Sadio Mane (Reuters)
Sadio Mane (Reuters)

Mane se vraća treninzima u februaru, realan nastup protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.01.23. | 20:59

Tvrdi francuski Ekip koji je prvi javio i da Senegalac neć putovati na Svetsko prvenstvo u Kataru

Bio je francuski L'Ekip prvi što je javio da je povreda Sadija Manea takve prirode da zvezda minhenskog Bajerna neće moći da pomogne Senegalu na Svetskom prvenstvu u Kataru. U jednom momentu zaličilo je da bi Mane ipak mogao da se nađe na Mundijalu, da se L'Ekip zaleteo sa informacijom i promašio, ali ispotavilo se da su Franuzi bili neumoljivi. Sada je ugledni francuski medij javio da bi Mane početkom februara trebalo da se vrati treninzima sa Bajernom, te da bi mogao da zaigra u dvomeču osmine finala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

Mane je 17. novembra podvrgnut operaciji kosti potkolenice (fibule) i odmah nakon toga počeo sa rehabilitacijom. Šanse da zaigra protiv Pari Sen Žermena su realne budući da je prvi okršaj na programu 14. februara, a revanš tek 8. marta. Dakle, čak i da ne bude starter u prvoj utakmici, čini se da se nastup od starta u revanšu ne dovodi u pitanje.

Izabrane vesti

Njegov povratak na teren izuzetno bi značio Bajernu koji ove jeseni samo stižu pehovi. Nakon Manea, u premijernom meču mundijala Lukasu Ernandezu stradali su ligamenti desnog kolena, a Manel Nojer je polomio nogu na skijanju.



tagovi

Sadio ManeBajern Minhen

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara