Tores protiv Arsenala (© Reuters)
Tores protiv Arsenala (© Reuters)

Mančester Siti 11 utakmica bez Ferana Toresa

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.10.21. | 14:57

Španac povređen igrao finale Lige nacija

Ostao je Pep Gvardiola bez jedne opcije u napadu. Iako je iz Valensije došao kao krilo, postao je Feran Tores napadač pod vođstvom katalonskog stručnjaka, ali sve do decembra neće igrati fudbal. Razlog: povreda stopala.

Prema prvim prognozama, Ferana čeka šest sedmica pauze, što znači da će bez njega Građani morati da prođu zahtevan period od 11 utakmica u svim takmičenjima, uključujući derbi sa Mančester junajtedom, dva susreta sa Brižom u Ligi šampiona, duel sa Pari Sen Žeremenom u elitnom kupu, okršaje sa Vest Hemom (u Liga kupu i Premijer ligi), a neće biti u prlici ni da pomogne Crvenoj furiji u završnici mundijalskih kvalifikacija.

Izabrane vesti

Toresov povratak na teren očekuje se početkom decembra kad aktuelni prvak Engleske gostuje Votfordu, a kako sad stvari stoje velike su šanse da u njegovom odustvu više vremena na terenu provede Rahim Sterling. U prethodnom periodu uglavnom su Fil Foden, Gabrijel Žezus i Džek Griliš činili napadački triling Mančester Sitija.

Interesantno je da se Feran Tores povredio u polufinalu Lige nacija protiv Italije, ali je uprkos tome počeo meč za trofej sa Francuzima, ali je zamenjen sredinom drugog poluvremena, usled ogromnih bolova.



tagovi

Mančester SitiFeran Tores

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara