRA....???
G

GostttRS

pre gotovo 3 godine

Stankovicu ovo je tvoj poraz Ako ispadnemo ostavka I ti I Mrkela...
M

Mile1972

pre gotovo 3 godine

Mi u dve utakmice ne možemo da damo gol,voljni momenat nula,sramota!

Lanmi23

pre gotovo 3 godine

Kad nas **** Partizanov otpad...
2

2408

pre gotovo 3 godine

treba da vas je sramota kako ste odigrali, gajic, rodic, krsticic, katastrofa. sramota da uprava ne moze da resi pitanje bekova godinama unazad, spica nemamo, ja ne znam sta vi mislite i kako mislite, pa ne moze stalno da se vadimo na ivanica i kataija. dobro da se zapitate svi ste sta hocete od ove sezone, sve u svemu sramotno ste odigrali
L

Lebanac1111

pre gotovo 3 godine

Zvezdas sam, ali ovo?? Nema zvezda tim za evropu. Ovde se zavrsava. Pazite sta vam kazem. Jeste druga utakmica, pocetak, ali igras protiv tima koji bi igrao nasu drugu ligu ili bi bio u dnu nase lige. Nemoj da se lazemo. Ponavlja se ona godina 2015.
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Niko tu "ne visi". Dva glupa gola primljena, nikakva igra u napadu, ali nista za paniku. Samo par korekcija u postavi (Kanga-Krsticic, Dioni-Pavkov, Falko-Ben, Degenek-Pankov) i bice to u redu.
M

Mohino

pre gotovo 3 godine

Stankovicu mrs iz zvezde!!!
G

Gost 22

pre gotovo 3 godine

Tuga,beda,cemer,jad ...........
m

mile dodik

pre gotovo 3 godine

Nezgodni su ovi nema sta haha
B

Bagnack

pre gotovo 3 godine

Stanojevic sjeba i Partizan i Zvezdu...
G

Gost 1

pre gotovo 3 godine

Pa nije ovo Radnicki iz Nisa, da se skloni
C

Czv bgd

pre gotovo 3 godine

Mogao je i Messi da nam igra u napad gol ne bih dali imamo bekove i kreatore sacuvaj boze nije problem u napadacimaa..
h

hmmm

pre gotovo 3 godine

kakva je bila igra Zvezde... rezultat odličan !!!
m

misko13

pre gotovo 3 godine

sramota sta se radi falku. decko majstor fudbala on ga ubaci u nadoknadi. sramota
S

Stekson_reff

pre gotovo 3 godine

Opet Kairat... ljudi ovo je Partizanova sezona, mng smo bolji i mng smo jaci!!!
I

Ivica030

pre gotovo 3 godine

Maki maki... Stara dobra zvezda... Zar on da vam da go... Sramote
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Nije Banjak ihrac za Partizan,ON JE ZA IGRAC ZA LS!
r

rara

pre gotovo 3 godine

Vidi se napredak od pre 6 godina, ovog puta su dali gol Kajratu.
D

Dejan_996

pre gotovo 3 godine

MILOŠ DEGENEK
@

@odgovor

pre gotovo 3 godine

Bar da se kaze razlog, ako je u pitanju transfer u redu, zahteva naredni klub da dodje zdrav i zbog rizika od povrede ne igra. Posto ne verujem da postoji promil sanse da je Degenek nesto lose uradio, pristojan tip, korektan, jedan od najspremnijih u ekipi, tako da kazna u smislu nepostovanja pravila ili kluba je gotovo nemoguca.
M

Mk

pre gotovo 3 godine

Duguju mu se ogromne pare a nece da oprosti tvorzi madjiji pa je sada na ledu. To je vasa legenda, šta reći
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

treba da pevamo sa ovakvim (KRS)timom i trenerom da odigramo conerenciju ovo sam sam sebi jb mater sto sam gledao na sta ovo lici mrkela i magio pa nije ovo ofk beograd da se igras magio
K

Kruščaga

pre gotovo 3 godine

Realan rezultat 3-0, na kraju 2-1... Kako ste igrali, odlično ste prošli!
G

Gost Pana

pre gotovo 3 godine

Stanković treba otići,nema pomoćnika Milojevića koji mu je pravio taktiku i evo šta se dešava,treba vratiti Robija ili Lalata
đ

đorka f

pre gotovo 3 godine

loša igra,mora pozadi degenek,i umesto sanoga kanga,a i sudija nam *ebo majku,sve u svemu prolazimo dalje
m

milos vp

pre gotovo 3 godine

Banjak vam kupio kartu u jednom pravcu.
c

czv123

pre gotovo 3 godine

Stankovica treba da je sramota za izbor igrača, posebno izmena. Pankov siguran kao klizište danas, ne može onako da se prima prvi gol. Ben se trudio ali ne ide,ubacis onda Falka a ne da čovek ulazi u 89.minutu. Umesto da izbaci Nenu,koji se borio ali ništa specijalno nije odigrao, izlazi Ivanić koji jedini može nešto individualno da uradi uz Kataija. Katai ne može,okej, ubacis Gavrića na levo krilo a ne Bakajoka koji NE ZNA da igra po levoj strani, ne zna da se kreće a ne nešto više
t

tampiii

pre gotovo 3 godine

Katastrofa! Ovaj kairat pojma nema i mi izgubimo od njih!
B

Brenero

pre gotovo 3 godine

Trpaj samo izvikanu kur.. Napred Kairat
D

Dare23

pre gotovo 3 godine

Ako zelis proci moras pobediti. Verujem da ovde dobijamo. Idemo jako.
G

Gost71718

pre gotovo 3 godine

Znači koliko mi je drago,kad je Banjak predstavljen, tenkisti, gardisti, četnici lupaju neke pošalice, bla bla, znači vredi para ovo 😁
Z

Zenon

pre gotovo 3 godine

Kad nema penala za Zvezdu nema ni gola
Z

Zichi

pre gotovo 3 godine

Bitno Borjan stomacic da pustio... netacna ispucavanja, nesigurna... Pavkov nonsalantno se seta po terenu u prvom, Dioni los nespreman... Krsticic doputovao nije u Kazahstan... Misteru pa zar Falka u 90 uvodis majstore... lose je ovo misteru , ne mozes Kairat da pobedis. gde ti je Degenek druze? Ne mirise na dobro pocetak ove sezone
s

spartacus

pre gotovo 3 godine

stankovicu objasni zasto ti ne igra degenek nego pankov preko koga je kante skocio i dao go, i koji je ostavio banjaka samoga? zasto kanga ne igra koji pogodi igraca u trepavicu sa 50 metara? zasto uvodis falka u 89om minuti, da je pametan odbio bi da udje u igru?!
T

Tezf

pre gotovo 3 godine

Stankovic protiv jadnog Kairata pocinje sa dva zadnja vezna. Zasluzili smo da ispadnemo.
G

Gostoljubiv

pre gotovo 3 godine

E ovako, utakmica za zaborav. Ali ima revans rezultat nije los. Ne zna se ko je gori bio. Beka desnog nazalost nemamo, Rodic dok ne slomi nogu nece mu naci zamenu. Krsticic i Sanogo nikako zajedno sto se dalo videti. Degenen ili Babic pre Pankova. Falko umesto Bena sledecu da malo odmori ovaj. Dioni i Krlo mali pre Pavkova obavezno, mali prgav sto nam treba, a ovaj Dioni deluje dosta brzo sto nam isto treba napred. Sve u svemu losa utakmica jako za nas, ali opet rezultat daje nadu. Da bude 2-0 ako Bog da srece i da ih prodjemo. A onda da ne potcenjujemo sledeceg protivnika.
P

Pera Rus

pre gotovo 3 godine

Dioni brz,mozda za gerentoloske sportske igre over 65!
G

Gost993

pre gotovo 3 godine

Biće tesko u revanšu..bez Delija...
s

shojne

pre gotovo 3 godine

Biće dece da navijaju.

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Mister mora da ode
G

Gostajoooooo

pre gotovo 3 godine

grbavi gajic i pankov Lošeeeee katai lošš
C

Cjepka

pre gotovo 3 godine

Neverovatno lose odigrano... Ne zna se ko je bio gori. Nemamo napadaca, ovaj Dioni mi ne uliva poverenje, ali, tek je dosao. Katai i Ben istroseni. Ivanic dezorjentisan. Odbrana klimava. Mora mnogoo bolje, inace, adio Ls.
a

aaaa

pre gotovo 3 godine

Sve kapiram, ali ubaciti Falka u 90om ne.
s

simke33

pre gotovo 3 godine

Ja nisam neko ko pljuje po igračima, niti siječem na prvu u životu, ali prije svih Pankov mi ne bi više zaigrao ni minut. Na listu sa još jednom "ratom kredita" su mi i Pavkov i Kanga. Hvala ovom trojcu na svemu zaista, ali ljudi u kontinuitetu ne pružaju dobre igre.

Aleksandar Nikolic

pre gotovo 3 godine

Nema veze,dali smo gol u gostima:-(((((((( Al smo losi majko moja,slag na tortu je gol Banjaka,necu ziv ostati od drugara grobara:-))Mora Degenek,Kanga i Falko, Italijan je vise uradio za minut nego mnogi za 90 minuta!!!
P

Posto ne pratis

pre gotovo 3 godine

Go u gostima vise nista ne znaci.
1

123456777

pre gotovo 3 godine

Gol u gostima ne vazi vise
P

Pravila

pre gotovo 3 godine

Gol u gostima se vise ne gleda
G

Gost22

pre gotovo 3 godine

Nema vise tog pravila go u gostima ne vredi kao pre Informisi se
D

Darkopp

pre gotovo 3 godine

Gol u gostima ne vazi od ove sezone
C

Ccccccccc

pre gotovo 3 godine

Ovo je sramora ! Stankovic odma da ode i da pobedi kairat 5:0 to nista ne znaci.. gajic krsticic ben pankov to je sramota zvezde a uporno se forsiraju, a na klupi sede kanga degenek falko.. Danas niko nema + pa cak ni Borjan koji je konstantno dobar, ovo danas je sramota
l

lisabon

pre gotovo 3 godine

dobro,ima i ta liga konferencija
g

gossssst

pre gotovo 3 godine

stankovicu ako cistas ovo .SRAM TE BILO !!!
G

Goust

pre gotovo 3 godine

Nesposobni nereseno da izvuku
n

noleeeeeeeeeeee

pre gotovo 3 godine

Tezak je ovo kompetisn.
u

ups!

pre gotovo 3 godine

"Pobeda sa 2 gola razlike je dovoljna"!!!??? Ne pratite pravila?
u

ups!

pre gotovo 3 godine

"Pobeda sa 2 gola razlike je dovoljna"!!!??? Ne pratite pravila?
E

Enzo

pre gotovo 3 godine

Ne važi gol u gostima više. Ako bude 1:0 ide se u produžetkw
P

Pa sta ti nije jasno

pre gotovo 3 godine

nema vise gola u gostima,nepostoji vise.

Чорба

pre gotovo 3 godine

Kolika treba da bude razlika? Izgleda da i ja dobro nisam razumeo pravila. 2:1 za Kairat sada, znači jedan razlike za njih. 2:0 na praznoj Marakani (deluje nemoguće sada ali da kažemo da bude tako) i ukupan skor je 2:3 za Zvezdu i ona ide dalje. Ili grešim?
g

gost pera

pre gotovo 3 godine

ajde obajsni ti genije
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

Arbitar nije svirao cist ofsajd da bi ostetio prvaka evrope
G

Gost000

pre gotovo 3 godine

Kanga sto ne igra od prvog minuta,de je Falko pre?nepravda prema Degeneku.
N

Neka zahvale

pre gotovo 3 godine

Hrvatu sto vec ne idu na kupanje.
C

Coneeee

pre gotovo 3 godine

SHAMROK!
B

Babaroga011

pre gotovo 3 godine

E moj Deki tako je to kad ti Terza kroji tim…
D

Deki Stanković

pre gotovo 3 godine

Jadnooo