Komentari na vest

Mario stvarno misli da je Super: Isti sam kao Mesi i Ronaldo, da sam ostao u Sitiju osvojio bih Zlatnu loptu

S

Stoj ne znas ko te juri

pre oko 2 godine

U ovom City-u mozes samo da budes vodonosa i da nosis vodu kolegama.City je rastao iz godine u godinu zbog trenera.Od kada su oterali prevaru Mancinija i doveli Pelegrinija oni su krenuli da rastu,a Gvardiola je kako da izjavim "Tresnja na vrhu torte".Verovatno ce im doneti i Titulu i LS. (Mada u LS se nista jos ne zna).Drzi se ti prevaro svog menadzera Raiolu i mozda te ubaci jos negde da odigras.
n

na igrici

pre oko 2 godine

U pravu je, samo ne kapiram koji je FM igrao.
G

Gost RS

pre oko 2 godine

Vidić mu jednom prilikom utjerao strah u kosti i otada više nije isti.
H

Hammers Srbija

pre oko 2 godine

Ruku na srce, decko je godinu, godinu i po dana u Interu sa 19 god izgledao kao zver, brz, jak kao bik, dribling, tehnika sve je imao, stvarno je imao potencijal za top3 svetska napadaca,ali to je kad si luda glava i neces da radis ostaje ti samo da pricas, cak je u Sitiju i bio dosta dobar s obzirom na kvalitet napadaca i izbor u to vreme tamo, Dzeko, Baloteli, Jovetic, Tevez, pa posle i Kun...
N

Nesrećo...

pre oko 2 godine

Ovo je tipična luzerska priča kojom tješi sam sebe a druge nasmijava.Čovjek je vrhunski odigrao samo jednu utakmicu,protiv Njemačke i to naplaćuje deset godina.U neku ruku,svaka mu čast za to!!!
j

jozef_k

pre oko 2 godine

nikad neću zaboraviti odgovor Samira Nasrija na pitanje ko je najprecenjeniji igrač kog je imao prilike da vidi, rekao je - Baloteli. kaže da nikada, ni na jednom treningu nije pokazao niti jedan potez po kom se izdvaja, da mu je na treninzima delovao kao zalutali amater medju profesionalcima. potpisujem svaku reč.
S

Supermarioo

pre oko 2 godine

Sa ovim izjavama je ko stvoren da igra u Partizanu