Komentari na vest

Mane ušao u Klub 100 i ponovo pojeo Palas, Sitijeva nula protiv Svetaca, Arsenal niže pobede (VIDEO)

C

Cekicar

pre preko 2 godine

Siti je namestio utakmicu.Cak ni cist gol nisu smeli da priznaju na kraju.Jednostavno moralo je tako i nikako drugacije.
G

Gunners

pre preko 2 godine

Idemo Arsenal!
W

WanBi

pre preko 2 godine

И онда ће неко да прича како Јунајтед не ваља, како је Солскер глуп, а Гвардиолин Сии шутнуо једном у оквир гола за цео меч.
A

Al uze

pre preko 2 godine

15 trofeja dok junajted uze 2
D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Eto koliko je dobar trener Guardiola , Mančester siti će igrati mnogo bolje kad Sterling bude na klupi , i kad budu kupili jednog pravog centarfora , nesećam se da sam odgledao normalnu utakmicu kad je ovaj debeli gad od sudije bio na terenu .....
b

betmen

pre preko 2 godine

jedna ispravka samo, Salah je postigao 101 gol u PL, 99 za Liverpul i 2 je postigao za Celsi. Milner je po meni lose odigrao, nije mi se svideo kao ni Alkantara. Sta je sa Minaminom, zasto nema mesta za njega, mislim da zasluzuje kakvu takvu sansu.
Z

Zmijuga

pre preko 2 godine

Bruka i sramota od suđenja u Mančesteru. Al-Šababu navučen bod
S

Saint of me

pre preko 2 godine

Koja je poenta VARa i sudije na terenu, ako se unaprijed zna da se sudi u korist ekipa iz velike četvorke? Čist penal i crveni ispravno dosuđeni, pa VAR soba, iz samo njima poznatog razloga, vrati sudiji na pregled i ovaj na pravdi boga poništi prvu odluku. Danas su sva 3 boda oteta Southamptonu! Ode fudbal u 3 p.m.
D

Džakolinjo

pre preko 2 godine

Lako nizati pobede bez džake, ajde sa njim nek pobede ako su faca
J

Jag

pre preko 2 godine

Gvardiola je jednom licno rekao za Dzeka Vilsera, da u Spaniji ima takvih 100. Odlicno se secam te izjave, bio je u pravu. I onda nakon toga on dovodi Grilisa. Evo ja kazem da u Spaniji ima takvih 100. Nego kad se pojavi Englez sa dobrom tehnikom to je teski hajp.
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

I onda neki Gvardiola prima 300 000 funti nedeljno. Sva ludost ovog sveta. Lik ne moze Sautempton da dobije, izvodi neke, samo njemu znane rotacije, daje 100+ miliona za Grilisa, a nema centarfora. Svi koji mislite da ce oni osvojiti ls ili PL cak ove sezone ste u zabludi. Da imaju spica golgetera ova utakmica bi zavrsila rutinski 2-0. Ali Gvardiola zna, zato 10 godina nije bio ni usao u finale LS, iako vodi stalno top timove. I ima neogranicene budzete. Najveca trenerska prevara u istoriji fudbala i sporta uopste. Kad se pogleda koliko je placen kroz karijeru.
@

@ssss

pre preko 2 godine

I prošle godine je do polovine prvenstva kaskao za konkurencijom pa ih je na kraju lagano otresao. Mislim da će i ove godine biti prvaci.
T

TiP

pre preko 2 godine

Napisao sam nakon poraza Sitija u finalu LS, da oni sledece sezone nemaju sta da traze u borbi za titulu u PL, tacno se vidi ekipa izduvan balon, sledece kolo igraju upravo sa Celsijem tu ce da puknu.....
P

Puukky

pre preko 2 godine

Свака част, Нострадамусе. Може ли још нека тако изјава из прве руке, нешто што предстоји у свету фудбала, шта можемо да очекујемо сл. лето и слично?
S

Sinuskosinus

pre preko 2 godine

Šta ga napadaš sarkazmom puky, tebi krivo što ti nisi napisao kao on