Tami Abraham (AFP)
Tami Abraham (AFP)

Malerozni Abraham: Neka neko ukloni prečke i stative, pogađao sam ih već šest puta

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.10.21. | 16:25

Napadač Rome veruje da bi, da mu je sreća bila naklonjenija, imao daleko bolji golgeterski učinak

Roma je sinoć rutinski odradila posao protiv Empolija, a iako se nije upisao u strelce, Tami Abraham nosi dobar deo zasluga za pogodak Henrika Mhitarijana kojim je postavljen konačan rezultat. U 48. minutu engleskom napadaču se prečka našla na putu postizanja efektnog pogotka, ali je odbitak završio na nozi jermenskog internacionalca, posle čega je Vučica lagano privela posao kraju.

Čak deset od 16 ligaških golova Rome ove sezone postigli su vezni fudbaleri. Odnos bi sigurno bio drugačiji da faktor sreće nije umešao prste. Tako bar veruje frustrirani Tami Abraham.

Izabrane vesti

"Molim vas, neka neko ukloni stative i prečke. Već šesti put ih pogađam ove sezone", požalio se Englez putem društvenih mreža.

Fortuna je promenljiva kategorija. Posoje periodi kada vam je naklonjena i oni kada joj niste miljenik, ali se odnos između njih često izniveliše i postigne ravnotežu.

Na uzorku od deset utakmica u dresu rimskog tima, već se vidi da se druga najveća investicija u istoriji kluba vredna 40.000.000 evra isplaćuje. Za sada ima po dva gola u Seriji A i Ligi Evrope, a u italijanskog eliti saigračima je namestio tri pogotka.

Najbitnije je da mu Žoze Murinjo u potpunosti veruje, da se u svih sedam prvenstvenih utakmica našao u startnoj postavi i da je pitanje vremena kada će lopte posle kontakta sa prečkama i stativama početi da završavaju u mreži. A tada će Roma moći da očekuje prevagu u derbijima, za razliku od poslednjeg kada je izgubila bitku za prestonicu protiv Lacija.


tagovi

Tami Ejbraham

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara