Komentari na vest

Mančester Junajted - klub bez autoriteta i na terenu i na klupi

k

kojotski

pre preko 1 godinu

Murinjo, kakav god bio, je jedini koji je uspostavio kakav-takav sistem u tom istom Mančesteru, i jedini trener autoritet posle Fergija. Posle njega je Ole samo ubirao plodove njegovog rada. Zna se šta je trener. Anćeloti je sa onim bauštelcima iz Evertona pravio čuda, izvlačio maksimum iz svakog igrača, i da nije bio osakaćen povredama bi doveo klub u Evropu. Druga je priča ako misliš da će Sančo i Antoni da ti zatvaraju obranu s krila sa onakvom sredinom terena.
G

Gostinečki

pre preko 1 godinu

I Zvezda je nekad bila Bog. Što smarate s ovim luzerima?
R

Red Z

pre preko 1 godinu

Odlično primećeno da (pre) skupa krila Sančo i Entoni nisu pomagali odbrani što je nedopustivo protiv jakog protivnika. Kada se doda da ni (precenjeni) Rašford nije igrao odbranu onda rezultat i ne čudi. Bilo je neophodno da u srednji red igraju Kasimero ili Fred umesto jednog od trojice navedenih, Ten Hag čini veliku grešku. Ne možeš protiv Sitija previše otvoreno! Siti igra sjajno, svi igraju odbranu kao tim sa izvanrednim kretanjem bez i sa lopte, vrše stalan presing i s lakoćom stvaraju šanse iz tranzicije. Pep je genijalac a igrači kao što su De Brujne, B Silva, Gundogan, Griliš, Foden, Haland sam vrh svetskog fudbala.
e

ej

pre preko 1 godinu

Antoni je najbolji igrac junajteda ali sve ce da zavisi o njemu i koliki karakter ima i to sto je skupi placen bice taj dodatni medijski pritisak....
D

Dajbrepare!

pre preko 1 godinu

Svako ko prati sport unazad 40god zna da se treneri i igraci razlikuju u ovom i onom vremenu.Ferguson i njegov sistem su kao poslednji dinosaurus. Igraci su u ovom momentu daleko ispred trenera. Vlasnici klubova dovode trenere da im vode odredjene igrace u pohod na sve titule i to iste godine. Ko je gledao Sasu Obradovica kako prica o svom trenerskom pozivu na SK tacno vidi da su danasnji klinci preoptereceni imidzom i virtuelnim svetom. I kako jedan sad Murinjo ne moze da osvoji nista jer on covek slavu je stekao na borbenosti i posvecenosti. Kako sad to razmazenom klincu da kaze... A Man jun je samo reklama i dovode samo te i takve igrace. Nema gladijatora kao u vreme Fergusona.
I

II

pre preko 1 godinu

Sve je tacno, ali ima i dan danas kontra primera. Ako se krene u formiranje sistema sa mladim igracima, kada rastu zajedno i ako se pronadju oni posteni momci. Odlican primer je Arsenal. Ko je tamo zvezda tima? Svi igraju odbranu, svi trce, Arteta je apsolutno glavni pa 10 mesta prazno. Pa i u Sitiju je i dalje Gvardiola glavni. Jer ima mnogo postenih momaka, svi su deo tima, sistema. Evo i Haland je velika zvezda pa ga je moguce izvesti na poluvremenu u utakmici u kojoj je mogao da nabije statistiku. Dakle ima i medju njima ok igraca, ali ovo sto dovodi Junajted nema dve cuke u glavi.
М

Митт

pre preko 1 godinu

Одлично си ово рекао - Нема гладијатора! -.
i

isisos9

pre preko 1 godinu

Sta hocete,platite covjeka 100 milki i logicno da ce se umislit da je rinaldo i da moze kako hoce.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

Junajdedu nije uopsts Cilj Sport. Sve je Marketing i Reklama. Meni je jako zao i krivo zbog toga. Ekipe kao sto su Liverpol,Milan ili Dortmund su uspeli nakod mnogoh godina da ss vrate. Ali kod Junajteda ja nikad nisam imao osecaj do sada. Toliki Treneri i igraci i opet nista. City ne da ih je slomio, ubijo ih je od Fudala. Strasno da 6 gola primi jedna Ekipa kao sto je Manchester. Ja ne znam dal su ikad vise od 3 dozvoliki Van der Sar,Vidic,Ferdinand,Nevil i Evra. Ja mislim da bi se pre oni medjusobno pobilli nego da dozvole neko da ih tovari tako.
@

@pedja

pre preko 1 godinu

Primali su primali citi im je redovno davao 3,4 pa i 6 na sred old traforda kad je fergi tu bio.cak su ispadali u grupu sa njim 2puta i to jednom zadnji bili u grupi sa viljarealom lilom i jos nekim nesretnim.tako fergi ovo fergi ono,drugi fudbal bio u to vrijeme a i tad je city u tom pocetku razvaljiva9 junajted..i primali po 6komada,primali bi sad isto i sa fergijem i murinjom i svetim vasilijem
G

Grrrristic

pre preko 1 godinu

Od Murinja ne postoji bolji trener.
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

"DobiJo", nemam reči...
C

CipiRipi56

pre preko 1 godinu

Najveća greška Junajteda je što nije 2012 doveo neku trenerčinu mogli su Gvardiolu , Klopa , Murinja , Blana , Anćelotija ... nekog ko će da postavi temelje . I da su odstranili Fergusona jer je on kancer kluba . Za sve ovo lično je kriv Ferguson . Ako si otišo u penziju šta kuj moj ima da se ti pitaš u Junajtedu . On je prvog trenera doveo i to što goć Mojesa taj čovek nista nije uradio u Evertonu . Svaki igrač koji došao od 2013 pa na ovamo je Ferguson dove to svako zna . Eto u par reči da vam kažem .

JamesBond

pre preko 1 godinu

A sta je Mojes trebalo da uradi u Evertonu? Uzme Ligu sampiona? Konstantno je Everton bio u vrhu,igrali pristojan fudbal,imao kontinuitet… Tad je bila prilika da Mojes predje na visi nivo…
C

Celanja

pre preko 1 godinu

Bio Murinjo i najurili ga... Popio otkaz, kao i u svakom klubu.
G

Gost1312

pre preko 1 godinu

Ovaj Entoni je prenabijedjen i prepun sebe igrac koji trebaju samar realnosti. Latinosi kad se domognu novca i slave su cesto velik problem, neobuzdan karakter itd.
B

Brko

pre preko 1 godinu

Nema Fergija i njegove svite sudija koji su gurali taj isti United kad god je trebalo. Kad čujem da neko Fergusona stavlja na prvo mjesto najboljih trenera ikad(vjerovatno navijači Uniteda koje ubi nostalgija), smrači mi se pred očima. Nisu svi zaboravili namještaljke svih tih sezona.

Sliks17

pre preko 1 godinu

Ti Brko mora da si neki napaceni navijac Arsenala, kojem je Fergi naneo toliko bola, cim ovako pises
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Prvo sto treba da uradi Junajted je da dovede Marka Nikolica za trenera i da mu se da sloboda da izabere pojacanja onda ce sve krenuti nabolje.

Pule

pre preko 1 godinu

Koliko krivim sve njih za sve u klubu ,takodje je malo kriv i Ferguson ,svaka cast na svemu ,najjaci trener u istoriji fudbala za mene ,al trebao je da napravi nekih par igraca koji ce nakog njega ostati da daju samopouzdanje i autoritet drugim igravima koji dolaze ,kako je on otisao ,otiska je jedna cela gemeracija Man ,i to je odma raspad i bacanje para
G

GeOs

pre preko 1 godinu

Pa ostala je cela sampionska ekipa. Znam, sada ce svi reci.... "isyroseni su, stari su....".... A ja tvrdim da bi se Ferguson i sledece sezone borio za titulu sa tim istim igracima. Doveo je Mojesa.... I lik nije ni celu sezonu izdrzao, jer eto, ocekivali navijaci titulu.... A upravo je sam Ferguson na oprstajnom govoru rekao.... "novom memadzeru, nece niti lako, ali moramo mu dati podrsku par godina.... ".... Samo, navijaci Uniteda su retardirani pa nisu ukapirali o cemu covek prica..

ST8

pre preko 1 godinu

Kada kupujes igraca nije jedino bitno kakav fudbalski kvalitet poseduje. Bitne stvari su I kucno vaspitanje, karakter, odnos prema prijateljima, saigracima, treneru, itd... Junajted nema igrace koji su spremni da se zrtvuju za tim. Po ponasanju na terenu I njegovoj gestikulaciji vidi se da je ovaj Entoi pun sebe. Verovatno posle dva gola, vec misli da je on najbolji igrac Junajteda I da sve mora da se vrti oko njega.

Utičnica

pre preko 1 godinu

Propali su oni kad im je jedan kvazi igrač otjerao jednog Murinja, šta dalje pričati o tom klubu.
O

Ole

pre preko 1 godinu

Murinjo godinama vise nije ozbiljan trener. A i negde sam procitao da je rekorder po tome sto je u svakom klubu dobijao otkaz. Mislim da je Roma taman po njegovoj meri. Nista jace od toga. Odavno procitan trener.
@

@Ole

pre preko 1 godinu

Po meni takodje, Murinjo je procitan u posleednjih par godina, ali da ti igrac otera trenera...

Petran

pre preko 1 godinu

@ole , my name is Jose Mourinho ! Tata svog zanata. Covek osvojio LS sa portom, to dokazuje kakav je trener....

NemanjaKZ

pre preko 1 godinu

@Ole: Da da, i taj jedan jedini malo ozbiljniji trofej u poslednjih xy godina osvojili su sa Murinjom
D

Dragan VG

pre preko 1 godinu

Ovi sto Murinja smatraju prevazidjenim.. Covek je dao pravac svim ovim nabedjenim trenerskim magovima od kojih neki moraju da potrose milijardu evra za odredjeni broj godina i da ne uzmu tu famoznu LS. A neko ga smatra revolucionarem.i te 2 koje ima, i.a sa Mesijem na vrhuncu i sa genijalcima u timu.Ni ovi drugi koji treniraju super timove nisu bolji. Tek kada sa timom kao sto je Porto uzmu tu istu LS, mogu u ustu recenicu sa Murinjom.
A

Aleksey

pre preko 1 godinu

Kako godine prolaze on trenira sve slabije timove. U ovim vecim, je vec dobio pedalu. Slazem se da je u klubu koji je idealan po njegovom kvalitetu.
e

eeh super

pre preko 1 godinu

Za ove sto govore da je Murinjo naj trener zbog toga sto je osvojio UCL sa Portom.. To ti je isto kao da kazes da je Ranijeri trenutno vrhunski trener zbog trofeja sa Lesterom u EPL.
1

14

pre preko 1 godinu

Nekad mister posebni, sad gospodin pročitani
K

Krile

pre preko 1 godinu

Mister Pedala!
D

Dragan VG

pre preko 1 godinu

@eeh super Nije ti apsolutno argument na mestu. Murinjo ima i sa Interom Ligu sampiona. Osvajao je trofeje gde god je bio. Da je on "one season wonder" odavno bi zaboravili na njega. Po trofejima je covek medju najvecim trenerima u istoriji.