Marez: Da sam ranije došao možda ne bih bio srećan

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.07.18. | 17:34

Sada je trenutak za dodatni iskorak u karijeri pod dirigentskom palicom Đozepa Gvardiole

Rijad Marez je oduševljen prelaskom u Mančester Siti i veruje da će pomoći klubu da nadmaši fantastične rezultate iz prošle sezone, koji su bili fantastični uz brojne oborene rekorde.

O tome koliko veruju od Alžirca Građani su pokazali sa tim što je potpisan petogodišnji ugovor. Sada je trenutak za dodatni iskorak u karijeri pod dirigentskom palicom Đozepa Gvardiole.
„Urađen je neverovatan posaoi, srušeni svi rekordi Premijer lige, to je zaista fantastično. Nikada nisam razmišljao o tome da bih mogao da budem u ovom klubu. Imam mnogo samopouzdanja, nadam se da mogu da pomognem klubu da napreduje“, veruje Marez.

Izabrane vesti

Prve priče oko Marezovog dolaska pokrenute su još u januaru. Ipak, sve je obavljeno šest meseci kasnije.
„Možda je ovo moglo da se desi ranije, ali to je sudbina. Da sam ranije došao možda ne bih bio srećan. Ne želi previše da pričam o prošlosti. Sada sam ovde i to je najvažnije. Sve ovo mi mnogo znači. Veoma sam srećan i daću sve od sebe za ovaj klub. To je prošlost, sada sam ovde, srećan sam i radujem se“.

Mančester Siti je odavno proširo ambicije. Svake godine se više nego otovreno razmišlja o plasmanu. Kada je u pitanju Lester, Marez je u sezoni 2016/2017. sa Lisicama stigao do četvrtfinala kada je eliminisan od Atletiko Madrida. Na istom koraku Građane je prošle sezone stopirao finalista Liverpul.
„Naravno. U pitanju je klub koji želi da osvoji takvu vrstu trofeja. Liga šampiona je takmičenje za velike klubove. Siti je veliki klub i poseduje sve što je potrebno da bi se osvojila Liga šampiona. To je cilj, sada ćemo svi morati da radimo na njemu i vidimo šta će se desiti“, rekao je Marez.

Alžirac je u redove Mančtester Sitija došao za obeštećenje od 67.800.000 evra.

Foto: Action images


tagovi

Rijad Marez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara