Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mandžukić i Tonali starteri protiv Zvezde, možda zaigra i Ibra, Rebić takođe opcija

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.02.21. | 18:47

Supermario će izvesno zabeležiti prvi start u dresu Milana, njegov sunarodnik se oporavio i biće na raspolaganju Stefanu Pioliju

Kiks protiv Specije za vikend uzdrmao je Milan, a Rosoneri su rešeni da to ne postane praksa i da se vrate na pobednički put u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope protiv Crvene zvezde i naprave adekvatnu uvertiru pred Derbi dela Madonina sa Interom za vikend. Stefano Pioli će u Beogradu na raspolaganju imati oporavljenog Antea Rebića koji je propustio meč sa Specijom, a ostaje pitanje kakvu će ulogu dobiti Mario Mandžukić, odnosno Sandro Tonali.

Mandžukić bi na stadionu Rajko Mitić, prvi put od dolaska u Milan, trebalo da dobije ulogu startera, samo je pitanje da li će se italijanski stručnjak odlučiti da istovremeno na teren pošalje i Zlatana Ibrahimovića ili će najbolji strelac Milana ove sezone ostati na klupi. Ako se napadački tandem na ić bude našao zajedno na terenu od prvog minuta, hrvatski Supermario će biti ili malo povučeniji, ili igrati više po levoj strani.

Izabrane vesti

21.15: (1,50) SPORTING (4,00) FEREIRA (7,25)

Kada je reč o Tonaliju, momak kojeg italijanska javnost vidi kao novog Pirla još uvek nije počeo da opravdava pozamašnu sumu novca za koju je stigao na San Siro iz Breše. Utakmica protiv Crvene zvezde predstavljaće odličnu priliku za talentovanog vezistu da konačno pokaže zbog čega je doveden. Do sada je Tonali odigrao 16 od mogućih 20 utakmica za Milan, a bio je starter u 12 navrata.

Tokom dana klub je izdao zvanično saopštenje u kojem kaže da bez obzira na veliki gradski derbi za vikend koji bi mogao da da naznaku kome će pripasti Skudeto na kraju sezone, da je apsolutni fokus na utakmici Lige Evrope sa Crvenom zvezdom. Međutim, Pioli će nesumnjivo mešati karte, jer je čitavim tokom sezone jasno da je Serija A prioritet.


tagovi

Ante Rebićac milanZlatan IbrahimovićMario MandžukićMilanFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara