Mandarić (© MN Press)
Mandarić (© MN Press)

Mandarić prodao Olimpiju za 5.000.000 evra: Umorio sam se...

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.09.21. | 14:07

Savo Milošević vodi ekipu protiv Maribora

Gotovo je: Milan Mandarić posle šest godina napušta Stožice. Srpski biznismen prodao je Olimpiju u transakciji vrednoj 5.000.000 evra.

Prema informacijama slovenačkog Dela, Mandarić se u četvrtak u Dubrovniku sreo sa Adamom Delijusom i nemačkom milioneru, inače agentu za prodaju nekretnina, predao u ruke klub koji je preuzeo juna 2015. Tad je izdvojio 4.000.000 evra kako bi postao vlasnik Zmajeva, sad ga je prodao za 1.000.000 više, ali je u međuvremenu dosta i uložio, pa je razumljivo što je rešio da digne ruke od svega.

Izabrane vesti

Posebno imajući u vidu njegove godine (početkom septembra napunio 83) i stresan period kluba kome je doneo dve titule (2016, 2018).

Umorio sam se od svega. Smatram da sam dao sve što sam mogao za Olimpiju. Delijus je pokazao ozbiljnu nameru i dostavio konkretnu ponudu“, pojasnio je Milan Mandarić na oproštaju od Zelenih.

Pitanje je šta će biti sa Savom Miloševićem, koga je baš Mandarić angažovao pred početak nove sezone. Mediji pretpostavljaju da će novi vlasnik dovesti novog stratega, verovatno iz Nemačke, ali se njegovo ime još ne zna. Zna se samo da će bivši trener Partizana biti na klupi u subotnjem derbiju sa Mariborom u Ljudskom vrtu, a posle toga ionako je na programu reprezentativna pauza i prilika da se definiše Miloševićev status.

Otkako sam došao u Ljubljanu pet puta sam čuo priču da Mandarić odlazi. Sad se to pominje pred večiti derbi. Možda bi bilo dobro da o tome govorimo posle meča sa Mariborom. Sugurno će tema i tad biti aktuelna. Trenutno želim da se posvetim pripremi derbija, veoma važnog za nas“, dopunio je Savo Milošević, čija ekipa je trenutno treća na tabeli, četiri koraka iza lidera Kopra i tri udaljena od drugoplasiranog Bravo.


tagovi

Milan MandarićSavo MiloševićFK OlimpijaOlimpijaOlimpija Ljubljana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara