Mandžukićeva poruka Vlahoviću: Žrtvuj se, trči, dobijaj duele, bićeš među najboljima na svetu

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.11.22. | 12:40

“Čim ga je Juventus kupio to znači da je dobar igrač”, poručio bivši reprezentativac Hrvatske

Kada ste napadač i na 15 utakmica postignete osam golova, onda se može konstatovati da se u vrlo dobroj formi. Međutim, očajni rezultati Juventusa u ovoj sezoni, povremenu žižu kritika italijanske javnosti stavljaju i na pleća Dušana Vlahovića. Realno govoreći, srpski napadač bi bio još učinkovitiji da ekipa Masimilijana Alegrija igra na nivou realnog kvaliteta.

Ipak, jasno je da u Torinu u Dušanu Vlahoviću vide budućeg najboljeg napadača na svetu, kao što mi vidimo napadača koji će nam pomoći da u Kataru napravimo istorijski rezultat. Posebno što se Dušan potvrdio u Fiorentini i postao najskuplji igrač svih vremena.

Izabrane vesti

O Dušanu Vlahohoviću naširoko je pričao bivši reprezentativac Hrvatske i napadač Stare Dame Mario Mandžukić. U očima navijača on je i dalje merna jedinica za dobru investiciju.

“Vlahoviću je jako dobro u Juventusu, nisu mu potrebni moji saveti. Jedino mu mogući reći kako sam se ja suočavao sa velikim utakmicama. Nisam razmišljao o golovima, nego o tome kako da pobedim. Postoji toliko mnogo načina da se pomogne timu i Juventusov uspeh je jedina važna stvar na kraju dana. Ako trčiš, suočavaš se sa rivalina, skačeš, pobeđuješ u duelima, ako pokazuješ odlučnost, ako donosiš dobre odluke sa loptom, ako stvaraš prilike i slediš trenerom plan igre, doprinećeš pobedi. Koja je svrha postići het-trik ukoliko posle izgubiš utakmicu? Moj savet za svakog igrača je isti, daj sve za ekipu i pomozi joj da pobedi”, poručio je Mario Mandžukić.

Svi su uvereni da će Srbin u budućnosti biti najbolji napadač sveta pored Erlinga Halanda.

“Kada te Juve kupi, to znači da si dobar igrač. Vlahović je već u Fiorentini i Juventusu pokazao da je odličan napadač. Sada sve zavisi od njega. Ako ima želju i ambiciju da bude među najboljima na svetu, a verujem da ima, niko mu tu više ne može pomoći. Mora da se potrudi i ostvari pun potencijal. Haland i Vlahović nisu jedini talentovani igrači na svetu, ali siguran sam da svako ko želi da bude najbolji ili među najboljima – naporno radi da bi to uspeo”.


tagovi

Dušan VlahovićMario Mandžukić

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara