(AFP)
(AFP)

Mančester bi da proda fudbalera na kog ne računa za 60.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.03.24. | 13:40

Nije realno i zato Barselona neće ući u trku za Mejsona Grinvuda

Karijeru je oživeo, daje golove, asistira, prava je referenca u napadu Hetafea – uz sad već povređenog Borhu Majorala – ali sva je prilika da Mejson Grinvud neće ostati u Madridu. Neće preći ni u Barselonu, iako je aktuelni prvak Španije „pitao za njegovo zdravlje“.

Barsin direktor Deko se tokom sedmice na izmaku sastao sa čelnicima Mančester junajteda, da se raspita pod kojim bi uslovima krilni napadač mogao da pređe u tabort četvrtfinaliste Lige šampiona. Kad se sastanak završio Portugalac je ostao šokiran, jer su Englezi tražili ogroman novac na ime obeštećenja za Grivuda. Navodno su saopštili da će ga pustiti onom klubu koji plati između 40.000.000 i 60.000.000 evra.

Izabrane vesti

Kad je to Deko čuo, okrenuo se i odmah su katalonski mediji plasirali informaciju kako Barselona nije preterano zainteresovana za Grinvuda. Što baš i nije tačno. Pre će biti da je digla ruke kad je saznala cenu, jer ionako ima velikih finansijskih problema i ovako skupog fudbalera ne bi mogla da priušti. Uz to je i pitanje da li Grinvud vredi baš toliko koliko ga na Old Trafordu cene.

Neće ga vratiti, zbog privatnih problema koji su ugrozili karijeru talenta iz Akademije, zbog čega je letos i morao da sreću potraži van Ostrva. Izabrao je Primeru i na njenim terenima je uticajan, jer je dao šest i namestio pet golova, njegove partije redovno prate skauti premijerligaškiih klubova, te postoji mogućnost da se po isteknu pozajmice vrati u otadžbinu.

Ranije se pisalo da bi mogao da ostane u Madridu, pošto je na oku Atletiko Madrida. Teško ga je zamisliti u ekipi Dijega Simeonea, ali još teže da bi Barselona mogla da plati između 40.000.000 i 60.000.000 evra koliko Mančester junajted traži.



tagovi

HetafeMejson GrinvudBarselonaMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara