Miloš Milojević (©Star Sport)
Miloš Milojević (©Star Sport)

Malme otpustio Miloša Milojevića!

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.07.22. | 15:15

Srpski trener ostao bez posla nakon debakla od Žalgirisa

Fudbalski klub Malme otpustio je trenera Miloša Milojevića nepuna tri dana posle eliminacije od Žalgirisa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona!

Mladi srpski strateg doživeo je debakl preko kojeg nisu mogli da pređu odgovorni u klubu, zbog čega je tokom dana dogovoren sporazumni raskid. Švedski prvak već je počeo da traži novog šefa stručnog štaba, a dok se ne pronađe adekvatno rešenje ekipom će rukovoditi Andreas Georgson, koji je od 1. januara postavljen na mesto rukovodioca prvog tima, dok je pre toga bio pomoćni trener u Arsenalu.

Izabrane vesti

Pored ranog ispadanja u kvalifikacijama za elitno takmičenje od rivala kome je prolaz u treće kolo najveći uspeh ne samo u klupskoj, već i u istoriji litvanskog fudbala, Malme ima problema i u domaćem prvenstvu. Branilac titule zauzima tek peto mesto na tabeli domaćeg šampionata, doduše sa samo tri boda zaostatka za prvoplasiranim Jurgordenom.

Milojević je u Malme stigao početkom godine posle napetog rastanka sa Hamarbijem u kojem je proveo 11 meseci. Pre toga je godinu i po dana bio pomoćnik Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi, pre nego što je odlučio da se vrati samostalnom radu. Sa Malmeom je osvojio nacionalni Kup.

Klub nastavlja takmičenje u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, dok je Žalgiris zakazao dvoboj sa norveškim Bodeom u istoj fazi razigravanja za Ligu šampiona.


tagovi

MalmeMiloš MilojevićŠvedska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara