Mario Mandžukić (©Reuters)
Mario Mandžukić (©Reuters)

Mandžo ponuđen Romi: Traži ugovor vredan 8.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.08.20. | 16:51

Mogao bi Mandžukić da pogura transfer Edina Džeka u Juventus

Dugo se već polemiše na kojem će stadionu Apeninskog poluostrva Mario Mandžikuć nastaviti karijeru, a najnovija informacija torinskog Tutosporta sugeriše da bi to mogao da bude Olimpiko. Naime, zasutupnici hrvatskog internacionalca kontaktirali su čelnike Rome i ponudili im svog štićenika.

Super Mario prethodnih nedelja dovođen je u vezu sa Interom,pre više od mesec dana Sportitalia je pisala da mu Fiorentina nudi 3.000.000 evra po sezoni, ali u ovom momentu deluje da je najbliži Đalorozima. Prema navodima italijanskih medija, Mandžukić bi pristao da zarađuje manje od 7.000.000 evra Edina Džeka, odnosno zadovoljio bi se dvogodišnjim ugovorom koji garantuje 4.000.000 evra po sezoni i predviđa različite bonuse.

Izabrane vesti

Jasno je da se 34-godišnjak neće vraćati Bjankonerima, ali mogao bi da im pomogne da dobiju novu devetku. Jer Roma traga za alternativom kako bi pustila bosanskohercegovačkog špica da promeni sredinu. Uprkos tome što Vučica ima još nekoliko ideja za napad (Arkadijuš Milik, Kšištof Pjontek), deluje da bi mogla sa Mandžom da napravi svojevrsnu simbiozu. Roma bi omogućila Hrvatu da posle kratke i iz fudbalske perspective gledano, neuspešne episode u Kataru, predvodi napad jednog od zvučnijih imena italijanskog fudbala, a on bi uzvratio lansiranjem Džeka u Juventus i značajno manjom platom u odnosu na njega.

Mandžukić i dalje na stolu ima ponudu Fiorentine, a i nekadašnji saigrač Frank Riberi ga ubeđuje da dođe na Artemio Franki. Lopta je prebačena u Romino dvorište, a na upravi Vučice je da izvaga najisplativiju opciju.



tagovi

Mario MandžukićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara