Mančester junajted produžio ugovor sa povređenim štoperom

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.04.21. | 17:17

Iznenađujuća vest sa Old Traforda

Afrički defanzivac Erik Baji produžio je danas ugovor sa Mančester junajtedom do leta 2024. godine uz opciju produžetka na još godinu dana, potvrdio je klub sa Old Traforda.

Fudbaleru koji je u poslednje vreme imao velikih problema sa povredama ugovor je isticao na leto 2022. godine, ali je uprkos tome što je ove sezone odigrao svega 15 utakmica engleski velikan je odlučio da ga nagradi.

Izabrane vesti

Štoper iz Obale Slonovače je na Old Traford stigao na leto 2016. godine iz Viljareala i već u debitantskoj sezoni predvođen Žozeom Murinjom osvojio Ligu Evrope.

Baji nije krio zadovoljstvo što će i naredne sezone ostati u Junajtedu.

"Veoma sam srećan. Ovo je odluka o kojoj nisam mnogo razmišljao. Volim ovaj klub i volim da igram za Mančester junajted. Veoma sam srećan ovde, kao i moja porodica i sve je u najboljem redu. Vreme povrede je prošlo i sada sam spreman da se vratim obavezama. Novi ugovor je novi izazov i spreman sam za njega", rekao je Baji za klupski sajt.

Fudbaler koji je karijeru počeo u Espanjolu paraf na novu vernost Junajtedu stavio je u društvu trenera Ole Gunara Solskjera.


tagovi

Erik Baji

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara