Komentari na vest

Mančester Junajted ima paprene penale u novom mega-ugovoru sa Adidasom

г

гост 1312

pre 6 meseci

Ја не знам, толико се све срозло у нашем друштву, толико нешколованих безмозговића је дошло на неке позиције да је ово страшно! Ако ја теби дам евро спонзорства за нешто, али ако то нешто не испуниш 100% онда ти дајем пола евра, ти мени не плаћаш ништа, само добијаш мање! То није пенал него услов, то се не зове Манчестер плаћа адидасу него адидас даје мање ако нема ЛШ! Мајко света…
2

24.04.1902.

pre 6 meseci

GGMU!!

Darkoki

pre 6 meseci

A zaradi ce preko milion evra,i da vrate tih 100 zarada je ebnormalna .

Неко реалан

pre 6 meseci

Пише се зарадиће, једна реч. Каже се абнормална, не ебнормална. Да ли си уопште ишао у школу ...

Sliks17

pre 6 meseci

Sere mi se od vas realnih sto ispravljate provopis svako slovo. Idite u biblioteku ili pa komentarisite pravopis. Smarate vise sa "pravopisom"

Darkoki

pre 6 meseci

@Neko realan..ne nisam isao u skolu sta te bole k kako pisem,pisem kako sam navikao i to je to,
Z

Znaja

pre 6 meseci

Meni ne smeta kad neko ispravlja pravopis, šta više, odgovara mi. Smeta mi što imamo previše nepismenih ljudi. To mi smeta.
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Sere mi se od vas realnih sto ispravljate provopis svako slovo. Idite u biblioteku ili pa komentarisite pravopis. Smarate vise sa "pravopisom". Realnih? Pre ce biti pismenih. Ne kaze se sto ispravljate nego koji ispravljate. Sta je provopis? Ili pa? Sta je tek to, da li se maze na hleb? I kakve veze pravopis ima sa tim ispravkama/ispravljanjem, covece, da li ti uopste znas sta je pravopis? Ne bi se bas reklo da znas.
h

hm

pre 6 meseci

i od tih 90 miliona funti treba da im vrate manje od 10 ako ne udju, jako veliki trosak za klub kao sto je manchester united, msm da ce morati da razmisle o gasenju kluba😂
R

Raffa

pre 6 meseci

Pa s obzirom kako igraju i da ih najbolji igraci na svetu zaobolaze,nije iskljuceno da ce da propadnu kao zeton kroz par godina.
m

mali radojica

pre 6 meseci

'Mančester Junajted od Adidasa za tih deset godina treba da dobije neverovatnih 900.000.000 funti, iliti preko MILIJARDU EVRA!' ... hahahaha dobra matematika !!!!
Г

Гост

pre 6 meseci

Па и јесте тачно
D

Dragan B.

pre 6 meseci

Da li ti je jasno da je funta jača od evra, i kad prebaciš 900k u drugu valutu to je u stvari preko milijardu evra. Šta je tu smešno?