Markinjos, Nejmar i Mesi na treningu (AFP)
Markinjos, Nejmar i Mesi na treningu (AFP)

Markinjos je Nejmarov drveni advokat: Izjava o mundijalu pogrešno shvaćena

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.10.21. | 12:54

Brazilac trenirao sa ekipom i "prebio" Andera Ereru nakon što mu se Španac narugao nakon provučene lopte kroz noge

Pari Sen Žermen može da pobeđuje i bez Nejmara, doduše na mišiće, Brazilac je propustio okršaj sa Lajpcigom u kojem su Lionel Mesi i Kilijan Mbape doneli pobedu Parižanima. U poslednje vreme Nejmar je bio u žiži javnosti zbog izjave da će mu Mundijal u Kataru biti poslednji u karijeri i da nema više mentalne snage da se nosi sa fudbalom. Nakon sinoćne pobede nad Lajpcigom u Ligi šampiona, Markinjos stao je u zaštitu i poput, kako deca vole da kažu, drvenog odvokata pravdao reči klupskog i reprezentativnog kolege.

Izabrane vesti

"Ljudi mnogo pričaju. Njegove reči nisu protumačene na pravi način. On ne zna kakva će situacija biti posle Svetsko prvenstva, ne zna da li će biti u stanju da za četiri godine igra fudbal na tako visokom nivou", rekao je štoper za brazilski TNT Sports.

Nejmar trenutno proživljava jedan od najlošijih startova sezone od dolaska u evropski fudbal, a to nedvosmisleno pokazuju borjke - odigrao je sedam utakmica u svim takmičenjima, postigao jedan, namestio dva gola i još uvek nije zatresao mrežu u Ligi šampiona.

"Trenutno je fokusiran isključivo na teren. Propustio je meč sa Lajpcigom, ali daće Bog da bude spreman za naredni duel. Nadam se da ćemo igrati zajedno. Predstoje nam važni mečevi, kako u PSŽ-u tako i u reprezentaciji. Četiri godine je veoma dug period i mnogo je teško razmišljati toliko unapred. Moramo da radimo staloženo i idemo korak po korak. To je ono što je želeo da poruči", zaključio je Markinjos.

Nejmar je danas trenirao sa ekipom i uoči je upala situacija sa Anderom Ererom. Španac se narugao Nejmaru nakon što mu je provukao loptu kroz noge, ali mu Brazilac nije ostao dužan, te je Erera završio na zemlji.




tagovi

NejmarMarkinjos

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara