Komentari na vest

Mančester propada na svim nivoima, a trener i igrači najbolji

2

24.04.1902.

pre 5 meseci

Nikad ali nikad! nesmete da potcenjujete MANCHESTER UNITED FC! GGMU!!

voxi

pre 5 meseci

LOL
z

zoook

pre 5 meseci

HAHAHAHAH

Mali peca

pre 5 meseci

Svi kazu kako je siti najaci kako dobro igraju - 3 boda vise od junajteda totenhem kako ih je novi trener preporodio kako dobro igraju da imaju svetlu buducnost - bod vise od junajteda njukasl konstantno napreduju tim u izgradnji dobro igraju -bod manje od junajteda
P

Paa

pre 5 meseci

Kao navijač Liverpul-a moram da se složim mada i ti ćeš se složiti da United ne igra nešto sjajno. Pitanje je koliko mogu ove sezone. Do sada su najbolji Arsenal i Liverpul, mada i Aston Vila igra sjajno.
r

rispekkt

pre 5 meseci

Ma ajde ako vama valja ovaj junajted valja i nama,zatvorite oči kad igraju i vičite igraju dobro kao siti 🤣
F

Falični Tom89

pre 5 meseci

Ja odavno govorim da treba vremena. Pa ni Arteta nije napravio sa Arsenalom odmah obo što sad imaju a ni Klop sa Liverpulom. Problem je što je u poslednjih 10 godina svaki menadžer dovodio igrače koji sledećem nisu odgovarali. Još veći problem je podrška treneru od strane vlasnika. Ne odnosi se samo na finansijsku već i kadrovsku. Znaju igrači da malo sabotiraju menadžera i on ode. Sledeći dođe, opet pritisak na njega a igračima plata leže svaki mesec. Moje mišljenje je da je vreme da mnogi odu. Varan kao neko ko je iskusan pa je pokušao da buši menadžera, Marsijal 8 godina se čeka zlatni dečko da proigra, Van De Bek koji jednostavno se nije izborio kod tri menadžera od kojih je jedan koji ga je pogurao na veliku scenu i to mnogo govori, Sančo koji je dobio tretman koji retko koji igrač dobije, Rašford koji jednu sezonu eksplodira pa ga dve nema vreme je da se naplati, Megvajer ako krenu ponovo kiksevi da se dešavaju. Ovaj tim je prepunjen osrednjošću koju nažalost karakter nije nadomestio. Ipak i dalje verujem da je Ten Hag pravi čovek samo ne znam da li je pravo vreme.
f

foxnnm

pre 5 meseci

arteta je s arsenalom bombu napravio odma na početku druge sezone , a ten hag će uskoro uć u treću sezonu a igra nikakva,dosta su bodova i uzeli kako igraju
g

get

pre 5 meseci

Ne mozes potrositi za godinu dana u Junajtedu vise nego Klop u Liverpulu za osam godina i onda traziti vreme i razumevanje. Ako ocekujes strpljenje, kupis jeftinije igrace, i jos vaznije malo se raspitas kakvi su kao osobe privatno. Trenirao Entonija u Ajaksu, navalio da ga dovede, kad ovaj problematican i u Brazilu ga terete za nasilje prema devojci.
F

Falični Tom89

pre 5 meseci

Sve to stoji ali isto stoji i da su mnogi igrači došli, nisu se snašli u Junajtedu, otišli dalje i ponovo proigrali. Nije u Junajtedu problem samo igrački kadar. Ronaldo je rekao, kao i mnogi, da je Junajted ceo zreo za renoviranje. Pa pre neki dan je pao komad plafona u tunelu na stadionu, trening centar zastareo, godinama se stagnira. A što se tiče cena igrača, takvo je tržište i nažalost politika Junajteda da kupuje za puno i glupo.
T

Trololo

pre 5 meseci

Arteta je od 2019. u Arsenalu, a tek prosle sezone se borio za titulu, pre toga su ga cak i terali. Tako da nije odmah u drugoj sezoni napravio bum.
i

i

pre 5 meseci

pa kad pogledas tabelu imaju samo 3 boda manje od Sitija, tako da i nisu toliko uzasni koliko trpe kritike...

MILAN1989

pre 5 meseci

Зашто би их било ко упоредио са Ситијем? Можда би имало смисла када би Сити био први па као бодовна разлика није велика, шта знам...
P

Paa

pre 5 meseci

Da ali uporedi ih sa Arsenalom i Liverpulom. E tad ćeš dobiti bolju sliku.
n

nipper

pre 5 meseci

Pogledaj utakmicu protiv Sitija na sta su licili u gradskom derbiju.