Marin: Tadić mi je kao brat

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.05.20. | 22:11

“Izuzetno veliki profesionalac“

Pravu fudbalsku revoluciju napravio je Dušan Tadić dolaskom u Amsterdam. Već u svojoj debitantskoj sezoni kupio je navijače Ajaksa za sva vremena svojim izdanjima i majstorijama, pa je po odlasku Matijsa de Lihta u Juventus zasluženo poneo kapitensku traku na Johan Krojf Areni.

Svako ko iole poznaje Dušana Tadića reći će da je veliki fudbalski radnik i dobra osoba. Tako misle i praktično svi u Ajaksu, a pogotovo mlađarija koja se ugleda na srpskog asa. Zato i ne čudi što je Razvan Marin otkrio da u Tadića gleda kao u brata i da mu je omiljeni lik u Ajaksu...

Izabrane vesti

“Izuzetno veliki profesionalac“, priznao je Marin svojim pratiocima na društvenim mrežama i dodao:

“Uvek pruži nešto više od ostalih. Stalno možete da ga vidite kako radi pre ekipnih treninga, a ostaje i kada svi završe s radom. Od njega sam zaista mnogo naučio, ne samo o fudbalu, već i životu“.

Iako ima odličan odnos sa svim igračima Ajaksa, Marin je Tadića posebno izdvojio...

“S njim sa najbliži. Ponekad zajedno odemo na večeru. On mi je kao brat“.

Rumun je u Ajaks stigao prošlog leta posle dve i po sezone provedene u Standardu iz Liježa. Iako holandsku ligu vidi kao izazovniju, smatra da je belgijsko prvenstvo više izbalansirano.

“Belgijska liga je mnogo izjednačenija. Nekoliko timova je uvek u trci za titulu. U Holandiji su u najužem krugu svega dva ili tri kluba. Obično se kaže da je prvi Ajaks, pa svi ostali“.

Foto: ©AFP


tagovi

Razvan Marin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara